باسلام
من از پاسخگویی به تیتکت از طرف ایشان هیچ گونه رضایتی ندارم وچند روزه که با ادب واحترامی که برای مدیر سایت جهان پی دارم ولی ایشان پاسخی برای ایمیل وتیکت بنده قائل نشده وپاسخی نداده اند
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
من از پاسخگویی به تیتکت از طرف ایشان هیچ گونه رضایتی ندارم وچند روزه که با ادب واحترامی که برای مدیر سایت جهان پی دارم ولی ایشان پاسخی برای ایمیل وتیکت بنده قائل نشده وپاسخی نداده اند
مطمئن هستید؟
تیکت ها رو چک کردید.چون کمتر از ساعت پاسخ میدن
سلام
جناب
mahrsh3
هیچ تیکت منتظری در سیستم وجود ندارد و همه تیکت ها در کمتر از 2-3 ساعت پاسخ داده می شود توجه فرمایید پاسخ تیکت به شرطی ایمیل یا پیامک می شود که این موارد در سیستم فعال شده باشد
طبق بررسی بعمل آمده :شما یک ایمیل با مضمون همکاری ارسال کردید که باتوجه به شناختی که ازشما داشتیم نیازی به پاسخ به ایمیل یا درخواست شما نبوده است .
در ابتدای تاپیک عرض شده کاربران جهان پی شرکت کنند نه مدیران درگاه های واسط جناب Peikswitch
تمامی تیکت ها و همینجور ایدی انجمن رووو فوری پاسخگو بودن تا حالا به ما اشتباه می فرمایین احتمال صددرصد
چه خوب هست کسایی پیشنهاد دادن و بد گویی می کنن ایمیل ثبت نامی سیستم رو بزارن تا مدیران بهتر ببینم وضعیت شما
به چه نوعی بوده و هست
بعضی ها میخوان خراب کنند اما تیکت همانطور که گفتید زیره چند ساعت جهان پی پاسخ میده ایشون همانطور گفتید مدیر یک سایت دیگه هستند و فیک بودنشون مشخص هست . ( خیلی خوب میشه موقه ی ثبت نام تو این انجمن زیره 18سال راه ندند کارت ملی بگیرند. )
پلاگین فریر مخصوص درگاه اختصاصی سامان منتشر شد
لینک دانلود
* پلاگین پرداخت برای woocommerce مننشر شد (نسخه جدید)
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - پلاگینهای پرداخت
اقا این ماژول هاست بیل چی شد پس؟ :|