ID : alfa.net58
نمایش نسخه قابل چاپ
ID : alfa.net58
سلام دوست عزیز.
تو جوابتون باید بگم که حداقل واسه من که اینجوری نبود ! نمیخوام جانبداری کسی رو بکنم ولی الان 3 یا 4 ماهه که با ایشون کار میکنم تا الانش که راضی بودم. پشتیبانی هم انصافا خوبه حالا نشده جوابمو ندن یا دیر جواب بدن ! یه مدت قبل بود که ویندوزو دستکاری میکردم زدم خرابش کردم ولی با ارسال یک تیکت به ایشون بدون حتی دریافت هزینه ویندوز رو درست کردن ! البته ایشون لطفا دارن که هزینه ای نگرفتن چون الان خیلی از شرکت ها واسه پشتیبانی سرویس ها پول میگیرن .
در مورد سرعت پورت ها هم بگم که درسته بعضی وقت سرعت یکم میاد پایین ولی در کل پورت ها سرعت خوبی دارن.
سرعت دانلودی که از طریق وی پی اس انجام دادم
فایل پیوست 1983از سرور هاستینگ ما بود از از دیتاسنتر iwebکد HTML:http://novindade.com/images/novindade.com.jpg
دوستان لطفا سفارش رو که میدن مبلغ رو واریز نکنند !
همینطوری که در تاپیک عرض کردم فعلا فروش تا روز یک شنبه متوقف شده کلی سفارش مونده که هنوز راه اندازی نشده !
لطفا دوستان بدون هماهنگی مبلغ رو تا روز یک شنبه واریز نکنند
منتظر اطلاع بعدی باشید
یا حق
خواستم اينجا از مسئولين تيم نوين وي پي اس واقعا تشكر كنم
من مدت زمان سرورم تمام شده بود و متاسفانه فراموش كرده بودم و كلي فايل مهم هم داشتم
سرور سر موعد بسته شد تا من تمديد كنم اما من با اينكه قصد تمديد نداشتم از مديريت نوين وي پي اس خواهش كردم سرور را باز كنند تا فايل هايم را بردارم
با اينكه هيچ سرور خارجي اينكار را نميكند اما اين دوستان اين لطف رو كردند و سه روز سرور را براي من مجددا باز نگه داشتند كه جا داره ازشون اينجا تشكر كنم
موفق باشيد
دوستان از الا می توانند سفارشات خودشونو ارسال کنند
برای تسریع کار دو نفر نصاب ویندوز استخدام شدندو از حالا به بعد در صورتی که هر یک از نصاب ها انلاین باشه در کمتر از یک ساعت سرویس ها تحویل داده خواهد شد
:53:
آقا یه سوال
مگه این وی دی اس نیست؟
خوب باید منابع اختصاصی باشه
اینترنت چی؟
شیره؟
پس فرق زیادی با وی پی اس نداره!