پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
مشکل سرعت سرور من برطرف شده. ولی سر پینگش مشکل دارم.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmizina
من دوتا میخوام آمریکا و انگلیس رم 512
سلام
تیکت کنید در صورت موجود بودن برطرف میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
مشکل سرعت سرور من برطرف شده. ولی سر پینگش مشکل دارم.
۹۰ درصد مشکلات پینگ از مخابرات هست
با سلام یک سرور دیگر از شما خریدارم فقط میخوایم غیر امریکا باشه چون امریکا خریدیم ازتون و راضی هستیم
چیزی موجود هست؟ زمان تحویل ؟ کانفنیگشو اوکی می کنین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostarya
با سلام یک سرور دیگر از شما خریدارم فقط میخوایم غیر امریکا باشه چون امریکا خریدیم ازتون و راضی هستیم
چیزی موجود هست؟ زمان تحویل ؟ کانفنیگشو اوکی می کنین؟
سلام
فردا موجودی هارو توی سایت ابدیت میکنم و میتونید انتخاب و خرید کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
فردا موجودی هارو توی سایت ابدیت میکنم و میتونید انتخاب و خرید کنید
ممنون پس فردا یک سرور دیگه از شما میخریم فقط سعی کنین زمان تحویل رو اوکی کنین که سریع تر بدین ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostarya
ممنون پس فردا یک سرور دیگه از شما میخریم فقط سعی کنین زمان تحویل رو اوکی کنین که سریع تر بدین ;)
چشم از فردا پشتیبانی بهتر میشه
ما می خواستیم سفارش بدیم، مثه اینکه سایتتون خرابه ، باز نمی شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
askariweb
ما می خواستیم سفارش بدیم، مثه اینکه سایتتون خرابه ، باز نمی شه
سلام
سایت مشکلی نداره
من از سه روز پیش سرویس 1 گیگ انگلیس سفارش دادم هنوز خبری نیست!
کی تحویل می دید؟