پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
کجا پشتیبانی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ کلی هزینه و وقتی تو این 8 ماه که از ایشون خریدم تلف شده! حتی وقتی اسکریپت جدید یا همون VIPsystem اومد درخواست دادم و تیکت زدم برام درگاه پرداخت بسازن و 25000 ت دادم ولی هنوز جواب ندادن!
فرد سودجو خود ایشون هست
بزرگوار مشکل شما 25 تومان هس ؟شماره کارت بذارید بنده واریز کنم براتون
ایشون توضیح دادن مشکل چی هست بنده و شما و دیگری اگر ذره ای درک داشته باشیم میدونیم توی چه وضعیتی هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
بزرگوار مشکل شما 25 تومان هس ؟شماره کارت بذارید بنده واریز کنم براتون
ایشون توضیح دادن مشکل چی هست بنده و شما و دیگری اگر ذره ای درک داشته باشیم میدونیم توی چه وضعیتی هستند
من 8 ماه هست منتظر ایشون هست... کلی از کاربر های سایتم رو از دست دادم! 25000 تومن مشکل من نیست... ایشون خیلی بیشتر از اینا از ما زدن. بهتره بقیه پست های این تاپیک رو هم مطالعه کنید! فقط من نیستم!
اونوقتی که مشکل نداشتن چرا تیکت ها رو پاسخ نمیدادن و اشکالات سیستم رو برطرف نمی کردن! چند تا پست قبل تر گفتن لیست تغییرات 4 شنبه میاد و شنبه آپدیت میشه!(الان چند شنبه هست؟) شنبه هم معلوم نیست کدوم شنبه!!!
شما اگه دوست ایشون هستی بهتره راهنماییشون کنی پول مردم رو به نا حق نخورن!
شما لازم نیست 25 تومن از جیب بدین! نمی تونید ضرری که به ما زده شده جبران کنید! حداقل سکوت کنید و از کسایی که حق الناس رو درک نمی کنند حمایت نکنید...لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
من 8 ماه هست منتظر ایشون هست... کلی از کاربر های سایتم رو از دست دادم! 25000 تومن مشکل من نیست... ایشون خیلی بیشتر از اینا از ما زدن. بهتره بقیه پست های این تاپیک رو هم مطالعه کنید! فقط من نیستم!
اونوقتی که مشکل نداشتن چرا تیکت ها رو پاسخ نمیدادن و اشکالات سیستم رو برطرف نمی کردن! چند تا پست قبل تر گفتن لیست تغییرات 4 شنبه میاد و شنبه آپدیت میشه!(الان چند شنبه هست؟) شنبه هم معلوم نیست کدوم شنبه!!!
شما اگه دوست ایشون هستی بهتره راهنماییشون کنی پول مردم رو به نا حق نخورن!
شما لازم نیست 25 تومن از جیب بدین! نمی تونید ضرری که به ما زده شده جبران کنید! حداقل سکوت کنید و از کسایی که حق الناس رو درک نمی کنند حمایت نکنید...لطفا
از ایشون جوابی گرفتین که تهمت میزنید بهشون ؟
من دوست ایشون نیستم به عنوان یه هم نوع پاسخ دادم و ازتون خواهش کردم
بالا ایشون توضیح دادن شما جای ایشون واقعا فکرت جای دیگ میتونه مشغول باشه ؟ واقعا میتونی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
از ایشون جوابی گرفتین که تهمت میزنید بهشون ؟
من دوست ایشون نیستم به عنوان یه هم نوع پاسخ دادم و ازتون خواهش کردم
بالا ایشون توضیح دادن شما جای ایشون واقعا فکرت جای دیگ میتونه مشغول باشه ؟ واقعا میتونی ؟
نیازی نیست به شما مدرکی بدم که جواب نگرفتم ازشون!!! از تمامی تیکت ها، پیام ها و پرداخت ها عکس دارم که تحویل دادسرا میدم... به اندازه کافی به ایشون فرصت دادیم...
من دیگه جوابی به شما ندارم... حمایت کنید ازشون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
نیازی نیست به شما مدرکی بدم که جواب نگرفتم ازشون!!! از تمامی تیکت ها، پیام ها و پرداخت ها عکس دارم که تحویل دادسرا میدم... به اندازه کافی به ایشون فرصت دادیم...
من دیگه جوابی به شما ندارم... حمایت کنید ازشون!
