پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
.co بیست و پنج هازر تومن؟ قابل تمدیده؟
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
سلام.برای دریافت نماد 2 ستاره نیاز به ssl داریم.با چه قیمتی میتونید بهمون ارائه بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
.co بیست و پنج هازر تومن؟ قابل تمدیده؟
بله 25 تومن ، همه دامنه ها قابل تمدید هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MostafaBestMan
سلام.برای دریافت نماد 2 ستاره نیاز به ssl داریم.با چه قیمتی میتونید بهمون ارائه بدید؟
سلام ، فعلا ارائه نمیشه
سلام
سایتتون چرا باز نمیشه ؟ کار نمیکنید دیگه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam24
سلام
سایتتون چرا باز نمیشه ؟ کار نمیکنید دیگه ؟
نه مشکلی نداره که ! باز میشه
احتمالا مشکل از هاست بوده
دوباره چک کنید
دامنه رو سفارش دادم پرداخت هم کردم ولی دامنه ای تحویل نکردم !
تحویل آنی ندارید چرا می نویسید تحویل آنی ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad231
دامنه رو سفارش دادم پرداخت هم کردم ولی دامنه ای تحویل نکردم !
تحویل آنی ندارید چرا می نویسید تحویل آنی ؟!
شما فکر کنم اس هم دادید و بهتون اطلاع دادم
اگه پستهای قبلی رو بخوندید نوشته شده که باید مشخصات بدونه ایراد باشه
کد پستی ایران 10 رقمی هست که شما 11 رقمی وارد کردید ، خب خیلی واضح هست موقعه ثبت خودکار سیستم ارور میده! ، که بعد دستی براتون تصحیح کردم و ثبت شد
لطفا اول مطمئن باشید و بعد بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
شما فکر کنم اس هم دادید و بهتون اطلاع دادم
اگه پستهای قبلی رو بخوندید نوشته شده که باید مشخصات بدونه ایراد باشه
کد پستی ایران 10 رقمی هست که شما 11 رقمی وارد کردید ، خب خیلی واضح هست موقعه ثبت خودکار سیستم ارور میده! ، که بعد دستی براتون تصحیح کردم و ثبت شد
لطفا اول مطمئن باشید و بعد بگید
دوست عزیز توی صفحه ثبت نام تون رو نگاه کنید
نوشتید :
نقل قول:
کدپستی حتما وارد کنید حتی فیک ، حداقل 11 رقم
من 11 رقم زدم . اشتباه از من نبوده ،
ولی جا داره از پیگیری سریع و قیمت های خوب تون تشکر کنم.
البته بهتره روی صفحه ثبت نام نوعی لیمیت روی فیلد ها بزارید که از این مشکلات پیش نیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad231
دوست عزیز توی صفحه ثبت نام تون رو نگاه کنید
نوشتید :
من 11 رقم زدم . اشتباه از من نبوده ،
ولی جا داره از پیگیری سریع و قیمت های خوب تون تشکر کنم.
البته بهتره روی صفحه ثبت نام نوعی لیمیت روی فیلد ها بزارید که از این مشکلات پیش نیاد.
بله عذر خواهی میکنم اون کلمه حداقل اشتباه نوشته شده ، باید حداکثر باشه
درضمن برای کشور ایران 10 رقم هست و تو سیستم ریسلو ثبت شده که باید 10 رقم باشه ، بعضی کشورا به طور مثال 11 رقمه و بعضی ها 5 رقم
ممنون از شما
دوست عزیز من هر کاری میکنم نمیتونم وارد حسابم شم .
همش این ارور رو میده میشه بگید دقیقا چه اتفاقی افتاده ؟
مشخصات ورود اشتباه است لطفا دوباره سعی کنید.