پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
من یک وی پی اس میکروتیک آمریکا ازشون گرفتم، در اولین فرصت حدود دم دمای صبح سرویس رو حاضر کرد
پشتیبانیش تو یاهو خیلی عالی بود و به سوالات جواب می داد فقط غلط املایی زیاد داشت :دی
از سرورم تا حالا راضیم، در مورد کیفیت و آپ تایمش هر وقت یه مدتی گذشت میام همینجا نظرمو می گم
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
سلام
سایتتون کار نمیکنه به چه صورت امکان سفارش وجود داره؟
از طریق پیغام خصوصی، من سفارش دادم و منتظر سرور هستم :)
لطفا شرایط سفارش و نحوه سفارش از سرور آمریکا رو برایم بفرستید.
ممنون
منم از ایشون یه شش ماهه خرید کردم که بسیار عالی هست
البته بیشتر از کیفیت پشتیبانیشون هست که خیلی با صبر و حوصله پی گیری میکنن
من به شخصه سر سرور freebsd خیلی ازیتشون کردم
به خاطر پشتیبانی خوبشون هست که تحمل میکنن وگرنه هرکی بود میگفت به من ربطی نداره
:53::53::53::x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
منم از ایشون یه شش ماهه خرید کردم که بسیار عالی هست
البته بیشتر از کیفیت پشتیبانیشون هست که خیلی با صبر و حوصله پی گیری میکنن
من به شخصه سر سرور freebsd خیلی ازیتشون کردم
به خاطر پشتیبانی خوبشون هست که تحمل میکنن وگرنه هرکی بود میگفت به من ربطی نداره
:53::53::53::x
من شدیداً دنبال VPS هستم و از شانس من ایشون احتمالا خواب هستند. (البته خداییش دیشب خوب جواب میدادن) فکر کنم یه خرده خسته شدن! البته دلیل انصراف من مورد دار بودن سرویسهای ایشون نیست. من دنبال یه سرویس خوب تو اروپا از leaswewb بودم که پیدا کردم و به این خاطر منصرف شدم. هر چند که هنوز هم بین اروپا و این دیتاسنتر SingleHOP مرددم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
من شدیداً دنبال VPS هستم و از شانس من ایشون احتمالا خواب هستند. (البته خداییش دیشب خوب جواب میدادن) فکر کنم یه خرده خسته شدن! البته دلیل انصراف من مورد دار بودن سرویسهای ایشون نیست. من دنبال یه سرویس خوب تو اروپا از leaswewb بودم که پیدا کردم و به این خاطر منصرف شدم. هر چند که هنوز هم بین اروپا و این دیتاسنتر SingleHOP مرددم!
فکر کنم براشون مشکلی پیش اومده که نیستن
صبح ساعت 11 به من زنگ زدن و مشکلم رو جواب دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
من از صبح منتظرم و خبری از ایشون نیست. لطفاً وجه من رو برگشت بزنید. من منصرف شدم.
مرد ناحسابی تا ساعت 12 من چک کردم ایمیل خبر ی ار پرداخت شما نبود
اگر مرد بودی که نمیگفتی از صبح منتظرم مرد زا دهنش حرف میزنه
بله حتما شماره حسابتون بدین تا همین برگشت بزنم دیشب از ساعت 12 شب تا ساعت 6 صبح توی پیام خصوصی و ایمیل داستم جواتون میدادم حداقل 20 بار من جواب ایمی ل و پیام خصوی شما را دادم حاالا صبح پول ریختی میگی خبری نشده پولم میخواد بله حتما
دستگاه فتوکپیم متاسفانه خراب شده که کپی بزنم از سرور بارت
سرویسهای ما بین 5 تا 12 ساعت بعداز تایید حساب ستاپ میشود و تحویل داده میشود مشتری مثل شما نداشته باشم خیلی خیلی خوشحال میشم بار یمن راحتر هست شماره حساب لطقا همین النا بدین که مروجوع کنم