ممنون خیلی عالی هست اگه بتونید روی لینوکس هم اوکی بشه خیلی عالی میشه و دیگه کسی از سی پنل و دایرکت استفاده ای نمی کنه و همه و همه از این پنل ایرانی استفاده می کنه . تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون خیلی عالی هست اگه بتونید روی لینوکس هم اوکی بشه خیلی عالی میشه و دیگه کسی از سی پنل و دایرکت استفاده ای نمی کنه و همه و همه از این پنل ایرانی استفاده می کنه . تشکر
سلام همچنان منتظر نسخه جدید
من این نسخه رو نصب کردم و دامنه و دی ان اس همه چی درست هست ولی وقتی میرم از داخل webmail
ایمیل میفرستم ارور میده و نمیفرسته و این ایمیل میاد تو اینباکس
این ارور:
نقل قول:
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Sent: Fri, 06 Dec 2013 23:57:33 -0800
Subject: ----@yahoo.com
The following recipient(s) could not be reached:
-----@yahoo.com
Error Type: SMTP
Connection to recipients server failed.
Error: Host name: 66.196.118.36, message: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond
Tried 5 time(s)
hMailServer
سلام یه سوال داشتم
روی سروری که ویندوز هست و iis هست اگه این کنترل پنل رو نصب کنیم همراه خودش php و apache و mysql هم نصب میکنه ؟ یا اینکه اونها رو باید خودمون اول نصب کرده باشیم یا اینکه جداگانه باید wampserver هم نصب کنیم ؟ من سرور ویندوز دارم وب سرور iis هست
نسخه 2 تجاری و پولی هست ؟ خودتون نصب و کانفیگ میکنید همراه با خرید؟
یه سوال دیگه protection folder داره یا نه؟ چون دایرکت ادمین اینو داره و خیلی مهمه
کارخیلی خوبی هست.
محیط جالبی دارد.
سلام به همه دوستان
در حال مذاکره با جناب زارع برای خرید امتیاز پنل هستیم, انشا الله نتیجه از همین تاپیک اعلام میشه
چه طور میشه دسترسی به فایل های آپلود شده از طریق آی پی داشت
چون آی پی خالی رو که می زنیم پنل بالا میاد