حتما این کار رو کنید دادسرا هم منتظر شماست که دستور بدید پیگیری کنن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmizbanCo
حتما این کار رو کنید دادسرا هم منتظر شماست که دستور بدید پیگیری کنن
موفق باشید
سلام
دوست عزیز این طرز رفتار شما اصلا و اصلا پسندیده نیست
شما نه ازتون پولی رفته و نه اصلا ماها رو میشناسید
همه ماها توی یک صنف و یا یک کار بخصوص که اکثرا اینترنتی هست مشغولیم و شاید هم یکی از افراد متخصص کشوری توی رشته ی کاری که مشغولش هستیم باشیم
اما تو رشته خاص خودمون نه بقیه رشته ها و هرکس جایگاه و احترام خاص خودش رو داره
درکی که همه ماها از پشتیبانی داریم
عیب یابی و و رفع ایرادات و جوابگویی به مشریانمون هست حتی اگر مطلب جدیدی باشه که حتی خودمون ازش اطلاعی نداشته باشیم و یا حداقل جوابگو و شفاف سازی پیرامون مشکل و درخواست زمان ثابت برای حل مشکل هست و همین انتظار رو از بقیه داریم حالا اگر مثل ما نبود حداقل ممکنه رو ارایه بده که اون رو هم ندیدیم دوست عزیز
با این طرز جوابگویی شما که خیلی مشابهت داره با همون دوست عزیزمون جناب مالدار
این شک بوجود میاد شما اصلا کی هستید؟یا اصلا شما چه رابطه ایی با ایشون دارید؟یا اینکه اصلا هدفتون توی این پست ها چیه؟و هزار اما و اگر دیگر ...
در ضمن واقع واقعا میبخشید اینها رو میگم اما
با این شنبه و چهارشنبه ها که دروغی واحی بوده
و با آدرس قلابی شرکت که توی تایپیکی از یکی از همشهریای ایشون دیدم
تلفن دایورت شده و همیشه خاموش شرکت
تیکت های پی در پی و بی جواب
دروغ های شاخ دار دیگر که واقعا خنده داره و نمیتونم اینجا بگم متاسفانه
جواب ندادن تلفن شخصیشون و همه و همه
جوابگو نبودن ایشون از چندین ماه پیش به مشتریانشون
ما رو به شک میندازه که اصلا واقعا ایشون آیا خواهری دارند یا خیر چه برسه که مشکلی جدی هم داشته باشند؟
اگر هم داشتند ما هم دعاگوی ایشان خواهیم بود
چون واقعا تمییز حرف های ایشون از درست و غلط برامون سخت شده
این رو هم متذکر بشم
مشکل بنده 350هزار تومان هزینه اسکریپت هست و نزدیک 2 میلیون زیان مالی که ایشون باعثش بودند توی این یک ماه و چند روز اخیر
بقیه مشکلات و ناراحتی های ما و کاربرانمون فدای سر شما و همون دوستمون
اگر دست به چیب هستید بسم الله
من استقبال میکنم و لایسنس و کاربری از سایت ایشون رو تقدیم و واگذار به شما میکنم
زیاد از بحث اصلی خارج نمیشیم
ما اگر مشکلمون هزینه بوده باشه که از اول هزینه رو نمیکردیم و با تمایل شخصیمون پولی پرداخت نمیکردیم
اما این محصول نه مطابق گفته هاشون بوده نه اینکه قول های آپدیت در شنبه ها و چهارشنبه های متوالی که گذشت رو عملی کردند
اگر طبق گفته هاشون بدون باگ و عمل به قول هاشون رو داشته باشند آیا کسی با ایشون کاری خواهد داشت ؟؟؟
مسلما خیر و خیر
همه ما داریم کار میکنیم و اگر کارت کاملا درست هم باشه باز یکی دو نفری پیدا میشه بخواد از رو حسودی خرابتون بکنه اما نه اینگونه که همه مشکل دارند و خواستار رسیدگی باشند
ما فقط حق و حقوق قانونیمون رو میخوایم
عمل به وعده هاشون رفع باگ ها و وعده آپدیت دائم و همیشگی شون
ختم کلام
عرضم به خدمت شما
بنده نیازی به این اسکریپت ندارم ! اگر چیزی لازم داشته باشم بصورت اختصاصی میگم واسم بنویسن و سورس رو کاملا در اختیارم قرار بدن
بله نگفتم شما این حقو ندارید از حقوقتون دفاع کنید گفتم فقط درک کنید وضعیت ایشون رو
امیدوارم با قانون به نتیجه برسید و بعدا پشیمون نشید
موفق باشید
بازم اگر به شخصی برخورده بنده عذر خواهی میکنم :53:
درود
قبل از هر چیز بنده مجدداً از همه دوستان و اساتید عذرخواهی میکنم که مشکل شخصی بنده باعث شد در آپدیت و پشتیبانی سیستم وقفه ایجاد بشه
برای رفع مشکلات کاربرانی که سیستم VIP رو تهیه کردند با توجه به اینکه بنده درگیر مشکل شخصی شدم که واقعاً جای خالی توی ذهنم نذاشته با یکی از همکاران عزیز توافقی کردم و پیرو قراردادی 6 ماهه بنا شد ایشون پشتیبانی کاربران رو بر عهده بگیرن
سورس سیستم VipSystem 3 یا 4 روز پیش برای ایشون ارسال شده تا زحمت آپدیت رو بکشن
مواردی که قرار هست در مرحله اول توسط ایشون انجام بشه :
رفع باگ دانلود فایل های زیر 1 مگ
رفع باگ دانلود فایل های بالای 2 گیگ
افزودن سیستم پشتیبانی درون نرم افزاری به خود اسکریپت
افزودن سیستم جستجو در دایرکتوری
افزودن قابلیت فایروال
افزودن قابلیت خرید تک لینک
امکان دانلود رایگان
و چند آپدیت دیگه ...
