پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
امیدوارم همیشه راضی باشید
سلام
یک توصیه برادرانه: از هارد ssd با احتیاط استفاده کن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
دوست عزیز من Centos 6.2 سی و دو بیتی سفارش دادم چرا نوشتید خودم فایل ایزو بدم؟؟؟ یعنی شما این کارتونه فایل ایزو سیستم عامل ها رو هم ندارید؟؟؟ من از کجا تهیه کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aghdaee
سلام
یک توصیه برادرانه: از هارد ssd با احتیاط استفاده کن
حواسم هست :65:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
دوست عزیز من Centos 6.2 سی و دو بیتی سفارش دادم چرا نوشتید خودم فایل ایزو بدم؟؟؟ یعنی شما این کارتونه فایل ایزو سیستم عامل ها رو هم ندارید؟؟؟ من از کجا تهیه کنم
سیستم عاملی که شما سفارش دادید ایزوش رو موجود نداریم
گفتم بدید ایزو رو تا بهتون تحویل بدیم
اگر نمیتونید تهیه کنید تیکت بدید پولتون بک بخوره
من درحال حاظر 5.8 دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سیستم عاملی که شما سفارش دادید ایزوش رو موجود نداریم
گفتم بدید ایزو رو تا بهتون تحویل بدیم
اگر نمیتونید تهیه کنید تیکت بدید پولتون بک بخوره
من درحال حاظر 5.8 دارم
چه عصبانی، سعی می کنم گیر بیارم به دوستان تیکت دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
چه عصبانی، سعی می کنم گیر بیارم به دوستان تیکت دادم
با ارامش بود...
سلام آقا اگه تحویل سرور هاتون شروع شده منم سفارش بدم الان ضروری نیاز مندم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
از سایت پیگیر باشید
منم میخوام!!! کجا باید پرداخت کنم؟