این کد رو جای <body> یا در لاین پاینش قرار بدید.
این هم میشه مسیر تصویرت :
image/bg.jpg
کد PHP:
<body style="background-image:url('image/bg.jpg');">
نمایش نسخه قابل چاپ
این کد رو جای <body> یا در لاین پاینش قرار بدید.
این هم میشه مسیر تصویرت :
image/bg.jpg
کد PHP:
<body style="background-image:url('image/bg.jpg');">
این کد رو کجا پیدا کنم خب؟
دوستان متأسفانه درگاه بانک ملت بعد از اینکه کسی خرید میکنه به من ایمیلی ارسال نمیکنه که خرید انجام شده. آیا امکانش هست خود فریر رو جوری تنظیم کنیم که بعد از هر خرید به خودم هم ایمیلی ارسال کنه؟
دوستان من یک مشکل هنگام خرید دارم من از درگاه payline استفاده می کنم تمام کار ها رو هم کردم کد API هم وارد کردم و تکمیل فقط وقتی می خوام یکی از محصول ها رو بخرم ارور زیر رو میده
Not Found
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/*****/public_html/shop/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
احتمالا آدرس فایلها رو اشتباه وارد کردین. این جایی که آدرس میده فایل gateway.php برید نگاه کنید ببینید هست؟
فایلهای پلاگ این payline رو چک کنید و آدرسهای داخلشون هم چک کنید. چون خطا داره میگه این فایل وجود نداره. از یک جای کار اشتباه شده. نهایتا یک بار دیگه فایلهای freer و پلاگ این رو جایگزین کنید با فایلهای اصلی ببینید درست میشه یا نه؟
من نمیدونم دقیقا باید چی رو داخل فایل payline.php چک کنم ولی کلا freer رو payline رو پاک کردم از اول ریختم هنوز همونه