-
پاسخ : Hetzner.de فروش ویژه سرورهای هتزنر(بدون پرداخت هزینه ستاپ)
قسم رو بییخال
کار به کجا رسیده الان ؟
دقیقا منتظر چی هستید ؟
گفتن اول پستا رو پاک کن بعد اسکن میدن بهتون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ice_
قسم رو بییخال
کار به کجا رسیده الان ؟
دقیقا منتظر چی هستید ؟
گفتن اول پستا رو پاک کن بعد اسکن میدن بهتون ؟
خیر نمیخوام کار به لج بازی بکشه چون بدتر میشه.
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post511856
این رو با ایمیل خودسون ارسال کردن که هیچ چیزی الان روشن نیست که چی هست و این bernd maurer کی هست که براش ارسال کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
بنده از طریق وکیل شرکت از فردا صبح پیگیر شکایت میشم
و شکایت را تا اخر پیگیری میکنم تا خسارت اعتبار بنده و مشتریان بنده به صورت کامل از ایشان دریافت شود
اقای موسوی شما وظیفه داشتید حواله را در زمان مقرر ارسال کنید و مسئول تمام خسارات بنده هستید.
بنده دیگه پستی در این تاپیک نمیزنم روال را از طریق قانونی پیگیری میکنیم.
حواله در تایم خودش ارسال شده.و کوتاهی صورت نگرفته.من در خدمت شما هستم
فردا جمعه هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
حواله در تایم خودش ارسال شده.و کوتاهی صورت نگرفته.من در خدمت شما هستم
فردا جمعه هست
مشکلی نیست شنبه
جواب پاسخ سربالاتون هم داده میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
مشکلی نیست شنبه
جواب پاسخ سربالاتون هم داده میشه
جواب ها شفاف هست اگر خواله روزه دوشنبه ارسال نشده باشه چی؟
اون وفت کی مقصر هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
جواب ها شفاف هست اگر خواله روزه دوشنبه ارسال نشده باشه چی؟
اون وفت کی مقصر هست؟
در هر صورت شما طرف قرار داد ما هستید و ما مسئول نحوه حواله شما نیستیم
همین الان هم چند فر در پیغام خصوصی اعلام کردند که در شکایت با بنده همراه خواهند شد
-
15 دقیقه دیگه سرور نیاد بالا مونده واسه 3 روز دیگه همین الان یکی از مشتریام که میتونم از لحاظ اعتبار و کارهای آینده اندازه کل مبلغ حوالتون واسه من ارزش داشت گفت اگر تا فردا سرور بالا نیاد شمارو به خی مارو به سلامت (تازه اگر بهش بک آپ بدم ندم که واویلاست)
در این شرایط اگر تا فردا سرورا بالا نیاد وضع شما بدتر از اینی خواهد شد که الان هست ، اما اگر بیاد بالا خداییش من یکی حاضرم پول بیشتر بدم ماهانه
من از شما ممنونم که تا الان پاسخگو بودید و اینم منکر نشید که حوالرو دیر زدید شما 3 روز دیتر از موعد فاکتور حواله زدید
-
سرور ها بالا اومد منم خبر کنید . خسته شدم . شاید بیش از 300 بار این پیج رو ریفرش کردم #-o
-
ببینید همه این مشکلات از آقای موسوی است . و خود آقای موسوی باید حل کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
15 دقیقه دیگه سرور نیاد بالا مونده واسه 3 روز دیگه همین الان یکی از مشتریام که میتونم از لحاظ اعتبار و کارهای آینده اندازه کل مبلغ حوالتون واسه من ارزش داشت گفت اگر تا فردا سرور بالا نیاد شمارو به خی مارو به سلامت (تازه اگر بهش بک آپ بدم ندم که واویلاست)
در این شرایط اگر تا فردا سرورا بالا نیاد وضع شما بدتر از اینی خواهد شد که الان هست ، اما اگر بیاد بالا خداییش من یکی حاضرم پول بیشتر بدم ماهانه
من از شما ممنونم که تا الان پاسخگو بودید و اینم منکر نشید که حوالرو دیر زدید شما 3 روز دیتر از موعد فاکتور حواله زدید
هر حواله تا 10روز زمان داره یعنی تا فردا عملا هیچ دیرکردی نبوده اما این که بستن و هیچ نیجه ای ایجاد نشده نمیدونم چی هست.الان من دقیق حواله رو ندیدم
و برام سوال هست که جز شماره فاکتور دوستان چیزه دیگه نیست توش خوب
من میخوام با اون شماره فاکتور ها چی کار کنم.میشه از این ماجرا برداشت های زیادی کرد
یک نمونش این که شاید افرادی خواستن که من رو خراب کنن ب این که حواله دیر برسه .