------------------------------------------------------
برای اینکه مشکل پشتیبانی کاربران نیز حل بشه تصمیم گرفته شد که سیستم پشتیبانی اسکریپت VIP به پنل مدیریت خود اسکریپت VIP منتقل بشه و از سایت ویکی سرویس جدا باشه تا به راحتی بشه کاربران رو پشتیبانی کرد. لذا این قابلیت فراهم میشه تا مدیران بتونن از پنل admin خود اسکریت vipsystem برای پشتیبانی تیکت ارسال و تیکت های ارسالی رو پیگیری کنند.
همچنین امکان انتقال خودکار کاربران MegaPlus به vipsystem توسط ایشون در دست کدنویسی هست که کاربرانی که مگاپلاس رو خریداری کردند بتونند به راحتی منتقل بشن به سیستم جدید
متاسفانه بیشتر وقتم رو بیمارستان هستم و زیاد فرصت نمیکنم تاپیک رو مطالعه کنم, اما قطعاً با تدابیری که اندیشیده شده روال پشتیبانی و آپدیت سیستم مثل قبل منظم خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
قبل از هر چیز بنده مجدداً از همه دوستان و اساتید عذرخواهی میکنم که مشکل شخصی بنده باعث شد در آپدیت و پشتیبانی سیستم وقفه ایجاد بشه
برای رفع مشکلات کاربرانی که سیستم VIP رو تهیه کردند با توجه به اینکه بنده درگیر مشکل شخصی شدم که واقعاً جای خالی توی ذهنم نذاشته با یکی از همکاران عزیز توافقی کردم و پیرو قراردادی 6 ماهه بنا شد ایشون پشتیبانی کاربران رو بر عهده بگیرن
افزودن قابلیت فایروال
امکان دانلود رایگان
و چند آپدیت دیگه ...
برای اینکه مشکل پشتیبانی کاربران نیز حل بشه تصمیم گرفته شد که سیستم پشتیبانی اسکریپت VIP به پنل مدیریت خود اسکریپت VIP منتقل بشه و از سایت ویکی سرویس جدا باشه تا به راحتی بشه کاربران رو پشتیبانی کرد. لذا این قابلیت فراهم میشه تا مدیران بتونن از پنل admin خود اسکریت vipsystem برای پشتیبانی تیکت ارسال و تیکت های ارسالی رو پیگیری کنند.
همچنین امکان انتقال خودکار کاربران MegaPlus به vipsystem توسط ایشون در دست کدنویسی هست که کاربرانی که مگاپلاس رو خریداری کردند بتونند به راحتی منتقل بشن به سیستم جدید
متاسفانه بیشتر وقتم رو بیمارستان هستم و زیاد فرصت نمیکنم تاپیک رو مطالعه کنم, اما قطعاً با تدابیری که اندیشیده شده روال پشتیبانی و آپدیت سیستم مثل قبل منظم خواهد شد
امیدوارم مشکلات شما حل بشه... (چونکه میدونم مشکلات ما نمیشه!):(:(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
افزودن قابلیت فایروال
امکان دانلود رایگان
و چند آپدیت دیگه ...
سلام
خب میشه بفرمایید این آپدیت در همین موعد مقرر دریافت میشه دیگه درسته؟
چون آخرین بار فرموده بودید که شنبه یعنی همین امروز که در ساعات اولیه و بامدادش هستیم منتشر میشه