پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
ظرفیت سرورهای المان تکمیل شد.
اخرین موجودی رم 1 امریکا 14 عدد قابل ارائه است.
رم 1گیگ
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 30 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 35 هزار تومان |
کد تخفیف us1
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
چرا پست اول اصلاح نمیشه..با توجه به اینکه قیمت ها و شرایط تغییر کرده
ادمین ها محترم یه بررسی کنند چرا وضع تاپیکهای انجمن اینطوری شده .. کلی عنوان و پست اول وجود داره که دیگه فعال نیست اما همینطور بالا میان ...ویرایش هم نمیشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
چرا پست اول اصلاح نمیشه..با توجه به اینکه قیمت ها و شرایط تغییر کرده
ادمین ها محترم یه بررسی کنند چرا وضع تاپیکهای انجمن اینطوری شده .. کلی عنوان و پست اول وجود داره که دیگه فعال نیست اما همینطور بالا میان ...ویرایش هم نمیشن
عزیز تاپیک فروش ما قیمت ها اپدیت میشه و کاربران هم با قیمت های جدید اقدام به خرید میکنند ولی اگر پست اول قابل ادیت باشد بهتر هست و کاربر هم اطلاعات اپدیت شده دریافت میکنه.
تا جایی که میدونم همیشه توی انجمن های این چنینی پست اول همیشه قابل ویرایشه..اگر اینجا اینطور نیست ایراد بزرگیه
با سلام..
مورد فورسی پیش اومد که نیاز به سرور مجازی داشتم...
دوستان که پاسخگو نبودن...!!
به جناب طحان مراجعه کردم و 30 دقیقه بعد از پرداخت ، سرور رو برای یک روز در اختیار بنده گذاشتند...
اول ممنون بابت تحویل سریع و دوم بابت ارائه سرور برای یک روز...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
تا جایی که میدونم همیشه توی انجمن های این چنینی پست اول همیشه قابل ویرایشه..اگر اینجا اینطور نیست ایراد بزرگیه
قبلا این امکان فعال بود و بنده هم از مدیران انجمن درخواست دارم این گزینه رو مجددا فعال کنند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mha1368
با سلام..
مورد فورسی پیش اومد که نیاز به سرور مجازی داشتم...
دوستان که پاسخگو نبودن...!!
به جناب طحان مراجعه کردم و 30 دقیقه بعد از پرداخت ، سرور رو برای یک روز در اختیار بنده گذاشتند...
اول ممنون بابت تحویل سریع و دوم بابت ارائه سرور برای یک روز...
درود
خواهش میکنم.
موفق باشید.
با سلام خدمت آقا دانیال
بنده جا داره از ایشون بابت سروریس های خوبشون تشکر کنم
فکر کنم بیشتر از 5 سال پیش مشتری ایشون بودم و دقیقا بعد از ایشون از هر سرویس دهنده ای خدمات گرفتم مشکلات خودشو داشت
ایشون فوقالعاده هستن
آرزوی موفقیت دارم براشون :53:
سلام خسته نباشید سرور centos7 با رم 512 موجود دارید ؟
اغا خوبن یا نه
میخوام سفارش بدم;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faryspeed
با سلام خدمت آقا دانیال
بنده جا داره از ایشون بابت سروریس های خوبشون تشکر کنم
فکر کنم بیشتر از 5 سال پیش مشتری ایشون بودم و دقیقا بعد از ایشون از هر سرویس دهنده ای خدمات گرفتم مشکلات خودشو داشت
ایشون فوقالعاده هستن
آرزوی موفقیت دارم براشون :53:
درود
باعث افتخار بنده هست که یک همکار از بنده تعریف بکند و بسیار خوشنودم که از سرویس های ما راضی بودید.
انشالله هرجا هستید موفق و پایدار باشید.:53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-_sMs_-
سلام خسته نباشید سرور centos7 با رم 512 موجود دارید ؟
درود
افری برای رم 512 نداریم و روی سایت هم کلا این پلان رو ارائه نمیدیم چون صرفه اقتصادی ندارد...