موارد های دیگه هم هست که در موردش صحبت نکنیم بهتره چون کلا ما با هم هیچ دشمنی نداریم. الان واسه من همچنان سوال هست که یک تصویر کوچک که فقط خط تیره هاش از همه بیشتر مشخص هست به چه درد میخوره که عکس رو نشون دادین تا این bernd maurer کیه که به او ارسال شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishtazweb
در هر صورت شما طرف قرار داد ما هستید و ما مسئول نحوه حواله شما نیستیم
همین الان هم چند فر در پیغام خصوصی اعلام کردند که در شکایت با بنده همراه خواهند شد
فرمایش شما متین اما اگه با شکایت کار حل میشد من زود تر شکایت میکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
آقای بیگی تمام کاربران در تاپیک شما هر پستی زدن پاک کردن به احترام حرف آقای موسوی و همچنین به خاطر اینکه به اعتبار شما لطمه نخوره
خواهشا" شما هم بخاطر اینکه کمتر به اعتبار ما و آقای موسوی لطمه بخوره این اسکن حواله رو بدید به ایشون
بنده خودم عمدا quote میکنم که موارد عنوان شده شما در تاپیک بمونه.
ما در مورد اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم، متاسفانه ایشون میخوان تقصیر رو به گردن بنده بندازند، اما بعد از رسیدن حواله من از این اقدامات چشم پوشی نخواهم کرد.
اسکن حواله رم من در پستی که عرض شد گفتم که چطور میتونم تقدیم کنم اما متاسفانه فقط به حاشیه فکر میکنند دیگران و به فکر حل این مسئله نیستند چون راه ایمیل هست و تلفن که هیچ کدام از دوستان این راه ها رو امتحان نکردند و فقط پست دادند و تهدید و ناسزا گفتن اما همانطور که عرض کردم منتظرم این موضوع رو حل کنم در استپ بعدی بعد از حل این موضوع به این عنوان ها خواهم پرداخت چون که اعتبارمون رو از هر چیزی بیشتر دوست داریم. چطور شده این تعداد پرداخت رو انجام دادیم به مشکل بر نخوردیم اما حالا حواله ایشون به مشکل خورده.
-
آقای موسوی طرح اصلی مسئله را شما می خواهید بشورید . آقای موسوی بالا و پایین بیایی و هر چی بگی مشکل از شما هست و خودتان باید حل کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
متاسفانه اینجا فضای اینترنتی هست و شما میتونید به خودتون اجازه بدید که هر شخصی رو نا معتبر بنامید.
روز چهارشنبه 02 اگوست با ایشون تماس گرفتیم که فردا حواله خواهیم زد، اگر فردا واریز کنید 35 یورو و در غیر این صورت 70 الی 80 یورو کامزد خواهید پرداخت. ایشون گفتن بنده 700-800 تومان موجودی کم دارم در حسابم و و من ساعت 11 فردا زنگ میزنم، ساعت 13 فرداش که پنجشنبه بود تماس گرفتند و گفتن موجودی رو نتونستم اکی کنم، من با هماهنگی سایر دوستان تنظیم کردم تا هزینه حواله رو روز شنبه 04 اگوست بگیرم و روز دوشنبه 06 آگوست در اولین زمان پرداخت بشه، روز شنبه هزینه ها در دو مرحله توسط ایشون واریز شد،حتی مبلغی موجودی کم داشتن حدودا ۴۰۰ تومن که من گفتم تا فردا ظهر واریز کنید که تا عصر همان روز واریز کردند. قبلا از حواله من همیشه به ایشون عرض کردم که باید حواله انفرادی بزنید تا بتونید قبض رو دریافت کنید.
هم اکنون هم بنده به عنوان پرداخت کننده هیچ مسئولیتی رو در مورد سرور ها نمیپذیرم چون بنده سرور به شخصی ارائه نکردم از این پنل. مسئولیت پرداخت به عهده بنده هست که من عرض کردم از ۱۰ دقیقه تا یک هفته کاری زمان خواهد برد.
قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
redhat10
قصد جسارت یا تخریب نیست
بنده در جریان کامل این حواله هستم زمانب که فرموده بودید ظاهرا 72 ساعت بوده البته در بار دومی که حواله زده شده بار اول که به خاطر مشکل شما برگشت خورده بود و یا این طور بیان شده بود
مشکل اصلی تهیه از مرجعی است که جایی برای پیگیری ندارد
بله بنده هم شما را باعث این مشکل نمیدونم
اما وقتی قرار هست حواله با 150 تومان هزینه بالاتر در هر یورو و 30 یورو هم هزینه زده شود چرا باید از یک شخص با این شرایط خرید کرد
در مورد سرور ها هم همینطور 4 -5 ماه پیش هم همین داشتان پیش اومد برای یکی از همکارا قبلشم واسه یکی دیگه از هم کارا
به هر حال حواله ای که زدید نرسیده و فکر هم نمیکنم دیگه رسیدنش به درد کسی بخوره
بنده نمیدونم این برگشت حواله رو چه شخصی به شما اعلام کرده اما از این به بعد میخوام از دوستان برای اینکه از صحت گفته های بنده مطلع بشند با خود بنده تماس بگیرند نه از ایشون بشنود حرف های ما رو.
اینکه نرسیده به عهده بنده نیست بنده زمان رسیدن حواله رو از 10 دقیقه تا یک هفته کاری رو اعلام کردم ایشون باید تصمیم بگیرند با بنده حواله بزنن یا خیر، ایشون این راه رو انتخاب کردند و نباید مشکلی باشه چون من خلاف قولم عمل نکردم.
اینکه ایشون از شما قبلا سرور میگرفتند و مشتری شما هستند و شما هم میخواهید از ایشون حمایت کنید برای بنده جای تقدیر جا داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
بنده خودم عمدا quote میکنم که موارد عنوان شده شما در تاپیک بمونه.
ما در مورد اعتبارمون هیچ شبهه ای نداریم، متاسفانه ایشون میخوان تقصیر رو به گردن بنده بندازند، اما بعد از رسیدن حواله من از این اقدامات چشم پوشی نخواهم کرد.
اسکن حواله رم من در پستی که عرض شد گفتم که چطور میتونم تقدیم کنم اما متاسفانه فقط به حاشیه فکر میکنند دیگران و به فکر حل این مسئله نیستند چون راه ایمیل هست و تلفن که هیچ کدام از دوستان این راه ها رو امتحان نکردند و فقط پست دادند و تهدید و ناسزا گفتن اما همانطور که عرض کردم منتظرم این موضوع رو حل کنم در استپ بعدی بعد از حل این موضوع به این عنوان ها خواهم پرداخت چون که اعتبارمون رو از هر چیزی بیشتر دوست داریم. چطور شده این تعداد پرداخت رو انجام دادیم به مشکل بر نخوردیم اما حالا حواله ایشون به مشکل خورده.
