پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishroserver
ip براتون pm شد.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام مجدد
آقا ما از آفر این تاپیک سفارش دادیم، تو سفارشم هم تأکید مؤکد کردم که آمریکا میخوام، تو پرتال این دکی جون هم سفارش دادم (support.on********/cart.php) ایشون بعد 10 دقیقه این IP رو به بنده دادن: 176.9.214.250 . حالا که تو pm براشون IP رو فرستادم میگه آخه این آمریکاست؟!!! برو با شریفی صحبت کن!!!! آدرس یه پرتال دیگه رو برام فرستاده که اونجا پیگیری کنم، مگه اونجا سفارش دادم که پولم رو از اونجا پس بگیرم؟
آخه کلاهبرداری تا کجا؟!!!! چون من ناواردم باید اینجوری سرم کلاه بزارید؟!!!!
آقای به ظاهر محترم، بنده از آفر این تاپیک و در پرتال شما سفارش دادم و شما خودتم باید پاسخگو باشی و پولم رو پس بدی، شریفی و غیره رو هم نه میشناسم نه میخوام بشناسم. پول رو بک بزن و همینجا هم اعلام کن وگرنه بچرخ تا بچرخی...
لطفاً مدیران عزیز و دوستان منصف خودشون قضاوت و پیگیری کنن.
با سپاس
اگه این مورد برای کس دیگه ای هم پیش اومده خواهشا اینجا اعلام کنه
چون ما به هر کس سرور آلمان دادیم قبلش سوال کردیم ازشون که آیا آمریکا می خواهید یا آلمان چون آفر برای هر دو کشور بوده
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishroserver
ip براتون pm شد.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام مجدد
آقا ما از آفر این تاپیک سفارش دادیم، تو سفارشم هم تأکید مؤکد کردم که آمریکا میخوام، تو پرتال این دکی جون هم سفارش دادم (support.on********/cart.php) ایشون بعد 10 دقیقه این IP رو به بنده دادن: 176.9.214.250 . حالا که تو pm براشون IP رو فرستادم میگه آخه این آمریکاست؟!!! برو با شریفی صحبت کن!!!! آدرس یه پرتال دیگه رو برام فرستاده که اونجا پیگیری کنم، مگه اونجا سفارش دادم که پولم رو از اونجا پس بگیرم؟
آخه کلاهبرداری تا کجا؟!!!! چون من ناواردم باید اینجوری سرم کلاه بزارید؟!!!!
آقای به ظاهر محترم، بنده از آفر این تاپیک و در پرتال شما سفارش دادم و شما خودتم باید پاسخگو باشی و پولم رو پس بدی، شریفی و غیره رو هم نه میشناسم نه میخوام بشناسم. پول رو بک بزن و همینجا هم اعلام کن وگرنه بچرخ تا بچرخی...
لطفاً مدیران عزیز و دوستان منصف خودشون قضاوت و پیگیری کنن.
با سپاس
خیلی خودتونو ناراحت نکنید
ایشون ککش هم نمی گزه از کاری که کرده
خودش هم داد میزنه آقا بفرمائید شکایت کنید
خودش خوب می دونه کجا چه کاری کرده
دست خطیبی پدرسوخته رو هم از پشت بسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
اگه این مورد برای کس دیگه ای هم پیش اومده خواهشا اینجا اعلام کنه
چون ما به هر کس سرور آلمان دادیم قبلش سوال کردیم ازشون که آیا آمریکا می خواهید یا آلمان چون آفر برای هر دو کشور بوده
پس چرا از من نپرسیدی؟!!!! اگه میگفتی آلمانه که 100 سال سیاه 2 زار به حسابت نمیریختم!!!!!
این حرفا واسه ما پول نمیشه، پول رو کی بک میزنی؟!!!!
سلام میشه پلن 6 رو برای تست تا فردا صبح بهم بدین اگه تونستم آی دی Raidcall تعدادی رو که می خوام afk کنم ازتون بگیرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maxmel
سلام میشه پلن 6 رو برای تست تا فردا صبح بهم بدین اگه تونستم آی دی Raidcall تعدادی رو که می خوام afk کنم ازتون بگیرم؟
تایپک رو نگاه بندازی بد نیست =))
خداوکیلی آرمین راس میگه
بالا دعواس شما میخوای سرور بخری؟
اینهمه هاستینگ
چه گیری دادی به این
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
به تعدادی از دوستان که تیکت زدند طبق قولی که داده بودم سرویس مورد نظرشون تحویل داده شد
دوستا اگر کسی هست که به حساب بنده پولی واریز کرده حتما تیکت بزنه من حتما بهش سرویس میدم یا راضیش میکنم
کسی از اول زندگی به ما یاد نداده که این پولا رو چطوری میشه خورد
حتما با من تماس بگیرید از طریق تیکت
clients.esfahanweb.com
بنده مشخصاتم رو برای ایشون از طریق تیکت فرستادم و ایشون سرویس من رو بهم برگردوندن و مشکلم را حل کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kimiadata
بنده مشخصاتم رو برای ایشون از طریق تیکت فرستادم و ایشون سرویس من رو بهم برگردوندن و مشکلم را حل کردند.
:)) آمریکا رو بستند به جاش بهت آلمان دادند.. یک سرچی کن ببین فرق آلمان با آمریکا چیه بعد لذت ببر..
راستی خوب شد تاپیک بالا آمد..از این جناب د ز د هم بنده شکایت کردم. در دست اقدام هست.تا یکی دو روز دیگه میفهمن اوضاع همچین خرکی هم نیست که هر غلطی خواست کنه.. میگه برید شکایت کنید پاش هستم!! پاش برسه کلانتری دم در پول رو میده.
خوب ملت باید چکار کنند الان اقای dr.saeed میشه لطف کنید بکابمون رو بدید بریم چند روزه اینجوریه اقا بخدا ما هم باید کارمون رو راه بندازیم ایمیل میزنید سرور درست شد یهد ایمیل میاد به شرح زیر
نقل قول:
سلام دوست عزیز
حتما از جریان کلاهبرداری آقای هادی نياد مطلع هستید
چون شما به حساب ایشون واریز کردند و ایشون هم پول ها رو از جمله پول های بنده رو خوردند من نمیتونم سرویسی تقدیمتون کنم
مگر اینکه به حساب من ریخته باشید
موفق باشید
ابوالفضل شریفی
----------------------------------------------
Ticket ID: #822381
Subject: دسترسی نداشتن به سرور
Status:
پاسخ داده شد
Ticket URL:
سامانه مدیریت مشتریان اصفهان وب - مشاهده درخواست
اینم ی نوعش هستش دیگه بحر حال دستتون درد نکنه گل کاشتید
الان تکلیف من چی میشه ؟ باید دوباره پول بدم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazl201358
خوب ملت باید چکار کنند الان اقای
dr.saeed میشه لطف کنید بکابمون رو بدید بریم چند روزه اینجوریه اقا بخدا ما هم باید کارمون رو راه بندازیم ایمیل میزنید سرور درست شد یهد ایمیل میاد به شرح زیر
اینم ی نوعش هستش دیگه بحر حال دستتون درد نکنه گل کاشتید
الان تکلیف من چی میشه ؟ باید دوباره پول بدم ؟
دوست عزیز این چه نوعش هست؟
بنده به تمامی کسانی که به حساب من واریز کرده بودند سرویس تقدیم کردم
شما به حساب ایشون واریز کردید مگر بنده حاتم طایی هستم که از حرف من دلخور شدید و میگید اینم یه نوعش هست؟
شما ببینید به حساب چه کسی واریز کردید ازش شکایت کنید
من به هیچ وجه نگفتم که پولهایی که ایشون خوردند رو جبران میکنم