پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
با سلام
لطفا برای بنده نیز یک تست ارسال کنید.
تست 50 گیگ ارسال شدخدمت شما لطفا تست کنید و نظرتون بعدا توی تاپیک بگید
منتظر نظرات شما و دیگر دوستان هستیم
با تشکر
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
تست 50 گیگ ارسال شدخدمت شما لطفا تست کنید و نظرتون بعدا توی تاپیک بگید
با تشکر
پیامی دریافت نشد
سلام
اگه ممکن هست یه تست هم واسه من ارسال کنید .
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
پیامی دریافت نشد
عزیز هنوز برای شما ارسال نشده و درخواستهای قبل از شما داره ارسال میشه هرکی که میفرستمپستش نقل قول میکنم و میگم که ارسال شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahmoradi
با سلام
لطفا برای بنده نیز یک تست ارسال کنید.
تست 50 گیگ ارسال شدخدمت شما
لطفا تست کنید و نظرتون توی تاپیک بعداز تست اعلام کنید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s619
برای منم بفرستین
تست 50 گیگ ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agraph
سلام
لطفا برای منم یه تست ارسال کنید
تست 50 گیگ ارسال شد
سلام
اگه امکانش هست برای من هم یک اکانت تست ارسال کنید
دوستان حدود70 عدد تست برای کسانی که درخواست ارایه کرده بودن چه اینجا چه از طریق مسنجر یا چه از طرق پرتال ارسال شده تا 48 ساعت اینده دیگه تست ارسال نمیشود مگر کسانی که میخواهند تست امنیتی و نفوذ و سطح دسترسی را تست کنند چون این تست از همه موارد برای ما مهمتر هست بعداز 48 ساعت اینده مجدد برای دوستانی که درخواست داده بودن و تست ارسال نشده تست ارسال میشود
منتظر نظرات دوستان عزیزی که تست گرفتن هستیم
سلام
قبلا دیده بودم یک همچین سرویس های برای دانلود وجود داره اما تا حالا خودم استفاده نکرده بودم!
پورت ۱ گیگ زیاد نیست! اگر بین ۳۰ نفر تقسیم بشه!فقط کافیه ۲ ۳ نفر از تورنت استفاده کنند! هم پورت تا اخر پور می شه هم هارد کامل مشغول میشه!بهتره برای این مورد یک فکری بکنید!
یک سوال !یوزر ها به برنامه های نصب شده روی اکانت هم دسترسی دارند؟ (مثلا روی یوتونت به تورنت های هم دسترسی وجود داره؟)
بهتره ورژن ۲.۰.۴ یوتورنت را نصب کنید ! و یک سری تغییرات در ان بدهید!مثلا حتما dht را غیر فعال کنید!
به نظر من این ورژن بهترین ورژن است!Download uTorrent 2.0.4 Build 22967 - FileHippo.com
اگر خواستید یک یوزر برای من ایجاد کنید با ۱۰۰ گیگ هارد تا ان مورد پور شدن پورت و هارد را نشونتون بدم! :x