من گفتم که حواله رو بدین من ایمیل کنم.الان اون تصور کوچک شده چی رو نشون میده؟
در مورد اعتبار هم بگم که این اتفاق از کوتاهی من بوده که شنبه پول دادم ؟
شما دوشنبه زدی
من داشتم روز 5 شنبه پول جور میکردم که تماس گرفتین واسه بلا رفتن قیمت یورو صبر میکنیم شنبه بزنیم (من نمیخوام کار کش پیدا کنه آخه چرا اینطوری میکنید )
بزارین همه چیز به خوبی حل بشه من ب اون شماره هم که دادین تماس گرفتم و اوکی داد لطفا بدین اسکن رو چون زمان داره میگزره.
-
تصویر الان به دست من رسید حواله روز دوشنبه ارسال شده اما الان تمام موارد مهم که میتونه کار ساز باشه مات شده.
من دیگه الا بریدم که چی کار کنم !
شما فقط شماره فاکتور رو مات کنید به بقیه چی کار دارین !
من مگه میخوام چه غلطی کنم با اونا.
-
الان داخل این فرم سندرش مشخص نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
هر حواله تا 10روز زمان داره یعنی تا فردا عملا هیچ دیرکردی نبوده اما این که بستن و هیچ نیجه ای ایجاد نشده نمیدونم چی هست.الان من دقیق حواله رو ندیدم
و برام سوال هست که جز شماره فاکتور دوستان چیزه دیگه نیست توش خوب
من میخوام با اون شماره فاکتور ها چی کار کنم.میشه از این ماجرا برداشت های زیادی کرد
یک نمونش این که شاید افرادی خواستن که من رو خراب کنن ب این که حواله دیر برسه .
موارد های دیگه هم هست که در موردش صحبت نکنیم بهتره چون کلا ما با هم هیچ دشمنی نداریم. الان واسه من همچنان سوال هست که یک تصویر کوچک که فقط خط تیره هاش از همه بیشتر مشخص هست به چه درد میخوره که عکس رو نشون دادین تا این bernd maurer کیه که به او ارسال شده
شمام مثه خیلی از پستای این تاپیک که فقط سرشار از بچه بازیه بچه بازی نکن برادر من کوتاهی از شما بوده چرا گردن بقیه میندازی ؟ شما 1 جو برنمه ریزی واسه پرداختت نداشتی - شما 3 روز دیر پرداخت کردی - 10 روز مهلت نیست 3 روز مهلته که شما اون سه روز رو تو دیر حواله زدن به باد دادی رفته الانم تو بهترین حالت فردا حواله شما به دست دیتاسنتر میرسه اگر بهش رسیدگی کنن و سرورارو بیارن بالا که هیچی جای شکر داره نیارن میشه 5 شنبه و عملا 7 روز از مدت زمانی که مهلت معمول هست میگذره (سه روز مهلت پرداخت میدن - 7 روز ساسپند نگه میدارن ) و امروزم که عمرا اتفاقی بیوفته چون الان اونجا دیگه همه دارن خدافظی میکنن میرن منزل جمعه سرور بالا نیاد میره واسه دوشنبه
3 (کوتاهی شما )+ 3 (رسیدن حواله ) +1 (رسیدگی دیتاسنتر ) + 2 (شنبه + یک شنبه تعطیلی ) = 9 روز تمام
دیتاسنتر بعد از 10 روز دیرکرد پرداخت تمام سرورهارو پاک میکنه موفق باشید
جمعه سرور بالا نیاد 10 روز تمام و همه چی ترمینیت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
شمام مثه خیلی از پستای این تاپیک که فقط سرشار از بچه بازیه بچه بازی نکن برادر من کوتاهی از شما بوده چرا گردن بقیه میندازی ؟ شما 1 جو برنمه ریزی واسه پرداختت نداشتی - شما 3 روز دیر پرداخت کردی - 10 روز مهلت نیست 3 روز مهلته که شما اون سه روز رو تو دیر حواله زدن به باد دادی رفته الانم تو بهترین حالت فردا حواله شما به دست دیتاسنتر میرسه اگر بهش رسیدگی کنن و سرورارو بیارن بالا که هیچی جای شکر داره نیارن میشه 5 شنبه و عملا 7 روز از مدت زمانی که مهلت معمول هست میگذره (سه روز مهلت پرداخت میدن - 7 روز ساسپند نگه میدارن ) و امروزم که عمرا اتفاقی بیوفته چون الان اونجا دیگه همه دارن خدافظی میکنن میرن منزل جمعه سرور بالا نیاد میره واسه دوشنبه
3 (کوتاهی شما )+ 3 (رسیدن حواله ) +1 (رسیدگی دیتاسنتر ) + 2 (شنبه + یک شنبه تعطیلی ) = 9 روز تمام
جو سازه نشه این اتفاق رخ نمیده
من الان دارم از خنده میمیرم که نصف خواله به نام من خورده و بعد من باید از افرادی حواله هاشون 1/3 حواله من نبوده اجازه میگرفتم !
