من با درگاه تک پرداخت و خود بانک ملت کار کردم و از پی لاین استفاده نمیکنم. ولی روش کار معمولا همین هست. بیا تو یاهو مشخصات هاستت رو بده من برات نگاه کنم ببینم مشکلش رو متوجه میشم یا نه
آی دی من اینه:
nekooee_irantk
نمایش نسخه قابل چاپ
من با درگاه تک پرداخت و خود بانک ملت کار کردم و از پی لاین استفاده نمیکنم. ولی روش کار معمولا همین هست. بیا تو یاهو مشخصات هاستت رو بده من برات نگاه کنم ببینم مشکلش رو متوجه میشم یا نه
آی دی من اینه:
nekooee_irantk
سلام
ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری به چه نحوی عمل میکنه؟
بصورت اتوماتیک عمل میکنه؟
یا دستی هست؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین
سلام
موقعی که انتخاب می کنم و دکمه خرید رو می زنم این اتفاق می یوفته.
کد:Not Found
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/paseban/public_html/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
این مشکل شما دقیقا مثل مشکل دوستمون در بالا هست. یا خود برنامه نویس freer اخیرا اسکریپت رو ویرایش کرده و کدهاش ایراد داره یا ایراد از هاست شماست که قسمتی از کد رو پیشتیبانی نمیکنه!!
بیا تو یاهو من برات درستش کنم کدش رو درست کنم! این ایراد رو موقع چک کردن شماره موبایل بر میخوره. تابع اون ایراد داره!
آی دی من:
nekooee_irantk
سلام
دوستانی که با ارور :موفق باشید.کد:
Not Found The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/paseban/public_html/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
مواجه میشند دلیلش اینه که قسمتی از کد در php نسخه 5 به بالا پشتیبانی نمیشه و برای همین در بعضی از هاستها ارور میگیرید. در فایل index.php خط شماره 65 رو کلا حذف کنید و کد زیر رو جایگزین کنید درست میشه.
کد PHP:
if ($data[mobile] AND !preg_match("/^09([0-9]{9})$/", $data[mobile]))
امروز یکی از دوستان آمد یاهو کمکش کنم ولی همچین طلبکاری حرف میزد و یا اینه آخرش که خرش از پل چکید به جای تشکر هر چی سوال ازش پرسیدم جواب نداد رفت.
برای بعضی انسانها باید متأسف بود.
سلام من با IE به یه مشکل برخوردم.
سایت با Firefox درست انجام می ده و مراحل خرید رو انجام می ده اما داخل IE نه.
اینهم عکس :
فایل پیوست 13110
نه منظورم شما نبود. این کد برای ارور اول بود که میگرفتید. به جای اینکه کد رو از دستورات خارج کنید باید با این کد جایگزین کنید. این کد شماره موبایل رو چک میکنه اگر درست وارد کنید نمیگه اشتباست مگه اینکه شماره رو اشتباه وارد کنید.
من تست کردم درست کار میکنه! دقیقا خط 65 رو با یان کد جایگزین کنید.
----------------------------------------
با ایشون صحبت کردم شماره موبایلشون 13 رقمی هست و فریر برای 11 رقمی طراحی شده....