ای پی های قبلی که همچنان بلاک هستن و پاسخی هم از سمت help@tic.ir دریافت نشده!
نمایش نسخه قابل چاپ
ای پی های قبلی که همچنان بلاک هستن و پاسخی هم از سمت help@tic.ir دریافت نشده!
درود
سرورای من که هنوز باز نشده متاسفانه
و خیلیای دیگه بسته شده
سلام عجیبه
من سرور تیم اسپیک دارم
یکی المان هتژنر یکی فراسو ایران
اتک نیست
تو سرور المانم با کاهش پینگ میرم داخل میره روی پورت ۹۹۸۷ ولی بقیه اپی ها بعد ۱ثانیه drop میشن
و هیچ فایروال نرم افزاری هم نصب نیست و خاموشن
اقا تازگیا کسی ***** شده ؟
اکه همه چیز امن امان است از لونه ها بیاییم بیرون :d
البته تازگیا سیستم جدید پیاده کردن به شاپرک و بانک ها بانک مرکزی دستور داده تمام سایت های دارای درگاه اجباری باید بیاد رو سرور های ایران :-|
سلام مدتی هست دیگه مشکل ظاهرا حل شده ***** نشده همان چند روز اول بود مشکل ایجاد شده بود بعد رفع ششد و ان هایی هم که بلاک شدن دیگه درنیامدن که انتظاری هم نداریم در بیایند همان موقع ایپی ها عوض کردن همه .
مورد بعدی راجب درگاه بانکی که گفتید دقیقا درسته قانون عوض شده و خیلی فواید همراه داره برای خودشون و امنیت که یار بانکی مرکزی میشوند و اگر سایتی یا شخصی درگاه داره اختصاصی خلافی صورت بگیره بر روی شبکه شاپرک ترمینال که بلاکک میشه هیچ شماره کارت ملی اون صاحب درگاه یا صاحب سایت هم بلاک میشه در سیستم بانکی شاپرک و این قانون جدیده بانک مرکزی و شاپرک هست که ان موقع طرف اگر بره از شرکت دیگه یا درگاه دیگه بخواد درگاه بگیره چون شماره ملی بلاک در شبکه شده از هیچ درگاهی نمیتواند استفاده کنه .
من وقتی سایتم رو روی کلودفلر می برم از ایران باز نمیشه آیا مربوط به همین موضوع هست؟؟؟
تو این تاپیک مطرح کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=206708
ایپی های مسدود شده و ***** شده از سمت دیتاسنتر مخابرات خراسان رضوی درست شد
همچی هم درست کنن پورت خارج رو لیمیت کرده ایران ب خاطر تلگرام چون ملت *** میزنن :-|
الان میخوام ی فایل 20مگی دانلود کنم با سرور مجازی با سرعت 40kb داره دان میشه :|