این کلاس کاری منو کشته.
سریع تصویر حواله رو با اطلاعات ارسال کننده به من بدین چون فقط یه مبلغ مشخص هست و شماره فاکتور من
از من به عنوان یول بگه اگه راست میگه ح.اله از کی بوده چی بگم به این وفتی همشو مات کردین؟
پاسخ بدین آقای بیگی .
من در حواله که با شما زدم بیشترین کار مزد رو دادم !
80 بورو اگه باشه 30 یور من دادم و به جز من 4 نفر دیگه هم زدن اونا هم هر کدوم 30 یور کار مزد داده باشن !!! چی میشه !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
من گفتم که حواله رو بدین من ایمیل کنم.الان اون تصور کوچک شده چی رو نشون میده؟
در مورد اعتبار هم بگم که این اتفاق از کوتاهی من بوده که شنبه پول دادم ؟
شما دوشنبه زدی
من داشتم روز 5 شنبه پول جور میکردم که تماس گرفتین واسه بلا رفتن قیمت یورو صبر میکنیم شنبه بزنیم (من نمیخوام کار کش پیدا کنه آخه چرا اینطوری میکنید )
بزارین همه چیز به خوبی حل بشه من ب اون شماره هم که دادین تماس گرفتم و اوکی داد لطفا بدین اسکن رو چون زمان داره میگزره.
مشخصات به شما ارسال شد.
مشخصات فرستنده هم به خوبی مشخص هست، نمیتونید در این مورد ادعایی داشته باشید چرا که کاملا واضح و مبرهن هست.
من شنبه هم به شما عرض کردم که روز دوشنبه حواله زده میشه.
باز هم عرض میکنم نمیتونید این قصور رو به عهده بنده بندازید مدارک بیشتر رو پس از افطار در تاپیکم قرار میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
مشخصات به شما ارسال شد.
مشخصات فرستنده هم به خوبی مشخص هست، نمیتونید در این مورد ادعایی داشته باشید چرا که کاملا واضح و مبرهن هست.
من شنبه هم به شما عرض کردم که روز دوشنبه حواله زده میشه.
باز هم عرض میکنم نمیتونید این قصور رو به عهده بنده بندازید مدارک بیشتر رو پس از افطار در تاپیکم قرار میدم.
درسته که بیشترین کبلغ مال من باشه بعد بیام التماس کنم که به من بدین این در صوریتی که اونایی که هزینشون کمتر از 300 یورو بوده؟
این قصور منه !!!!
دست بر دارین خواهشا این قدر از زیر بار این مورد شونه خالی نکنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اگه اطلاعات من پاک بشه ازشون شکایت می کنم و مطمئن باشن باید خسارت 10-20 میلیونی بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atash009
اگه اطلاعات من پاک بشه ازشون شکایت می کنم و مطمئن باشن باید خسارت 10-20 میلیونی بدن
با هم این کارو میکنیم چون من شاکی هستم باری اسن حواله !
چیزی پاک نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
تصویر الان به دست من رسید حواله روز دوشنبه ارسال شده اما الان تمام موارد مهم که میتونه کار ساز باشه مات شده.
من دیگه الا بریدم که چی کار کنم !
شما فقط شماره فاکتور رو مات کنید به بقیه چی کار دارین !
