پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
باشه شما وقت ندارید برای ریست پسورد 12 هزار تومن دادم حرومتون باشه امیدوارم هیچ کسی نیاد از شما سرور بگیره به خدا 12 تومن دادم 100 تومن دیگه روش میندازم درگاه پارس پال و به فتا هم شکایت میکنم اینجا هم پیگیر میشم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
همچنان در خدمت دوستان میباشیم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahram5452
آقای پور مهدوی بیا جواب تیکت رو بده وگرنه از طریق قانونی حل میکنم
والا دو سه هفته پیش با چند تا از دوستان یه تاپیک تو بخش انتقادات زدیم با مدارک و ... و منتظر تایید موندیم ولی انگار نه انگار!
به مدیران وب هاستینگ تاک هم پی ام خصوصی دادیم ولی خبری نشد!
دیگه نمیدونم موقع اینسرت شدن تو دیتابیس سرما خورده یا خدایی ناکرده ... !
تاپیک قبلی ایشون : فروس سرور مجازی رم 512 ماهیانه 7500 تومان
ولی واقعا واسه همچین آدمایی که بازار هاستینگ رو خراب می کنن و باعث میشن آدم نتونه به هیشکی اعتماد کنه!
بنده هم همچنان پیگیر قضیه هستم امیدوارم نتیجه بگیرم!
آقای پور مهدوی یه پیغام خصوصی هم بهتون دادم که واستون کافی هست موفق باشید...
سلام آقای پور مهدی تایید می شه هم اخلاقش و تعهد نسب به کار
من قبلا ازشون سرور کانادا داشتم و راضی بودم و چون پهنای باند کانادا محدود بود سرور تغییر دادم
من ازشون راضی هستم لطفا دوست عزیز قبل از خرید قوانین بخون و مردم تهمت نزن
بازم تشکر از اقای پور مهدی بابت پشتیبانی خوبش در این چند وقت به ما
فارس
منم کاملا مشکل دارم سروز ازشون گرفتم 4 تا یوزر نمیتونه تحمل کنه قطعی پی در پی و اینکه اول فکر میکردم سرعتش خوبه اما دیم نخیر سرعتشم هم افتضاح هست
اما به شخصیت ایشون توهین نمیکنم منتظر هستم تا مشکلات حل کنه 25 هزار تومان پول کمی نیست که من دادم درست کنین مشکل ما رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
منم کاملا مشکل دارم سروز ازشون گرفتم 4 تا یوزر نمیتونه تحمل کنه قطعی پی در پی و اینکه اول فکر میکردم سرعتش خوبه اما دیم نخیر سرعتشم هم افتضاح هست
اما به شخصیت ایشون توهین نمیکنم منتظر هستم تا مشکلات حل کنه 25 هزار تومان پول کمی نیست که من دادم درست کنین مشکل ما رو
سلام
دوست عزیز اگه اینجوری هست حق با شماست
حالا یک توصیه هیچ وقت گول رم نخور تو وی پی اس 2-4 گیگ
برای کار من و شما سی پی یو خیلی مهمه اول پردازش
موفق باشی
از نظر سرور کانادا که ازشون دارم سرویس خوبیه هر مشکلی داشته باشه ( فرضا ) قطعی نداشته شکر خدا فقط پشتیبانی شون یکم ضعیفه هر موقع یاهو پی ام دادم نبودند که مجبور شدم خودم انجام بدم کارو از نظر سرویس با این قیمت بسیار خوبه
امیدوارم یکم رو پشتیبانی کار کنند تشکر از جناب پور مهدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
از نظر سرور کانادا که ازشون دارم سرویس خوبیه هر مشکلی داشته باشه ( فرضا ) قطعی نداشته شکر خدا فقط پشتیبانی شون یکم ضعیفه هر موقع یاهو پی ام دادم نبودند که مجبور شدم خودم انجام بدم کارو از نظر سرویس با این قیمت بسیار خوبه
امیدوارم یکم رو پشتیبانی کار کنند تشکر از جناب
پور مهدی
برای سرویهای ftp با حجم ۱ ترابایت خوب جواب میده سرویس دهیشون؟ اگه خوب باشه باهاش کار کنیم
ftp چیزه معمولیه عزیز
با خودشون مشورت کنید در مورد سرویس هاشون بهتره بنده نظرم رو فقط گفتم اگر میتونستم در این مورد نظر بدم خوشحال میشدم
وی پی اس رو برای میزبانی وب نگرفتم عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadsss
بنده هم همین مشکل رو دارم مطمئنا با 30 هزار تومان انتخاب های خیلی بهتری نسبت به سروری که سرعت دانلود 600 کیلوبایت بر ثانیه داره و بعد از هر کلیک باید 5 دقیقه منتظر عکس العمل بمونی وجود داشت!
بیشتر ساعات روز هم که کلا با ریموت کانکت نمیشه.