1 فایل پیوست
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
برا همه ریخته شده
شاید شما درگاه داده بودین
من برای همه رو ریختم دیگر هیچ مسیولیتی ندارم
خودتون رو مسخره کردید یا ما رو ؟؟؟؟؟؟
فایل پیوست 17481
خودتون هم میدونید که شماره کارت دادم همین 1 ساعت پیش هم تو یاهو باهتون صحبت کردم و شماره کارت رو گرفتید که برید واریز کنید که خبری نشد
همون از اول هم باید قانونی پیگیر میشدیم ظاهرا الکی وقت خودمون رو اینجا تلف کردیم , بالاخره معلوم میشه مسئولیتی دارید یا نه ...
پاسخ : |فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد|
برای من که هزینه ای واریز نشده این آقا دروغ میگه
چرا هزینه من رو واریز نمیکنید ؟!
سلام و با اجازه
, کاربرانی که احتیاج به گواهینامه ی اس اس ال برای سرورهاشون دارند . به بنده در یاهو پی ام دهند. ariamikrotik
این گواهینامه ها بر روی سرورهای ایران نیز به خوبی جواب میدهند.
وب سایت: https://ariassl.ir
Dear سجاد آزادفلاح,
This is a payment receipt for Invoice 14 sent on 14/12/2013
VPS 1 - sajjad (14/12/2013 - 13/01/2014)
سیستم عامل: ویندوز سرور 2003 350,000ریال
کد تخقیف: irvps - 28.00% به صورت یک بار تخفیف -98,000ریال
------------------------------------------------------
جمع جزء: 252,000ریال
اعتبار: 0ریال
کل: 252,000ریال
Amount: 252,000ریال
Transaction #:
Total Paid: 252,000ریال
Remaining Balance: 0ریال
Status: پرداخت شده
پول اینجانب هم برگشت خورده است.
پول مارو که بک نزدن . شماره ای از ایشون دارید من تماس بگیرم باهاشون ؟
به ما هم گفتن یک سایت دیگه منتظریم
ار آنلاین سرور تا خود شما فرا موبایل
شماره کارت هایی که دادید
رو روی برگه نوشتم رفتم بانک کارت به کارت
کردم این سری
خودم رفتم
دیگه فکر نکنم مسیله ای باشه