من مگه میخوام چه غلطی کنم با اونا.
موارد مات شده، اینوویس نامبر دیگران هست که به خواسته خودشون مات شده.
در قسمت Customer Detail میتونید موارد رو پیدا کنید.
بهانه شما قبض بود که اون رو هم به لطف خدا و همچنین همکاری دوستان ارسال کردم.
-
سرورا دان شده ملت دنبال مقصرن
آقا قصور از من
من مقصر
من دیر حواله زدم
منم دیر پرداخت کردم
خوب چی شد سرورا اومد بالا ؟
@آقای بیگی
شما لطف کنید به همه ما این لطفرو بکنید من چند تاپیک قبلم گفتم هر مدرکی که ثابت میکنه پرداخت انجام شده در اختیار آقای موسوی بذارید که اینکار زودتر حل بشه
همه ما میدونیم شما نقشت فقط پرداخت بوده که کارتونرو به خوبی انجام دادید پس اینجا اعتبار شما به هیچ وجه خچه دار نمیشه فقط شما یه لطفی بکن هر مدرکی بابت پرداخت هست به آقای موسوی بده که به دیتاسنتر بده و این موضوع تموم بشه
هر مدرکی هست نه هر مدرکی لازمه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atash009
اگر اطلاعات این سرور پاک بشه من کلا باید اینکارو ببوسم بذارم کنار
-
چرا آقای بیگی و آقای موسوی اینجا حرف می زنید؟ مگه شماره موبایل همدیگرو ندارید؟ این چه کاریه؟ وقت هدر می ره فقط. تقصیر هرکسی که هست فعلا مشکل رو حل کنید بعدش به حساب همدیگه برسین لطفا! ما چه گناهی کردیم آخه؟ زنگ بزنین لطفا!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
اینکه ایشون از شما قبلا سرور میگرفتند و مشتری شما هستند و شما هم میخواهید از ایشون حمایت کنید برای بنده جای تقدیر جا داره.
موضوع حمایت نیست ایشون رقیب ما در فروش سرور هستند و مشکلات هر کسی که تو زمینه ای که ما کار میکنیم کار میکنه مشکل ما هم هست
همین طور که مشکل همکارای باعث بوجود اوردن مشکل برای ما هم شد
البته این مشکل قبلا اتفاق افتاده باز هم میفته و زمان میبره تا تجربه روی انتخاب های همکارا تاثیر بزاره در مورد انتخاب سرور فروشنده و یا رابط مالی
به هر حال امیدواریم این مشکل هم سریع تر حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
routervps
با هم این کارو میکنیم چون من شاکی هستم باری اسن حواله !
چیزی پاک نمیشه
فایل های صوتی شما رو داریم آقای موسوی، مطمئنا این کار رو بکنید چون بار ما برای این کار کمتر خواهد شد چون به شما اعلام شده روز دوشنبه که حواله رو تا یک هفته کاری میرسه به دستشون. اگر با شما طی نمیشد حق داشتید این مورد رو انکار کنید. من برای افرادی چون شما هست که رو گوشی تمام مکالمه ها رو نگه میدارم و ارشیو میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersen
چرا آقای بیگی و آقای موسوی اینجا حرف می زنید؟ مگه شماره موبایل همدیگرو ندارید؟ این چه کاریه؟ وقت هدر می ره فقط. تقصیر هرکسی که هست فعلا مشکل رو حل کنید بعدش به حساب همدیگه برسین لطفا! ما چه گناهی کردیم آخه؟ زنگ بزنین لطفا!
بله، دقیقا، منتها ایشون به گوشی خودشون جواب نمیدند و دوست دارن در تاپیک جواب بدن به این علت که فکر می کنند با این کار میتونند بنده رو مقصر جلوه بدن. حواله سایر دوستان هم بدون مشکل انجلم میشه، ایشون کافی هست کلاه خودشون رو قاضی کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
بله، دقیقا، منتها ایشون به گوشی خودشون جواب نمیدند و دوست دارن در تاپیک جواب بدن به این علت که فکر می کنند با این کار میتونند بنده رو مقصر جلوه بدن. حواله سایر دوستان هم بدون مشکل انجلم میشه، ایشون کافی هست کلاه خودشون رو قاضی کنند.
