پاسخ : پیشنهاد مفید برای فروشنگان (در مورد ارزان فروشی بعضی همکاران)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
این روز ها رقابت بین بعضی فروشنده ها سر قیمت شده به جای کیفیت. بعضی ها سعی میکنند انقدر قیمت رو پایین بیاورند تا مشتری با سود 2 تومن داشته باشند! ولی کیفیت و پشتیبانی 0 اما این مشتری از همجا بی خبر میره یه سرویس میگیره 5 تومن و بعد ...
بار قبل یه تایپک زدم که به انجمن یه پیشنهادی داده بودم اما انجمن قبول نکرد و گفت:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
خوب پس اگه مسئولیت خرید و فروش انجام شده در سایت به عهده ما است یه نظری به فروشنده ها دارم
یه تایپک بزنید
و توش نکاتی که در مورد استاندارد بودن سرور هست را نوشته تا مشتریان عزیز کمی از سرویس ها اطلاع پیدا کنند
مثلا بگید آقا سرویس رم 256 مگابایت با 15 گیگ هارد از فلان دیتا سنتر ها قیمت استاندارد 15 تومنه، زیر این قیمت سرویس دارای کیفیت مناسبی نیست
با کمی توضیح
این ها رو یک نفر ننویسه. کم کم دوستان در یک تایپک دیگه نظر بدهند و اگر دوستان موافقت کردن به آن تایپکی که مشتری قرار هست سر بزنه بنویسند. در این حالت میشه گفت تا 50% باعث آگاهی مشتری ها میشه،
و یه نظر خوب دیگه اینه هر فروشنده ای که با این تایپکی که من دارم در موردش میگم موافقت میکنه، جهت حمایت از این تایپک و بالا بردن سطح آگاهی مشتری که باعث سود بیشتر خود نیز میشد، لینک تایپک را در پست فروش خود وارد نماید تا مشتری در هنگام خرید اول به آن پست مراجعه نماید و سپس خرید خود را انجام دهد
دوستان اگه همراهی کنید برای شما 100% سود دارد. سپاس
اتفاقا چنین افرادی که دنبال سرویس 5000 هزار تومانی هستن باید گیر اون دسته از افرادی بیوفتن که از هاستینگ چیزی نمیدونن ( نمیخوام بگم من واردم ) و پشتیبانی زیر 0 دارن!
امروز یه تاپیک دیدم زده بود فروش هاست اشتراکی با 1000 تومان!
این یعنی چی؟
یا سرور آشغاله یا پشتیبانی نداره یا طرف میخواد کاسبی بقیه رو خراب کنه که خودش 4 تا مشتری پیدا کنه
حتی اگه 10.000 تاپیک دیگه ایجاد بشه در مورد این موضوع بحث بشه بازم هستن افرادی که دنبال سرویس ارزون هستن
این تاپیک به جایی نمیرسه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
منم دیگه بی خیال شدم.اینجا فقط شده برای افزایش پست برای کسانی که می خواهند فروش سرویس انجام دهند. همون حق با دوستمون آقای مددیان هست که گفتند طرف دوست داره مفتاد تومن بده به ملت به ما چه
واقعا از خود شما بعید بود اینکار
سرویس مجازی با کیفیت برای وب سایت با قیمت پایین ..رم 1 گیگ - سیپیو +3000 -هارد 100 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_an
دوست عزیز من ماه اول رو به ایشون داده ام
شما به این قسمت مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/57230/#post528871
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
صفحه 1-12 رو بخونید متوجه میشید که خودتون به حدود 5 نفر یا شاید هم بیشتر
به کسایی که فقط ماه اول تخفیف می دادند گیر داده بودی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
صفحه 1-12 رو بخونید متوجه میشید که خودتون به حدود 5 نفر یا شاید هم بیشتر
به کسایی که فقط ماه اول تخفیف می دادند گیر داده بودی
دوست عزیز با مدرک حرف بزنید
بعدشم
اگه من در 20 صفحه اول مخالفت کردم. از 20 صفحه بعد حمایت کردم و نظرم عوض شده
بعدشم لطفا همه ی اسپم هایتان را در یک تاپیک بدهید تا برای دوستان مزاحمت نشود
ممنون
شما هم حرف های اسپمی تون رو توی یک تاپیک بزنید تا من هم حرف های حقیقی ام رو توی یه تاپیک بزنم
اهان صفحه 22 رو من می زدم up ????
شما هنوز دروغ هاتون رو یادتون نیست ؟
نیاز مبرمی به دفترچه دروغگویان دارید
دوستان دیگه این بحث رو ادامه ندین مشکل حل نمیشه با یه جمع ...
شما که زحمت میکشید بی زحمت یه فکری هم واسه قیمت گذاری طلا و ارز بکنید هر روز بالا پایین نشه....!!!!!:71:
یکی دوست داره ارزون بفروشه حالا به هر دلیل.یکی هم دوست داره ارزون بخره بازم به هر دلیل.شما اگه کیفیت سرویست اینقدر بالاست نگران چی هستی؟مشتری خودش میاد !!!!!
در ضمن هر کی قیمتش بالاست الزاما کیفیت بالایی نداره و برعکس.شاید یکی واسه جلب مشتری ضرر هم بده.همه مثل هم نیستن مثل بعضیا هنوز شروع نکرده درآمد میلیونی و میلیاردی بخوان....!!!!!!!!!!
فکر میکنم مشکل ما عدم آگاهی خریدار هامون هست
طرف میاد سرور میده رم 1 اما 512 بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد ! خوب مگه ***ی شاخ و دم داره ؟! یا حتما باید از دیوار مردم برین بالا ؟!
اینم اسمش ***یه دیگه ! وقتی هیچ نظارتی نیست همین میشه !
حالا چاره چیه ؟!
به نظرم یه تاپیک باز کنیم هزکی با چنین مواردی برخورد کرد مثلا دید طرف کمتر از اون چیزی که منابع خریده میتونه استفاده کنه یا اینکه داره oversell میکنه بیایم اونجا اعلام کنیم
چندتا هم تاپیک باز کنیم و خریدار ها رو قبل از ورود به بخش فروش هدایت کنیم اونجا ( این کار رو انجمن باید انجام بده ) و اونجا بهشون توضیح بدیم که بابا این سروری که دارن تو پاچت میکنن 256 مگابایت هم رم نداره چه برسه به 1 گیگ !
اونوقت حالا اگه میخواد زیر قیمت بفروشه باید منابع اختصاصی بده ! که ضرر میکنه ! اگه میخواد ضرر کنه بسم اله !
تنها فکری که به ذهنم میرسه همینه !
هر کی هر پیشنهادی داره همینجا بگه
وقتی استارتر همین تاپیک رم 2 گیگابایت رو میده 13 تومن... چه توقعی دارین =;