مشکل تا مرحله ارسال ایمیل بر طرف شد. یعنی الان یک ایمیل دارای یک لینک ارسال می شود .اما بعد از کلیک بر روی لینک و در سایت شما این عبارت >>> "خطا" نمایش داده می شود . لطفا به این مشکل را اسرع وقت رسیدگی فرمائید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من هرکاری کردم نتونستم خودم اسکریپتی برای پرداخت باز بنویسم ، تا مرحله ی ارسال به بانک و بازگشت هم پیش رفتم اما مشکل تو بازگشت هست ، حتی تراکنش هایی هم که بدون مشکل هستن رو خطا میده ، من فکر می کنم مستندات درگاه مستقیمتون مشکل داره. در ضمن برای بانک ملت این کار رو انجام دادم.
محبت کنید اگه خودتون اسکریپتی برای پرداخت باز مثل "اسکریپت پرداخت به همراه پنل مدیریت Payline" دارید در اینجا قرار بدید
با تشکر
من می خواهم عضو سایت بشوم ولی با خطای "حروف و اعداد تصویر درست وارد نشده اند." مواجه می شوم
در صفحه تک پرداخت که مربوط به کپچا است ولی من تو 10 بارش هم اطمینان دارم که کپچا رو درست زدم
ایا عضویت رو غیر فعال کردین؟
یکی از دوستان تست کنه ببینه که می تونه عضو بشه یا به من گیر داده
FARAZIRANIAN
برنامه ای برای اصلاح این بخش ندارید؟؟؟ پساخ پست های دیگر داده شد به جز پست ما !
من مدارک فرستادم و ایمیلی دیگه نیومد
2 روز بعد چک کردم و دیدم که تایید شده تو سایت
خوب بود اگر برای تغییرات در مشخصات و تنظیمات و تغییرات یوزر ایمیل می اومد
سلام خسته نباشید سوال دارم من.
1. علاوه بر کارمزد های گفته شده برای برداشت های خروجی که 2/5 درصد برای تچاری و 1/6 درصد برای عادی هست آیا برای هر پرداخت بانک هم کارمزد بر میداره؟برای مثال یک سیستم دیگر که امکان پرداخت با اتصال مستقیم به بانک رو می دهد برای هر پرداخت 375 تومان بانک به عنوان کارمزد کم می کنه و 5% هم از کل مبلغ پرداختی شرکت برداشت می کنه. یعنی برای 4000 تومان پرداخت 375 تومان بانک کم می کنه و 200 تومان هم شرکتی که دروازه پرداخت مستقیم به بانک رو ارائه داده برداشت می کنه و در نهایت از 4000 تومان فقط 3425 تومان به حساب فروشنده واریز می کنه.
سوال من این هست توی سیستم تک پرداخت برای پراخت مثلا 4000 تومان فقط 2/5 درصد از 4000 تومان در حالت تجاری و درگاه مستقیم برداشت میشه؟یعنی 100 تومان کم می کنه و 3900 تومان واریز میشه به حساب فروشنده در نهایت؟
2. توی ویرچوال فرییر من پلاگین رو که آپلود کردم فقط ازم کد پذیرنده می خواد در قسمت تنظیمات. همین که کد پذیرنده خودم رو بدم کافیه؟ایمیل و رمز عبور لازم نیست؟ب
با تشکر شرمنده اگر سوال های من تکراری بود ولی تاپیک صفحات زیادی داشت و خوندن اون ها مشکل بود.