شما همون طوری که میگین شماره فاکتور هارو مات کن.چرا مشخصات ارسال کننده رو مات کردی که من نتونم ثابت کنم چیزیرو!
4119570 برای من بک کنید من میخوام دوباره حواله بزنم.
-
شما مدارکی که ایشون لازم دارن بدین بعدا بشینین با هم در مورد صدای ضبط شدتون صحبت کنین صدای همدیگرو بزارین :|
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سرورا دان شده ملت دنبال مقصرن
آقا قصور از من
من مقصر
من دیر حواله زدم
منم دیر پرداخت کردم
خوب چی شد سرورا اومد بالا ؟
@آقای بیگی
شما لطف کنید به همه ما این لطفرو بکنید من چند تاپیک قبلم گفتم هر مدرکی که ثابت میکنه پرداخت انجام شده در اختیار آقای موسوی بذارید که اینکار زودتر حل بشه
همه ما میدونیم شما نقشت فقط پرداخت بوده که کارتونرو به خوبی انجام دادید پس اینجا اعتبار شما به هیچ وجه خچه دار نمیشه فقط شما یه لطفی بکن هر مدرکی بابت پرداخت هست به آقای موسوی بده که به دیتاسنتر بده و این موضوع تموم بشه
هر مدرکی هست نه هر مدرکی لازمه
سلام،
بنده مدارک رو ارائه کردم.
فایل پیوست 7692
-
-
واقعا لایق بدترین حرف ها هستید.
حدود 1000 نفر و بیشتر معطل بچه بازی دو نفر هستند.
انگار نه انگار ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaperes
شما مدارکی که ایشون لازم دارن بدین بعدا بشینین با هم در مورد صدای ضبط شدتون صحبت کنین صدای همدیگرو بزارین :|
بعد از اینکه مشتریان ما اعلام کردند که رضایت دارن با حذف Invoice number اونها قبض رو ارسال کنیم، ارسال کردم.
من بهانه دست هیچ شخص نمیدم با اعتبارم بازی کنه.
-
باسلام
واقعا از دوستان بعید هستش!
گره ایی که با دست میشه دارید با دندون باز میکنید؟!
آقای بیگی شما که میفرمایید که مشخصات حواله سایر دوستان را mark گرفته ایید در آن عکسی که گذاشتید به هر دیتاسنتری ارائه کنید قبول نخواهد کرد به دلیل کفیت پایین عکس. شما از همان عکسی که قرار داده اید یک اسکن با کیفیت تر بگیرید و برای ایشون ارسال کنید تا برای دیتاسنتر ارسال کنند و این قضیه بیش از این ادامه پیدا نکند سر کاری که میشود در عرض 30ثانیه انجام داد.
موفق باشید
-
این قدر روی سرو کله هم بالا نرید - اول سرور های ما رو درست کنید بعدش هر کار میخواهید انجان دهید - اقای موسوی شما خیلی دارید کوتاهی می کنید - اقای بیگی سما هم لطفا همکاری کنید یه ملت علاف شدن - با هم تماس بگیرید تا امرو سرور ها برگرده - فردا خیلی دیره - یه عده واقعا شکایت می کنند - انوقت واسه همه دردسر میشه - برید مشکل ذو فعل حل کنید بعدش بگید تقصیر کی بود من فقط سرورم رو می خوام
-
به جای کمک کردن به این همه یوزر که الان زندگی و آبروشون رو هواست دارید واسه هم کور کوری میخونید ! واقعا متاسفام که با این چنین شخصیت هایی کار کردم !
الان بهتره اول مشکل این سرور ها حل بشه بعد صدا ضبط کنید هرجا دوست دارید بذارید والا کار و زندگی این چند صد یوزر به شما بستگی داره !