سلام لطفا ایدی یاهوتون رو برای من پ.خ کنید ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام لطفا ایدی یاهوتون رو برای من پ.خ کنید ممنون
من از فارسی ساز ایشون استفاده میکنم. میشه گفت تقریبا کامل هست. سپاسگذارم از ایشون به جهت زحمتی که کشیدن.
سلام
فارسی ساز کامل از از این تالار رایگان دریافت کنید
با تشکر از مدیران سایت
فارسی سازکامل بخش مدیریت whmc دانلود
با سلام
فارسي ساز نسخه 5.1.2 ونون حدود يك هفته اي هست كه منتشر شده ولي فرصت نشد اينجا اطلاع رساني كنيم:
نقل قول:
نسخه 5.1.2
- تاریخ انتشار: 2012/07/20
موارد انجام شده در نسخه 5.0.3
- ویرایش کلی برای سازگاری با نسخه 5 whmcs
- افزودن و ترجمه خطوط اضافه شده در ناحيه كاربري
- افزودن و ترجمه خطوط اضافه شده در بخش مديريت
- افزودن و ترجمه قالب هاي ايميل اضافه شده
- تصحيح قالب ها براي سازگاري بيشتر باز زبان فارسي
- تصحيح قالب هاي سبد خريد براي سازگاري بيشتر
افزونه هاي فارسي ساز pdf و دو زبانه كردن اتومات قالب ها هم براي نسخه جديد به روز رساني خواهند شد.نقل قول:
براي به روز رساني از نسخه 5.0.3 به 5.1.2 مراحل زير را انجام دهيد:
- محتويات پوشه upload را در مسير مناسب آپلود نماييد.
- در قسمت قالب های ایمیل تغییراتی اعمال شده که از صفحه مربوطه قالب های ایمیل خود را به روز نمایید. قالب های سبز رنگ شده مربوط به به روزرسانی این نسخه می باشد. ورود به صفحه
- به روزرسانی با موفقیت به پایان رسید. می توانید جزئیات تغییرات در این نسخه را از طریق صفحه اطلاعات بیشتر مشاهده بفرمایید.
به مشتريان در سايت ايميل ارسال شده جهت دريافت نسخه جديد وارد ناحيه كاربري شده و از صفحه سرويس هاي من نسخه فارسي ساز مورد نظر را دريافت نماييد.
ونون
id yahoo ra pm konid
mamnon
با سلام
تو قسمت مشخصات كاربري ايدي ياهو اضافه شده الانم كنار همين پست نشون ميده.
بهتر هست از طريق سايت در ارتباط باشيد چون زياد توي ياهو فعال نيستم:
ونون
موفق باشيد
با سلام خدمت مشتريان ونون
ارتقا فارسی ساز برای سازگاری با نسخه 5.2.2 whmcs به پايان رسيد. مشتريان فارسي ساز ونون كه همچنان لايسنس فعال دارند مي توانند از طريق سامانه پشتيباني نسخه جديد را در صفحه سرويس هاي من دريافت نمايند.
در زیر می توانید تغييرات اين نسخه را مشاهده نماييد:
- ارتقا زبان ناحیه کاربری 5 - انجام شد
- ارتقا زبان ناحیه مدیریتی 5 - انجام شد
- سازگار کردن قالب های مدیریت و ناحیه کاربری - انجام شد
- تصحيح قالب هاي سفارش جهت سازگاري - انجام شد
- بررسی و عیب یابی نهایی برای انتشار نسخه اولیه - انجام شد
مشترياني كه لايسنس فارسي ساز خريداري شده آنها در فاصله زماني 14th March 2013 الي 28th March به پايان رسيده است مي توانند جهت دريافت اين نسخه به واحد پشتيباني تيكت ارسال نمايند.
نقل قول:
نسخه 5.2.2
- تاریخ انتشار: 2013/03/23
موارد انجام شده در نسخه 5.2.2
- تصحيح قالب ها براي سازگاري بيشتر با زبان فارسي
نقل قول:
براي به روز رساني از نسخه 5.1.2 به 5.2.2 مراحل زير را انجام دهيد:
- محتويات پوشه upload را در مسير نصب WHMCS آپلود نماييد.
- در قسمت قالب های ایمیل تغییراتی اعمال شده که از صفحه مربوطه قالب های ایمیل خود را به روز نمایید. قالب های سبز و آبي رنگ شده مربوط به روزرسانی این نسخه می باشد. ورود به صفحه
- به روزرسانی با موفقیت به پایان رسید. می توانید جزئیات تغییرات در این نسخه را از طریق صفحه اطلاعات بیشتر مشاهده بفرمایید.
با سلام
به اطلاع مشتريان عزيز فارسي ساز whmcs ونون مي رسانيم كه نسخه جديد فارسي ساز سازگار با نسخه 5.2.5 منتشر و هم اكنون در دسترس مشتريان قرار گرفته است.
تمركز بيشتر اين نسخه بر رفع عيب هاي نگارشي و املايي فايل هاي زبان بوده است همچنين ويرايش هاي قالب به شكل سابق براي زبان فارسي انجام شده است. از تمامي مشتريان عزيز تقاضا داريم در صورت مشاهده غلط ها نگارشي و املايي از طريق لينك گزارش خطا موارد خطا جهت تصحيح در نسخه هاي بعدي گزارش نمايند.
نقل قول:
نقل قول:
نسخه 5.2.5
- تاریخ انتشار: 2013/06/13
موارد انجام شده در نسخه 5.2.5
- تصحيح قالب ها براي سازگاري بيشتر با زبان فارسي
- بازبيني و تصحيح غلط هاي نگارشي و املايي
سپاس فراوان
واحد پشتيباني گسترش دهندگان وب ونون
دوست عزیز سلام
الان وضعیت آخرین نسخه این فارسی سازتون چطوریه؟ آیا برای 5.2.7 میشه استفاده کرد؟ تاریخ شمسی برای بخش مشتری و ادمین داره؟ چند تا عکس از بخش مدیریت اگر بزارین که عالیه ببینیم با نسخه رایگان چقدر فرق داره.
ممنون
با سلام
از نسخه 5.2.5 به بعد نسخه هایی که منتشر شده تنها رفع باگ های امنیتی بوده و تغییراتی در قالب ها و فایل های زبان نداشته اند و میتونین تا نسخه های 5.2.12 استفاده کنید.
نسخه ای که دارای تغییرات قالب و زبان خواهد بود نسخه 5.3 هست که در مرحله بتا هست و هنوز منتشر نشده.
خیر داخل محصول فارسی ساز در رابطه با شمسی سازی چیزی وجود ندارد و برای این مورد میتونین ماژول شمسی ساز تهیه بفرمایید. تصاویر بخش های مختلف هم در صفحه اول همین تاپیک میتونین مشاهده کنید.