به نظرم بهتره جناب اسکندری مدتی امکان ثبت سفارش رو ببندند در سایت و به پشتیبانی کاربران فعلی بپردازند
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم بهتره جناب اسکندری مدتی امکان ثبت سفارش رو ببندند در سایت و به پشتیبانی کاربران فعلی بپردازند
چون در چند جا از سیستم تعریف کرده بودم لازم دیدم چند توضیح اضافه کنم.
غیر از این چند هفته که نمی دونم به چه دلیل مشکلاتی در سرویس دهیشون پیش اومد من راضی بودم از سرویسهاشون
در حال حاضر هم اگر مستقل نگاه کنیم سرویسها خوب هستند و نسبت به اکثر سرویسهایی که من میشناسم سبک و سریع هستند
متاسفانه طی این چند هفته قطعی زیاد بود و رسیدگی به مشکلات خیلی ضعیف بود. هرچند برخورد به مشکل قابل درک هست، اما به هر حال گسترش فعالیتها نیاز به هزینه های زمانی و نیروی فعال و ... داره، نمیتونم بگم در اینجا بوده یا نه ولی از دید مشتری اگر نگاه کنم، ضعیف بوده.
دومین متاسفانه موضوع مالی هست که ناگهان هزینه ها حدود دو برابر افزایش داشته. اینکه هزینه ها دلاری باشند حتی اگر از دید من قابل قبول باشه (چون میشه فهمید به هر حال مجبورند به این شکل خرج کنند)، اما دو نکته اینجا باقی میمونه:
یکی تعهد تخفیف دائم برای برخی سرویسها که کلا حذف شده
دوم اینکه دلار به قیمت دلخواه محاسبه بشه، بعنوان مثال من میتونم به صورت دلاری پرداخت کنم طوری که دلار برای من حدود 370 تومان زیر قیمت محاسباتی این مجموعه باشه که برای این اوضاع به هرحال رقم قابل ملاحظه ای هست
به هر شکل من از سرویس دهی در دوره ای که مشتری سرویس بودم تشکر می کنم ولی این مسائل هم در کنار یک سرویس خوب باید مورد توجه قرار بگیرند
آرزوی موفقیت برای شما
با سلام خدمت کاربران گرامی
جواب اکثر سوالات شما توی تاپیک زیر داده شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/59908/
اما مواردی که در مورد این تاپیک لازم می دونم عرض کنم:
۱- متاسفانه کاربران این فروم نسبت به نوشته های خودشون احساس مسئولیت ندارند. یه موقع می گفتید سرعت کمه و ... که بالاخره بررسی کردیم و مشکل رو حل کردیم. حداقل انتظار ما از شما اینه که بیاین اینجا و نظرتون رو در مورد سرعت دوباره اعلام کنید که بهتر شده یا نه. خیلی عذر می خوام اما رفتار برخی از دوستان مثل نوزادی می مونه که تا گشنه اش می شه گریه می کنه و وقتی شیر خورد می خوابه! ارایه فیک بک مثبت ما رو دلگرم می کنه واسه ارایه خدمات بهتر
۲- شما توی این تاپیک در مورد سایت و قطعی سرورها صحبت کردید. اما لازمه اینجا عرض کنم خدمتتون که توی این مدت سرور انگلیس حتی به مدت چند ثانیه هم قطع نبوده و مواردی که شما اشاره کردید مربوط به سرورهای کانادا و فرانسه بوده. باز هم می گم نسبت به نوشته های خودتون مسئولیت پذیر باشید!
۳- دوستان در مورد حذف تخفیف ها صحبت کردند اما خوشحال می شدم قبل از این یه حساب کتاب می کردند تا موضوع روشن می شد.
توی این تاپیک سرور با یک گیگ رم قیمت اصلیش ۳۰ تومن زده شده. قیمت اون موقع دلار ۱۷۰۰ بود. یعنی این سرور اون موقع ۱۸ دلار بود. الان قیمت این سرور رو توی سایت ۱۴ دلار زدیم. یعنی به همه ۲۲ درصد تخفیف دادیم!!!
واسه کسانی که پیش فروش کرده بودند اون موقع ۳۰ درصد تخفیف دادیم. بعد از تغییر قیمت ها تخفیف رو به ۲۰ درصد کاهش دادیم. یعنی سرور بالا رو با قیمت ۱۱.۲ دلار می دیم به این افراد. اگر دقیق حساب کنیم به کسانی که پیش فروش کردند ۳۸ درصد تخفیف دادیم نسبت به قیمت اولیه.
کم لطفی بزرگی هست که بدون حساب و کتاب بیایم و صرفا گول درصدها رو بخوریم. خدا رو شکر همه دوستان سواد ابتدایی دارند که این موارد رو حساب کنند!
آقا اینجوری نمیشه قیمتای شما لحضه به لحضه با نرخ دلار داره میره بالا
چند روز پیش فاکتور من 50 تومن بود امروز که خواستم پرداخت کنم شده 62 تومن
من قبلا بابت 2 تا سرور سطح پایین کلا 32 تومن میدادم 2 روز پیش شد 52 تومن امروز شد 62 تومن
اینکار اصلا جالب نیست
ببخشید تو موضوعی دخالت می کنم که مسئولش نیستم ، ولی شما تصور بفرمایید بنده خدایی که قراره به دیتاسنتر پرداخت کنه ، فاکتورش دو هفته بعد باشه، بعد چطور می تونه هزینه رو از جیب بزاره!؟
شما 100 % دارید فقط اندازه ی سهم خودتون 10 تومن ضرر کنید ، ولی ایشون اگر فقط 100 تا کاربر داشته باشن باید 1 میلیون ضرر کنند و این اصلا منطقی نیست که یکی هم سرویس ارائه بده و هم پشتیبانی کنه و هم ضرر ببینه.
شما امروز یک موبایل قیمت کن و بگو پول همرام نیست ، هفته دیگه همون رو بخواید بخرید همون قیمته !؟
بگذریم از اینکه موبایل می تونه خرید قبلی باشه..
کسی خبر داره چرا سرور اومگا هاست باز قطع هستند... خودشون که نه با اس ام اس جواب میدند.. و نه با زنگ.... افتضاح ترین سرور در این چند مدت .. نزدیک به 3 ماه هستش .. که گندش در اومده... در طول یک ماه.. صد در صد باید قطعی داشته باشه.. امکان نداره
متاسفانه 2 تا سرور دارم از ایشون که سایتشون بالا نمیاد اعلام خرابی صورت بگیره که سرور هاشون دستمون هم به هیچ جا بند نیست پاسخ گو باشند حد اقل تکلیفمون رو بدونیم
خوب دوست عزیز خوب حد اقل میتونند اطلاع رسانی کنند نه سایت بالا میاد نه موبایل و چیزی پاسخ میدند مشتری باید چی کار کنه با این شرایط؟