پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
سی پی یویی که برای هر کدام از پلن ها گفته شده به صورت اختصاصی در اختیار شما قرار میگیره .
الان هرچی میخوام سفارش بدم برای رفتن به صفحه بانک صفحه سفید باز میشود .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
الان هرچی میخوام سفارش بدم برای رفتن به صفحه بانک صفحه سفید باز میشود .
vp* رو قطع کنید و از اول سایت رو باز کنید و مجدد ثبت نام کنید و سفارش بدید .
پیشنهاد من هم اینه که از اینجا بگیرید . اول فکر میکردم تبلیغات باشه .. ولی الان میگم .. سرعت در تحویل بسیار عالی بود . و همچنین از نظر کیفیت تا اینجا بسیار عالی بوده ....
دوستان عزیز امکان ارئه پلن ها با هارد بالا با تخفیف ویژه هم امکان پذیر میباشد . برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید .
پیشنهاد شگفت انگیز همچنان ادامه دارد .
وی پی اس رو بهم ریخته ریخته بودم فکر کردم ریست شده زنگ زدم کلی دری وری گفتم ایشون با صبر و آرامش جواب دادند و پس از فرستادن عکس از سرور معلوم شد مشکل از خودم بوده
در نهایت هم ویندوز رو برام رایگان عوض کردند!
فقط میتونم بگم متشکرم
وببخشید...
ایشون تایید میشن . رم 2 گیگ با این قیمت ، به نظرم جایی پیدا نمیشه . کیفیت مناسب ، سرعت بالا و همین طور کانفیگ سریع ... سرویس من کمتر از یک ساعت اکتیو شد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serkis
وی پی اس رو بهم ریخته ریخته بودم فکر کردم ریست شده زنگ زدم کلی دری وری گفتم ایشون با صبر و آرامش جواب دادند و پس از فرستادن عکس از سرور معلوم شد مشکل از خودم بوده
در نهایت هم ویندوز رو برام رایگان عوض کردند!
فقط میتونم بگم متشکرم
وببخشید...
خواهش میکنم
موفق باشید :53:
سلام
هاست مخصوص سایت پر بازدید هم داری؟
5 گیگ با پهنای حدود 50 گیگ
فقط مصرف سی پی یو یه کمی زیاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
هاست مخصوص سایت پر بازدید هم داری؟
5 گیگ با پهنای حدود 50 گیگ
فقط مصرف سی پی یو یه کمی زیاده
با سلام
بله ، فقط در مورد هاست خواهش میکنم که از طریق تیکت در سایت در ارتباط باشید :53:
بهترین در این انجمن از همه نظر مخصوصا روابط عمومی