پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
خبری از آفر های جدیدتون نشد ؟
تو سایت هم چک میکنم هنوز نیومده
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
با سلام
تخفیف 33% هنوز پابرجاست؟
با احترام
با عرض سلام
بله - البته اینم اعلام کنم مهلت کد تخفیف تمام شده بود ولی به اصرار کاربران عزیز و استقبال انها مهلت تخفیف دوباره تمدید شد.
هم اکنون میتوانید از این کد تخفیف 33% استفاده کنید.
دقت کنید این کد همیشگی نیست وبرای مدتی محدود است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
خبری از آفر های جدیدتون نشد ؟
تو سایت هم چک میکنم هنوز نیومده
سلام
منظورتون افر سرور های المان و هلند است؟
بله آفر از آلمان و هلند و سایر لوکیشن هایی که میخواهید تدارک ببینید
لطفا یه ای پی از انگلیس پ.خ کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
بله آفر از آلمان و هلند و سایر لوکیشن هایی که میخواهید تدارک ببینید
با عرض سلام
سرور تهیه و اماده است.
در حال اماده سازی کار های اولیه و تاپیک جدید هستیم.
انشالله تاپیک به زودی درج خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xaep
لطفا یه ای پی از انگلیس پ.خ کنید.
با عرض سلام.
ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digar_t
سلام روی سرور نیمه اختصاصی هم تخفیف می دید
سلام
کدام پلان مدنظرتونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digar_t
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Te0
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digar_t
سلام روی سرور نیمه اختصاصی هم تخفیف می دید
سلام
کدام پلان مدنظرتونه>؟
.
نقره ای
مشکلی نداره تا حدی که بتونیم تخفیف بهتون میدیم.
برای اطلاعات بیشتر در سایت تیکت دهید لطفا.
آیا میتونید یه هارد SSD رو با یه هارد SATA برای من سینک کنید
هارد SSD برای سایت و هارد SATA برای دانلود
هارد SATA رو درون یک پوشه mount کنید (Mount Point: /home/username/public_html/dl) و بقیه فایل ها هم روی هارد SSD هست
البته میدونم برای SATA با SATA میشه
ضمنا دو هفته دیگه عید هست، چقدر تخفیف عیدی میدید
من دو تا VPS میخوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
debugger
آیا میتونید یه هارد ssd رو با یه هارد sata برای من سینک کنید
هارد ssd برای سایت و هارد sata برای دانلود
هارد sata رو درون یک پوشه mount کنید (mount point: /home/username/public_html/dl) و بقیه فایل ها هم روی هارد ssd هست
البته میدونم برای sata با sata میشه
ضمنا دو هفته دیگه عید هست، چقدر تخفیف عیدی میدید
من دو تا vps میخوام
با عرض سلام
متاسفانه نمیتونیم هارد ssd کنار هارد sata بدیم ، چونهارد ها بر روی دو سرور کامل مجزا هستند.
در مورد تخفیف ها هم باید عرض کنم ، ما پایین ترین حد قیمت رو در حال حاضر داریم عرضه میکنیم.
هم اکنون 33% تخفیف فعال است و این تخفیف به مناسبت عید تمدید گشته است ، وگرنه مدت تخفیف 33% ما به پایان رسیده بود.
به هر حال سوالی بود در خدمت هستیم. :53: