پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
فردا پرداخت انجام میدین یا باید تا شنبه صبر کنیم
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
فردا پرداخت انجام میدین یا باید تا شنبه صبر کنیم
متاسفانه فردا امکان پرداخت نیست. روز شنبه تماس بگیرید.
پوزش
امشب چی انجام نمیشه
قیمت خیلی مهم نیست فقط زود انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
امشب چی انجام نمیشه
قیمت خیلی مهم نیست فقط زود انجام بشه
برای ما هم قیمت چندان مهم نیست. چقدر پرداخت دارید، لطفا پیغام خصوصی کنید تا با همکارم هماهنگ کنم.
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_zaman06
سلام ...
250 یورو دارم چند میشه ؟
350 دلار چند در میاد ؟
با تشکر
سلام
اان نمیشه قیمت رو عرض کرد. روز شنبه قیمت رو میتونم عرض کنم.
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
من 75 دلار پرداخت در سایت whmcs.com دارم
پیغام خصوصی ارسال شد.
ارادتمند
با سلام و احترام
مبلغ 550 دلار پرداخت برای تمدید سرور داشتم ،81 دلار به صورت انلاین پرداخت شد و مابقی ان به صورت حواله به حساب سرویس دهنده ارسال شد
با سپاس بسیار
سلام
نرخ فعلی پرداخت دلارتون رو بفرمائید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
نرخ فعلی پرداخت دلارتون رو بفرمائید
ممنون
مقدار پرداختی را ایمیل بفرمایید تا قیمت رو عرض کنم.
ارادتمند
ادرس ایمیلتون رو بفرمائید
البته پرداختی حدود 15 دلاره
همچنین شما الرت پی کار میکنید؟