دقیقا به نکته مهمی اشاره کردید . . . به نظر منم بهتره این مورد رو حل کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دقیقا؛ هرچند به نظر من اون صفحه آبی هم اصلا مناسب نیست چون یه حالت فان داره، از یه رنگ بندی شاد (که مناسب صفحات مربوط به پرداخت نیست، نا سلامتی مشتری پول و وقتشو گذاشته، رنگ های ملایم تر که یه حس اطمینان رو القا کنن خیلی مناسب ترن) و یه فونت نه چندان جدی توش استفاده شده.
یه صفحه جدی تر، با یه متن مختصر و مفید مثل "در حال بازگشت به سایت پذیرنده، شکیبا باشید" و البته یه فونت مناسب...
با اینکه من هنوزم معتقدم اون صفحه باید به حاشیه بره، تغییر تایم از 12 به 6 و ... راضی شدن به حداقل هاست.
با سلام و تشکر از نکته بینی و ریز بینی شمانقل قول:
به نظر می رسه برنامه نویس های جهان پی اصرار دارن که کاربر (مشتریِ ما) 12 ثانیه به این صفحه خیره شه!
3 راه کار وجود داره:
- بد: تغییری ایجاد نشه.
- خوب: جنبه های بصری این صفحه تقویت و Timeout از 12 ثانیه به مقداری کمتر از نصف کاهش داده بشه.
- بهتر: Timeout به طور کامل حذف و این صفحه به یک صفحه سفید که هیچ جلب توجهی نمی کنه تغییر داده شه.
در واقع با این کار به مشتری، که معمولا زمانی به این مرحله می رسه که پرداخت رو انجام داده اجازه می دید بدونه اینکه 12 ثانیه تایم از دست بده به کالا یا خدماتی که هزینش رو پرداخت کرده برسه.
اگر دقت کنید صفحه کال بک یک صفحه ساده است با فونت ساده ، به دلیل اینکه لود این صفحه زمانبر نباشد .
همچنین مدت زمان تاخیر 12 ثانیه که بهش اشاره کردید دقیقا این مساله نیاز هست .
اگر دقت کرده باشید در هنگام پرداخت وجه در درگاه بانک ، بعد از پرداخت وجه به یک صفه ای میایید که نوشته بازگشت به وبسایت پذیرنده اما در ضمن اون در درگاهی مانند سامان خودکار ریدارکت هم انجام میشود . (در درگاه ملی انجام نمیشود اما بعد از مدت زمانی انجام میشود . در پاسارگاد 10 ثانیه تاخیر بعد خودکار انجام میشود)
همچنین یک مساله ای در کال بک هست اینکه در هر تراکنش فقط یکبار عملیات verify از وبسرویس بانک انجام میشود و بار بعدی خطا میدهد لذا ما باید با یک تاخیر کاری کنیم که کاربر یا بصورت خودکار از بانک هدایت شود یا خودش کلیک کند و برگشت بزند.
حال چگونه ؟
در صفحه کال بک یک تاخیر 12 ثانیه ایجاد کردیم که اگر کاربر روی برگشت به سایت کلیک کرد ، هر چه زودتر و سریعتر به صفحه کال بک که یک صفحه ساده هست برسد .
اگر ریدارکت بصورت 301 انجام بگیرید ممکن است فروشگاه کاربر صفحه برگشت خیلی حجیم باشد و مدت زمان زیادی تا لودش طول بکشد لذا اگر کاربر در هنگام پرداخت برگشت به سایت را بزنید تا لود آن صفحه فقط همان صفحه بانک را میبیند و باز تایم اوت بانک رخ میدهد و دوباره کاربر فرستاده میشود و مشکلی که عرض شد بوجود می آید.
امیدوارم دلیل این مساله تاخیر 12 ثانیه را متوجه شده باشید .
مورد بعدی در مورد رنگ بندی و فونتها هم ما تابع نظر مدیر هستیم و ایشون هم به نظرات کاربراشون اهمیت میدن .
توی تیکتی پیشنهاداتتون رو به ایشون برسونید .
