:71:
نمایش نسخه قابل چاپ
من آبادانم اینترنت مخابرات خوزستان خیلی افتضاحه مانند بقیه جاها.. ولی الان خوبه برای من... خیلی وقته قطعی ندیدم....
زنگ بزنم 2020 میگه شما 23 ومین نفرید...
خب بعد همون موقع قط میکنم میگه 23!!!!! تا چند ساعت بعد میگه 23 نفر فاصله دارید!!! بعد این همه قبض تلفن به کنار اولین سوالشون اینکه که وی پی ان داری؟
خب خطتت رو چک کن چک کردی از دم در؟ منم که قاعدتاً دروغ نمیگم و هر روز میرم جعبه تقسیم تلفن!!! دقیقاً جای خط رو میدونم!!!
خب مودمتو خاموش کن یک ساعت دیگه حله ریست کردم برات!!!!
یک ساعت و نیم بعد!!!(نیم ساعت جهت اطمینان))!!!!
2020
نیم ساعت بعد میشم نفر اول(البته اگه خوش شانس باشم) حالا که نوبتم میرسه دوساعت گذشته با احتساب این نیم ساعته!!!
سلام جناب من تماس گرفته بودم همکارتون ریست کرد دو ساعت پیش من یک ساعت و نیم بعدش روشن کردم هنوز مشکلم حل نشده
حل نشده خب همین شماره ست؟
خب موردی نداره شما خاموش کنید حل میشه 45 دقیقه خاموش باشه!!!! گفتم دست وردار من میگم نمیشه مودمم ریست کردم کلاً پسورد جدید ست کن چرا انجوریید شما .... بهش برخورد... دوباره نیم ساعت در انتظار..2020 .. حالا پسورد ست کرد... در همون لحظه ست کردم و وصل شد.....
واقعاً یه مورد ساده به ذهنشون نمیاد.....
ولی کیفیتش عالیه من 512 نامحدود دارم سرعت 100 بهم میده دانلودشو معمولا 80 تا 100 خیلی کم پیش میاد که 30 و 50 باشه ولی هست...
البته قبلاً خیلی قطعی داشتم... بعضی اوقات که کلاً فقط آیپی های داخلی باز میشد که حل شده...
سلام دوستان...
من 2ساله ای دی اس ال مخابرات داشتم 256-8.5گیگ ماهی 12.500 ...
اوایل تا چند ماه سرعت دانلود رو 50 بود..نه یذره کمتر نه بیشتر...
بعد شد 70...یه مدت زیادی هم سرعت دانلودم حدود 75-90 بود تا یک ماه پیش...
الان سرعت دانلودم بین 35-45 هست بهشون زنگم زدم بهم گفتن که خوب سرعت همینه دیگه!!
هرچی گفتم آقاااااااا من 2ساله نت دارم سرعتم تا همین چند وقت پیش هم روی 80-90 بود در ضمن دوستام هم طرح های دیگشو دارن مثلا 128 . 4 گیگ یا 256 . 3 گیگ سرعت اونا همچنان خوبه اما منو چنتا دیگه از دوستام که 256 . 8.5 گیگ داریم سرعتمون اومده رو 35-45...
2ساعت کلنجار رفتم به یارو گفت اصلا این طرح شما در حال جمع آوریه و دیگه هم جدیدا این طرح رو نمیدیم به کسی شما از قبل داریش پیشنهاد میکنم بیای با طرح های فجر عوض کنی طرح های خوبی هستن...حالا طرح فجر چجوریه؟؟ مثلا ماهی 500 تومن آبونمانشه به ازای هر گیگ که مصرف کنی 5000 هزینه داره!!
اینا سرعت طرح های خوب قدیمشونو کم کردن ملت ناراضی شن تا طرح های مزخرف جدیدشونو بندازن به مردم...
منم گفتم آرررره حتما میام عوض میکنم منتظر باش :62::62:
آقا ایرانه دیگه
سلام!!
من اصلا فکر نمیکردم اعضای اینجا از مخابرات سرویس بگیرن!!! والا به خدا! :62:
سلام مجدد
شما هم اگه تو محل زندگیتون فقط مخابرات ای دی اس ال میداد مجبور بودی که بگیری :)
بنده از مخابرت سرویس دارم 2 روز هست که واقعا افتضاح خست در حد دیال آپ و بدتر از اون
شاید خدا یه فرجی کنه و این سرویس درست بشه:63:
با سلام به همه شما
من حدود یک سال و شیش ماه است که از مخابرات سرویس دارم ، هیچ مشکلی تو این یک سال نداشتم ، الانم از طرح نامحدود 256 استفاده میکنم سرعت دانلود گه گاهی از 30 تا 60 تا 100 تا 130 هم می رسد
مشکلی نمیبینم که مخابرات داشته باشه ، از هر نظر سرویس دهیش خوبه هر موقع هم زنگ زدم جوابمو دادن ، پنج روز سرعت پایین بود پرسیدیم چرا پایینه گفتن کابل ها یخ زده سرعت پایینه نمیدونم چطور با عقل ولی بعد از چند روز که هوا خوب شد سرعت دانلود و اینترنت هم خوب شد:-ss
به غیر از این ها هزینه ی بسیار پایینی دریافت میکنه ، هزینه هر گیگ اضافه 2500 تومان هست اینترنت 256 حجم نامحدود 15700 تومان
من الان 10 گیگ مصرفمه میشه ماهانه 28 تومن از جایی دیگه بگیرم میشه 50 تومن (ولی شک دارم این 10 گیگ واقعی باشه ) چی کار کنم؟؟
صورت حساب بنده : 10 روز ای دی اس ال 256 با ماهانه 6 گیگابایت 42100 تومان
سلام
منطقه منزل ما را به اجبار کردن تو کافو و یه جورایی توفیق اجباری نصیبمون شد.
کیفیت و این جور چیزا هم معنی نداره برامون:63: