قیمت های دیتا سنتر 10 یورو افزایش پیدا کرده ولی قیمت شما 10 هزار تومان .
الان سوال اینجاست سرور 50 یورویی شما چطوری 193 هزار تومان می دید ؟ هر یورو حساب کنید4.300 هست می شه کم کم 206 هزار تومان .
نمایش نسخه قابل چاپ
قیمت های دیتا سنتر 10 یورو افزایش پیدا کرده ولی قیمت شما 10 هزار تومان .
الان سوال اینجاست سرور 50 یورویی شما چطوری 193 هزار تومان می دید ؟ هر یورو حساب کنید4.300 هست می شه کم کم 206 هزار تومان .
پیشنهاد جهت بهبود کیفیت پاسخ گویی شما
سلام آقا من سرور سفارش داده بودم امروز رفتم دیدم روش لیبل خورده آماده و سبز رنگه
گله دارم که اولا چرا ایمیلی برام ارسال نشد که شرور شما آماده است و می توانید از آن استفاده کنید
ثانیا مشخصات آی پی لاگین و ... رو برام نفرستادید و اصلا روی دکمه مشاهده جزئیات هم که کلیک می کنم چیزی نمی بینم. با تشکر.
ساپورت و پشتیبانی ضعیفه اصلا قبول ندارم تیکت تا نامعلوم مدتی باز می مونه
سلام مجدد
من باز طی فرمایش شما چک کردم شاید جایی اشتباه کرده باشم ! اما این سهباره چک کردم متوجه چیز خاصی نشدم ! و اما 51 یورو رو که میفرمائید دید 240 تا 250 هست !
و 193 تومن سرور 41 یورویی هست !
این لینک رو ملاحضه بفرمائید ببینیم درست داریم چک میکنیم ؟
Serveurs dédiés - Liste des offres - OVH
سلام
جواب داده شده اما شما سوالی فرمودین که ما شک کردیم !
سرور تازه سفارش داده شده و شما از ما ای پی خواستین که وصل بشین !
جسارتا مین تیکتتون رو میزارم همراه با زمان تیکت دادن و پاسخگویی ما ! البته چون چیز خاصی نداره قرار میدم! باز پوزش میخوام بابت تاخیر 3 ساعته در پاسخگویی تلاش ما بر این هست زمان پاسخگویی کمتر بشه معمولا تیکت ها بین دو شخص محفوظ هست .
03/09/2013 11:16 سلام
همین جوری این رو فعال کردید ولی نه آی پی دادید و نه مشخصات روت لاگین رو.
بفرستید ایمیل هم کنید. ممنون
من اتفاقی اومدم تو این صفحه وگر نه منتظر اطلاع رسانی تون بودم کم مونده بود یک ماه بشه ...
----------------------------
IP Address: 77.237.173.116ramtin rabiei
Staffhttp://www.click-server.net/billing/...ons/delete.pnghttp://www.click-server.net/billing/...cons/quote.png03/09/2013 14:00
سرور از کیم سوفی خواستم برای سایت موزیک
و اینکه یو سوال ایا سرور مجازی خوبه از دیتا سنتر های دیگه یا سرور اختصاصی از کیم سوفی
خوبه خودتون می گید سه ساعت تاخیر. اونم تو وقت اداری حالا غیر اداری و جمعه تیکت بزارممعلوم نیست کی تیکت باز بشه.
سرور اختصاصیه قربان شوخی نیست نمی تونی نفروش .
من یک وصیت نامه تنظیم کردم بعد از فوتم مشخصات لاگین به سرور رو به پسر ارشدم بدید شاید اون موقع به دردش بخوره. بی زحمت به تاریخ واریز آنلاین و امروز نگاه کنید چشم آب نمی خوره تا شنبه هم به دستم برسه. اگر میشه هزینه رو برگردونید از کیفیت خدمات راضی نیستیم.
شما کل تاپیک رو خوندی و سفارش دادین چیز جدیدی اتفاق نیافتاده ! سرور سفارش داده شده گفته شده که هر موقع دیتا سنتر تحویل بدن میدیم بهتون تا اینجا که مشکلی نیست ! ما که اشتباهی نکردیم !
و اما از وصیت نامه که فرمودین !! ( اینجا تاپیک فروش بی احترامی درست نیست اعتبار ما مهمتر از سرور اختصاصی هست و کار ما مرتبط به همین سرور اختصاصی ) جدا شونده نیست .
پس من نگاهی به واریز نقدی شما کردم 01/09/2013 یعنی 4 روز پیش ! و هنوز سرور تحویل گرفته نشده که بدیم و این رو هم ارجاع میدم به لینک http://www.webhostingtalk.ir/f55/87467/index7.html
در مورد هزینه اگر در حساب من بود بر گشت داده میشد اما در حساب دیتا سنتر هست با توجه به این که سرور دیگر برای سفارش موجود نیست شما صبر بفرمائید به محض تحویل دادن سرور اینجا اعلام میکنم و سرور رو برای واگذاری میزاریم هزینه شما رو برگشت میزنیم .
اگر تاخیر از ovh هست از شما عذرخواهی می کنم. مشکل ازونجا شروع شد که در پنل قسمت سرویسهای من روی سرویس لیبل سبز خورده و وضعیتش فعال بود . لذا وضعیتش طوری باشه که معلوم شه که هنوز گرفته نشده . به همون علت بود که ما فکر کردیم سرویس آماده است ولی شما مشخصات لاگین ندادید. و البته تاریخ شروع دوره انتظار می ره روزی باشه که سرور مشخصات لاگینش تحویل داده بشه دیگه انشالله که مشکلی پیش نیاد.
به هر حال مارو درک کنید چند روزی هم باید کارهای نصب و کانفیگ روش انجام بدیم.
ارادتمند. آرزوی موفقیت و فروش بیشتر.