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
راستش من هم منکر نیاز به وجود یک صفحه Callback قبل از برگشت نهایی به سایت پذیرنده نیستم، منتهی در جواب تمام توضیحاتی که شما لطف کردید و از محدودیت های موجود نوشتید فقط می تونم بگم بنده دیدم که تو سیستم های مشابه این تایم به جای 12 ثانیه در حد 3 یا 4 ثانیه بوده، نیازی هم نمی بینم بخوام اسم ببرم چون فکر می کنم بهتر در جریان باشید، با این حال اگر صلاح می دونید بگید تا خدمتتون عرض کنم و یا حتی لینک بدم تا شخصا تست کنید.
هرچند می تونم با این موضوع کنار بیام که با توجه به نحوه پیاده سازی فعلی صفحه Callback، عمل کردن به هر شکل دیگه ای ممکن نیست، اما فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه اگه حتی ازتون بخوام برای ارتقا کیفیت پیاده سازی رو طوری تغییر بدید که این محدودیت ها برداشته شه. با ذکر این نکته که نیازی به نوآوری خاصی هم نیست، چرا که سایت های همکار شما حداقل در این زمینه تا حدودی بهتر عمل کردن، یعنی درواقع برای شما هم جا برای بهتر بودن تو صفحه Callback وجود داره.
پاینده باشید
آقا رضا سلام
(رضا شیخله ) خوب هستین اگر میشه تلفن همراهتون را برای من بنویسین برای پروژه میخواستم مزاحمتون بشم
سلام مجددنقل قول:
خیلی ممنون از توضیحاتتون.
راستش من هم منکر نیاز به وجود یک صفحه Callback قبل از برگشت نهایی به سایت پذیرنده نیستم، منتهی در جواب تمام توضیحاتی که شما لطف کردید و از محدودیت های موجود نوشتید فقط می تونم بگم بنده دیدم که تو سیستم های مشابه این تایم به جای 12 ثانیه در حد 3 یا 4 ثانیه بوده، نیازی هم نمی بینم بخوام اسم ببرم چون فکر می کنم بهتر در جریان باشید، با این حال اگر صلاح می دونید بگید تا خدمتتون عرض کنم و یا حتی لینک بدم تا شخصا تست کنید.
هرچند می تونم با این موضوع کنار بیام که با توجه به نحوه پیاده سازی فعلی صفحه Callback، عمل کردن به هر شکل دیگه ای ممکن نیست، اما فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه اگه حتی ازتون بخوام برای ارتقا کیفیت پیاده سازی رو طوری تغییر بدید که این محدودیت ها برداشته شه. با ذکر این نکته که نیازی به نوآوری خاصی هم نیست، چرا که سایت های همکار شما حداقل در این زمینه تا حدودی بهتر عمل کردن، یعنی درواقع برای شما هم جا برای بهتر بودن تو صفحه Callback وجود داره.
پاینده باشید
بهرحال هر سایتی سیاست کاری خودش رو داره .
مبنای ما برای 12 ثانیه هم ده ثانیه تاخیر بعضی از درگاهها بوده .
حال سعی میکنیم با آزمون و خطا ، یک تایم تاخیر مناسب ست کنیم .
همچنین انشاالله سایت جهان پی به زودی تغییراتی خواهد داشت و کلیه نظرات کاربران در مورد سیستم اعمال میشود.
با سلام و احترام؛
اطلاعات تاپیک به شرح زیر بروز شد:
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/01/24 می باشد
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :14.845
تعداد تراکنش های تکمیل شده:1.066.357
تعداد تیکت های ثبت شده:85.621
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:18
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:93
رتبه در ایران:410
یک خاطره: دیشب وقتی مدارک رو فرستادم منتظر تایید بودم گفتم مثل سیستم جی پل:):-sوقتی دو سه روز دیدم خبری نشد زنگ بزنم بگم یکی حساب رو تایید کنه:)
بعدیکبار ریفرش کردم و رفتم توی قسمت های مختلفش دیدم حساب تاییدشده!!!!!!!!!!!
خودم باور نکردم وباز یکی دوباره رفتم توی ایجاد درگاه دیدم نه بابا بله درسته تایید شده:)) اون موقع شب کی تایید کرد دمش گرم خدا بابا مامانشو واسش زنده نگه داره همیشه
فقط میخوام ایمیل کاربریمو تغییر بدم باید کدوم بخششش برم کسی هست راهنمایی کنه
تائید مدارک فقط و فقط توسط شخص مدیر انجام میشود .
:)
سیستم فو العاده عالی و پاسخگویی هست
کمال رضایت رو از این درگاه دارم