پاسخ : بینهایت هاست دانلود >> ماهیانه 1000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
هنوز هم این سرویس ها برقراره ؟
بعد یه سوالی رو من دنبالش بودم که تا 10 صفحه عقب رفتم و خیلی ها هم پرسیده بودن ولی شما جواب ندادی . پهنای باند پیش فرض چقدره ؟ یعنی ما 1000 تومان که میدیم و خود هاست رو میخریم چقدر بهمون پهنای باند تعلق میگیره همون اول با همون 1000 تومان ؟
سوال دوم : امکان تخفیف برای پهنای باند بالا وجود داره ؟ مثلا پهنای باند +1 یا 2 ترابایت اگر بخوایم ...
بله
مشخصات کلی و پلن های قابل ارائه هم اکنون در لینک زیر می باشد:
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
برای پلن های بالا تخفیف بسیار خوبی ارائه می کنیم
مثلا 4 ترابایت ترافیک پهنای باند ماهیانه + 1 ترابایت دیسک = ماهیانه 125 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
البته یه سوال دیگه هم برام پیش اومده . موقع سفارش دادن توی سایتتون برای ساب دامین رایگان این دامنه رو میاره : hostgj.com و روی این دامنه ساب میده .
یعنی شما از این هاستینگ سرویس میگیرید ؟ چون پلن های ریسلر نامحدودش توی صفحه اصلی زده 8 دلار !!!
HostGJ برند خارجی دهکده وب می باشد و دفتر آن در نیوجرسی می باشد.
مدیریت این بخش توسط همکارمان و از شرکای دهکده وب آقای سیاوش محمودیان می باشد.
سرویسی که شما می فرمایید 8 دلار برای میزبانی سایت هست و Fire Policy دارد
قوانین دقیق آن را مطالعه نمایید
terms
در صورتی که مایل به تهیه این سرویس هستید دهکده وب آن را به صورت ریالی و ارزانتر عرضه می کند
میزبانی وب نامحدود، بی نهایت فضا و ترافیک پهنای باند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
بله
مشخصات کلی و پلن های قابل ارائه هم اکنون در لینک زیر می باشد:
میزبانی وب، هاست دانلود نامحدود
مثلا 4 ترابایت ترافیک پهنای باند ماهیانه + 1 ترابایت دیسک = ماهیانه 125 هزار تومان
الان این پلن که گفتید براش محدودیت دیسک قائل شدید !!!
شما که گفته بودید نا محدود ...
به هر حال من یه پلن هاست دانلود نامحدود با 500 گیگ پهنای باند سفارش دادم و پرداخت کردم هزینش رو و همه مراحل تکمیل شد . ولی ایمیلی حاوی اطلاعات هاست برای من نیومده .
توی پنل خودم هم که میرم سرویس به حالت معلق هست و هنوز فعال نشده .
به پشتیبانیتون تیکت دادم پاسخشون این بود :
لطفا Terms Of Service را مطالعه فرمایید ...
من سفارش دادم هاست رو ، هنوز هم هاست رو ندارم . قرار بود اتوماتیک ایمیل اطلاعات هاست بیاد برام . چی شد پس ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
به هر حال من یه پلن هاست دانلود نامحدود با 500 گیگ پهنای باند سفارش دادم و پرداخت کردم هزینش رو و همه مراحل تکمیل شد . ولی ایمیلی حاوی اطلاعات هاست برای من نیومده .
توی پنل خودم هم که میرم سرویس به حالت معلق هست و هنوز فعال نشده .
به پشتیبانیتون تیکت دادم پاسخشون این بود :
لطفا Terms Of Service را مطالعه فرمایید ...
من سفارش دادم هاست رو ، هنوز هم هاست رو ندارم . قرار بود اتوماتیک ایمیل اطلاعات هاست بیاد برام . چی شد پس ؟
بدین منظور لازم هست با بخش پشتیبانی مالی شرکت تماس تلفنی و یا از طریق محوطه کاربری خود تیکت ارسال نمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tthost
بدین منظور لازم هست با بخش پشتیبانی مالی شرکت تماس تلفنی و یا از طریق محوطه کاربری خود تیکت ارسال نمایید.
بله درست میفرمایید . تیکت زدم و کارم انجام شد . ممنون .
فقط سوال قبلیم رو جواب ندادید ؟
نقل قول:
الان این پلن که گفتید براش محدودیت دیسک قائل شدید ، در صورتی که گفته بودید نا محدود ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
بله درست میفرمایید . تیکت زدم و کارم انجام شد . ممنون .
فقط سوال قبلیم رو جواب ندادید ؟
الان این پلن که گفتید براش محدودیت دیسک قائل شدید ، در صورتی که گفته بودید نا محدود ...
پیشنهادی که از سمت همکارم برای شما ارسال شده است یک سرویس متفاوت هست
همچنین؛ در نظر داشته باشید پیرو توضیحات ثبت شده در وب سایت نامحدود به معنی نهایت میزبانی اطلاعات تا حدود 40 ترابایت و ترافیک پهنای باند تا ماهیانه 100 ترابایت می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tthost
پیشنهادی که از سمت همکارم برای شما ارسال شده است یک سرویس متفاوت هست
همچنین؛ در نظر داشته باشید پیرو توضیحات ثبت شده در وب سایت نامحدود به معنی نهایت میزبانی اطلاعات تا حدود 40 ترابایت و ترافیک پهنای باند تا ماهیانه 100 ترابایت می باشد.
ممنون از جوابتون . اولین باری هست که دارم احساس رضایت میکنم از خرید هاستی که داشتم !
چون در واقع شما کار درست رو انجام میدین ! پهنای باند باید فروخته بشه در اصل !
بعد از چندبار استفاده بنظرم خیلی بصرفه نیست فقط اسمش اینه که ماهی 1000 تومان ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosili
ممنون از جوابتون . اولین باری هست که دارم احساس رضایت میکنم از خرید هاستی که داشتم !
چون در واقع شما کار درست رو انجام میدین ! پهنای باند باید فروخته بشه در اصل !
همین طور هست ترافیک پهنای باند = تراکنش و پردازش بر روی سخت افزار سرور و در واقع با دریافت هزینه ترافیک پهنای باند می توانیم سرویس بسیار با کیفیتی ارائه کنیم.