پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
بر روی سرورهای حرفه ای هم 10 هزار تومان تخفیف ماه اول قایل ارائه میباشد-بعد از سفارش تیکت فرمایید فاکتور براتون ادیت بشه
ارادتمند
:53:
ممنون من خودم الان دارم از vds2 استفاده میکنم ولی این سرور جدید را برای یه نفر دیگه می خوام فک کنم همون نقره ای ویژه براش کافی باشه.
شما توی ساییتون نقره ای ویژه 2 را زدین 4 هسته ای ولی اینجا نوشته 2 هسته ای بالاخره کدوم درسته ؟ الان سفارش بدم کی آماده میشه ؟
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
سفارشات جدید این پلن بر روی سرور جدید با 2 هسته ارائه میشود
حدودا 2 ساعته تحویل میشود
ارادتمند
سلام
رفیق یه وی پی اس سفارش دادم ممنون میشم تا یکی دو ساعت دیگه تحویل بدید
برای تست یه اسکریپت جدیدم بهش حتما نیاز دارم
win 2003
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bl4ck
سلام
رفیق یه وی پی اس سفارش دادم ممنون میشم تا یکی دو ساعت دیگه تحویل بدید
برای تست یه اسکریپت جدیدم بهش حتما نیاز دارم
win 2003
درود
تمامی سفارشات تا 2-3 ساعت اینده تحویل میشوند
با تشکر از سفارش شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
تمامی سفارشات تا 2-3 ساعت اینده تحویل میشوند
با تشکر از سفارش شما
عزیز 3 ساعت هم گذشت لطفا سریع تر
===============
تحویل گرفتم
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bl4ck
عزیز 3 ساعت هم گذشت لطفا سریع تر
===============
تحویل گرفتم
متشکرم
سرویس شما تحویل داده شده
تحویلی سفارش های جدید 2 ساعته خواهد بود
نصب و کانفیگ اولیه تمامی سیستم عامل ها و نرم افزار ها رایگان میباشد
سلام
من تازه الان با راهنماییهای شما متوجه شدم که از یه وی پی اس 2 نفر هم می تونن استفاده کنن !
خب با این شرایط عملا سرور قبلیم دیگه خیلی کاربرد نداره اگر بخوام سرور مجازی حرفه ای که ویندوز سرور 2012 روش نصبه رو بجاش از سیدباکس استفاده کنم چقدر باید پرداخت کنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
من تازه الان با راهنماییهای شما متوجه شدم که از یه وی پی اس 2 نفر هم می تونن استفاده کنن !
خب با این شرایط عملا سرور قبلیم دیگه خیلی کاربرد نداره اگر بخوام سرور مجازی حرفه ای که ویندوز سرور 2012 روش نصبه رو بجاش از سیدباکس استفاده کنم چقدر باید پرداخت کنم ؟
درود
بهتر بود این مورد رو طریق سایت اطلاع میدادید
برای سیدباکس باید سیستم عامل به اوبونتو تغییر کنه و کانفیگ ها مربوطه انجام بشه
نصب سیستم عامل برای سرویس های حرفه ای رایگان هستش اما کانفیگ سیدباکس با توجه به وقت گیر بودنش 8 هزار تومان به صورت یکبار خواهد بود
ارادتمند
ببخشید میشه به تیکت ها هم جواب بدین؟ !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamjj
ببخشید میشه به تیکت ها هم جواب بدین؟ !!!
درود
به خاطر تاخیر در پاسخ گویی ازتون پوزش میخوایم .متاسفانه علاوه بر ترافیک کاری بالا یکی از سرور ها به مشکل برخورده بود که باعث بوجود اومدن این تاخیر ها شده
انشالا یا اضافه شدن پشتیبان سوم در این ماه این گونه مسائل به حداقل خواهد رسید
ارادتمند - افشار