پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak-star
نسخه مشکلی نداره. به تازگی از خود سایت فریر گرفتم.
آره از دایرکت استفاده میکنم.میشه بگید باید چکار کنم؟
در انتظار جواب ......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
onlinedays
سلام
فایل رو آنزیپ کردم
به آدرس که میرم این ارور رو میده از چیه؟
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/test/public_html/pay/index.php on line 105
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب دوست عزیز وقتی آنزیپ شد باید نصب بشه بعد از ادرس اینوو بزن yoursite.com/install
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak-star
در انتظار جواب ......
دوست عزیز شما از نسخه خود سایت فریر باید بگیرید /طوری که تو کد ها دیدم شما از سایت برتر گرفتین/از سایت اصلی فریر بگیرید /پرمیشن هم تو صفحه قبل گفتم
سلام
امکان اضافه کردن فیلد مربوط به کارت هم هست؟
بجای 3 تا 4تا باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raihani
سلام
امکان اضافه کردن فیلد مربوط به کارت هم هست؟
بجای 3 تا 4تا باشه؟
باید بدین به صورت سفارشی براتون اضافه کنن خودتون نمیتونید اضافه کنید
دوستان نصب رو انجام دادم صفحه اصلی پرداخت هم باز میشه ولی بالاش این پیغام رو میده.
Warning: file_exists() [funct ion.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/testsite/public_html/pay:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/testsite/public_html/pay/include/prepare.php on line 52
پوشه install رو هم حذف کردم
مشکل از کجاست؟
دوستان می خواهم یک فیلد به صفحه سفارش بالای ایمیل و موبایل اضافه کنم که نام مشتری را بپرسد و در ایمیل ارسالی پس از خرید مثلا بنویسه: آقای "نام مشتری" از خرید شما متشکریم. با دیتابیس هم کاری ندارم و نمی خواهم این فیلد به دیتابیس وصل بشه و فقط در ایمیل پس از خرید استفاده شده.
اضافه کردن فیلد هم در فایل index.tpl کاری نداره و مهم قسمت بعدی یعنی خواندن آن و استفاده در پلاگین ایمیل است که دنبالشم.... کسی می تونه کمک کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوستان می خواهم یک فیلد به صفحه سفارش بالای ایمیل و موبایل اضافه کنم که نام مشتری را بپرسد و در ایمیل ارسالی پس از خرید مثلا بنویسه: آقای "نام مشتری" از خرید شما متشکریم. با دیتابیس هم کاری ندارم و نمی خواهم این فیلد به دیتابیس وصل بشه و فقط در ایمیل پس از خرید استفاده شده.
اضافه کردن فیلد هم در فایل index.tpl کاری نداره و مهم قسمت بعدی یعنی خواندن آن و استفاده در پلاگین ایمیل است که دنبالشم.... کسی می تونه کمک کنه؟
کمک نبود؟ فکر نکنم سخت باشه ها...
سلام
عزیزان من یه مشکلی دارم به این صورت که بعد از خرید فقط شناسه های رداخت رو نشون میده و اطلاعاتی که روی کارت ها هست رو نشون نمیده . چی کار کنم ؟
توی محصولات فیلد اول و 2وم رو پر کن