درود
رحمان جان به نظرم دیگه بیش از اندازه بد قول شدید !
از قبل عید منتظر نسخه جدید شما هستیم.(:|
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
رحمان جان به نظرم دیگه بیش از اندازه بد قول شدید !
از قبل عید منتظر نسخه جدید شما هستیم.(:|
ما هم همچنان منتظر نسخه جدید هستیم :110:
سلام وقت بخیر رهمان عزیز بنده هم منتظر اپدیت نسخه جدید هستم و یک سوال دارم از دوستان برای ورژن 5 میشخ از نسخه فعلی استفاده کرد نسخه 4.5.2whmcs امنیتش پایین هست و فقط به خاطر این ماژول صبر کردیم
نقل قول:
سلام
کار نسخه جدید به کجا رسیده ؟
کی نسخه جدید را ارائه می دید؟
در نسخه جدید کنسول هم فعال شده ؟
این ماژول میشه پهنای باند را کنترل کرد که کاربر تا حدی بتونه استفاده کنه بعد از اون سرور مجازی مورد نظر اسپند بشه ؟
بعد از یک سال برای دریافت آپدیت ها باید دوباره هزینه کل ماژول پرداخت بشه؟
این امکان هست که اگر دامنه سایت ف **ل *ت**ر شد روی یک دامنه دیگه فعال بشه ؟
ماژول با دامنه سایت کار می کنه یا ip ؟
طی چند ساعت ماژول بعد از پرداخت آماده میشه ؟
لطفا آقای هوشیار پاسخ دهیدنقل قول:
سلام وقت بخیر رهمان عزیز بنده هم منتظر اپدیت نسخه جدید هستم و یک سوال دارم از دوستان برای ورژن 5 میشخ از نسخه فعلی استفاده کرد نسخه 4.5.2whmcs امنیتش پایین هست و فقط به خاطر این ماژول صبر کردیم
سلامنقل قول:
لطفا آقای رضایی پاسخ دهید
البته امیدوارم سوءتفاهم نشه ولی اسم ایشون رحمان هوشیار هست.
ماژول فعلی هم هیچ مشکلی با ورژن 5 نداره، پس نیاز نیست شما ورژن 4.5.2 رو استفاده کنید! :)
آپدیت ماژول هم حتما به محض آماده شدن توسط ایشون اطلاع رسانی خواهد شد، پس حتما موردی هست که هنوز چیزی نگفتن
فکر میکنم بهتر باشه کمی صبر پیشه کنید
موفق باشید
سلام
من نزدیک به 10 روز هست ماژول راخریدم واستفاده می کنم
whmcs نسخه 5.0.2 استفاده می کنم
فقط یک مشکل داشتم که سر هاست بود چون هاست یا باید مخصوص این کار باشه یا روی سرور خودتون باشه که من هاست را از خودشون گرفتم
الان هم مشکلی ندارم
در کل با اینکه نسخه آخر نیست من که راضی هستم
از هر دوی شما دوستان عزیز ممنونم بنده همیشه کسانی رو که ازشون بهره میبرم و از خدماتشون سود میبرم دوست داشتم و برام عزیز بودن حالا شما میخوای بگی بنده بگم رهمان هوشیار یا رهمان عزیز فرقی نمیکنه که بهم بر هم نخورد دوست عزیز :d
ایشون همون روز که بنده اینجا سوال پرسیدم لطف کردن و در یک تیکت جدا مشکل رو حل کردند و در ضمن محض اطلاع شما دوست گرامی هاست مخصوص این کار باشه یعنی چی یه جوری حرف میزنید که اینگار ..... اگر در مورد اینکه بنده سوال میپرسم مشکلی داره یاخیر اطلاعی دارید ج بدید ندارید مجبور نیستید که ج بدید این تاپیک بعدا توسط افراد مختلف دیده میشه در مورد شما قضاوت میشه اخه یعنی چی هاست مخصوص این کار باشه !!!!! :-|بنده در مورد هاست سوال نکردم اصلا دلیل سوال بنده به دلیل وقت کم هست که مثل بعضی ها وقت ندارم 100 بار یه چیز رو تست بگیرم که مشکللاتش رو در بیارم و ببینم ایا با ورژن جدید مشکل داره یا خیر وقتی میشه اینجا پرسید و یه جواب گرفت این کار رو میکنم از تجربه اساتید استفاده میکنم همین :-|
از هر دوی شما دوستان عزیز ممنونم بنده همیشه کسانی رو که ازشون بهره میبرم و از خدماتشون سود میبرم دوست داشتم و برام عزیز بودن حالا شما میخوای بگی بنده بگم رهمان هوشیار یا رهمان عزیز فرقی نمیکنه که بهم بر هم نخورد دوست عزیز :d
ایشون همون روز که بنده اینجا سوال پرسیدم لطف کردن و در یک تیکت جدا مشکل رو حل کردند و در ضمن محض اطلاع شما دوست گرامی هاست مخصوص این کار باشه یعنی چی یه جوری حرف میزنید که اینگار ..... اگر در مورد اینکه بنده سوال میپرسم مشکلی داره یاخیر اطلاعی دارید ج بدید ندارید مجبور نیستید که ج بدید این تاپیک بعدا توسط افراد مختلف دیده میشه در مورد شما قضاوت میشه اخه یعنی چی هاست مخصوص این کار باشه !!!!! :-|بنده در مورد هاست سوال نکردم اصلا دلیل سوال بنده به دلیل وقت کم هست که مثل بعضی ها وقت ندارم 100 بار یه چیز رو تست بگیرم که مشکللاتش رو در بیارم و ببینم ایا با ورژن جدید مشکل داره یا خیر وقتی میشه اینجا پرسید و یه جواب گرفت این کار رو میکنم از تجربه اساتید استفاده میکنم همین :-|
شما دارید بی دلیل اینجا پست میزنید اما حالا که دارید ادامه میدید بهتون میگم
اصلا هر کسی که داره از این سیستم whmcs استفاده میکنه باید برای فقط سایتش از یک سرور مجازی استفاده کنه در غیر اینصورت کار غیر حرفه ای و غیر اصولی رو پیش گرفته هاست اشتراکی و غیره مناسب این کار نیست در ضمن پست بنده رو بخونید درست و بعد پاسخ بدید اصلا موضوع سوال بنده این نبود که شما اومدی داری هی پست میزنی جواب میدی بنده 2 ماه پیش پرسید ایا ورژن رو اپگرید کنم این ماژول مشکلی پیدا نمیکنه که خودش گفت نمیکنه دیگه این چه بحثی داره هی شما داری از هاست حرف میزنید به من یاد میدید که هاست اینطوری باشه اونطوری باشه ..... بی خیال اقا دستت درد نکنه
این ماژول را ما خریداری کردیم ولی بعد از 1 ماه خراب شد و حتی خود پشتیبانی این شرکت نتونستن برطرف کنند و آخر هم مجبور شدیم این ماژول رو پاک کنیم...