پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
سلام
در مورد سرور هلند -
RAM: 2G - CPU: 3 Core - هارد 35 - Bandwidth ماهانه : 50 گیگ
چقدرمی شه؟
ممنون
پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.rashidan
سلام
در مورد سرور هلند -
RAM: 2G - CPU: 3 Core - هارد 35 - Bandwidth ماهانه : 50 گیگ
چقدرمی شه؟
ممنون
سلام
ترافیک بصورت نامحدود می باشد
سرور شما همراه با 35 گیگ هارد ماهیانه 60 هزار تومان
3 کور سی پی یو هم تعلق میگیرد .
(rar - unrar و کلا فشرده سازی و کانورت بخاطر حفظ کیفیت سرویسها روی سرور مجاز نمی باشد)
با سلام
بنده مدیر وبسایت دانلود فیلم هستم و بازدید روزانه ام هم 15000-20000 هست و وبسایتم هم فیل-تر نمی شود چون فعالیتش مجاز هست
من الان دارم از سرور فرانسه با رم 2 گیگ و سی پی یو 2000mhz one core استفاده میکنم و سرعت سایت به شدت کم شده و سی پی یو 100 درصد استفاده میشود و سایت هم وردپرس هست
من از سرور هم به عنوان هاست دانلود و هم پربازدید استفاده میکنم و سایتم هم VIP هست بودجه ام هم ماهیانه 60 تومن هست
آیا سروری پرسرعتی با بودجه ی داده شده دارید فضای مورد استفاده در ابتدا هم 50 گیگ هست هر وقت لازم داشتم ارتقا میدم
من این سرورتون رو انتخاب کردم (سرور مجازی فرانسه - FR-2048)
آیا شما پیشنهاد بهتری برای بنده دارید ؟؟؟ و آیا این سرور جواب گوی سایت ما هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
با سلام
بنده مدیر وبسایت دانلود فیلم هستم و بازدید روزانه ام هم 15000-20000 هست و وبسایتم هم فیل-تر نمی شود چون فعالیتش مجاز هست
من الان دارم از سرور فرانسه با رم 2 گیگ و سی پی یو 2000mhz one core استفاده میکنم و سرعت سایت به شدت کم شده و سی پی یو 100 درصد استفاده میشود و سایت هم وردپرس هست
من از سرور هم به عنوان هاست دانلود و هم پربازدید استفاده میکنم و سایتم هم VIP هست بودجه ام هم ماهیانه 60 تومن هست
آیا سروری پرسرعتی با بودجه ی داده شده دارید فضای مورد استفاده در ابتدا هم 50 گیگ هست هر وقت لازم داشتم ارتقا میدم
من این سرورتون رو انتخاب کردم (سرور مجازی فرانسه - FR-2048)
آیا شما پیشنهاد بهتری برای بنده دارید ؟؟؟ و آیا این سرور جواب گوی سایت ما هست
سلام
در حال حاضر از فرانسه موجود ندارم
بهترین انتخاب برای شما سرویس هلند میباشد هم سرور با کپی رایت مشکلی ندارد و هم اینکه دارای raid10 می باشد که سرعت شما را چند برابر می کند و احساس کندی نمی کنید و همچنین دیگر نگرانی بابت از دست رفتن اطلاعات بخاطر خرابی هارد نخواهید داشت .
شما آفر های هلند را از این لینک می توانید ببینید. لاگین وی پی اس - سبد خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
سلام
در حال حاضر از فرانسه موجود ندارم
بهترین انتخاب برای شما سرویس هلند میباشد هم سرور با کپی رایت مشکلی ندارد و هم اینکه دارای raid10 می باشد که سرعت شما را چند برابر می کند و احساس کندی نمی کنید و همچنین دیگر نگرانی بابت از دست رفتن اطلاعات بخاطر خرابی هارد نخواهید داشت .
شما آفر های هلند را از این لینک می توانید ببینید. لاگین وی پی اس - سبد خرید
ممنون به خاطر پاسختون
خب به نظرتون این سرویس با رم 1 گیگ چطوره ؟ چون هزینه 2 گیگش خیلی زیاده برای الان نمیتونیم پرداخت کنیم
به نظرتون رم 1 گیگ و سی پی یوی دو هسته ای توان باز شدن سریع وبسایت رو داره با دانلود سرعت بالا ؟
ویندوزمم میخوام 2003 باشه برای کمترمصرف کردن از منابع
آیا این سرویس برای بنده مناسب هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
ممنون به خاطر پاسختون
خب به نظرتون این سرویس با رم 1 گیگ چطوره ؟ چون هزینه 2 گیگش خیلی زیاده برای الان نمیتونیم پرداخت کنیم
به نظرتون رم 1 گیگ و سی پی یوی دو هسته ای توان باز شدن سریع وبسایت رو داره با دانلود سرعت بالا ؟
ویندوزمم میخوام 2003 باشه برای کمترمصرف کردن از منابع
آیا این سرویس برای بنده مناسب هست ؟
هارد چقدر نیاز دارید ؟
40-50 گیگ بعدا ارتقا میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
40-50 گیگ بعدا ارتقا میدم
NL-1024
CPU:Intel Xeon E3-1245 v3 - 800Mhz - 2 core
RAM1024
HDD40 GB
Bandwidth UNLIMITED
Reboot/Shutdown panel
هزینه این سرویس ماهیانه 45 هزار تومان می باشد
و با توجه به نیاز شما الان بهترین آفری هست که می توانم ارائه کنم .
موجودی از سه لوکیشن زیر می باشد :
هلند -- سفارش
آمریکا -- سفارش
آلمان -- سفارش
تمامی سرویس ها قابلیت ارتقاء را دارند و در هر تایمی شما بخواهید مقدور می باشد.