پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kohanfilm
این که قیمتش 11500 خورده
قیمت ها به دلیل افزایش قیمت دلار و سایت ثبت کننده دامین یک دلار افزایش داده قیمت ها رو
اگه کسی با قابلیت تمدید و انتقال خواست اینجا هست:
http://as-team.ir/pic/img/k6pqyhlxk67cuuz5qth.jpg
ثبت دامنه ها آنی انجام میشه یا مثل بعضی از شرکت آ
که 5 روز بعد میان جواب آدم و تازه میدن
بعد میبینی دامنه رو یکی دیگه ثبت کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kohanfilm
ثبت دامنه ها آنی انجام میشه یا مثل بعضی از شرکت آ
که 5 روز بعد میان جواب آدم و تازه میدن
بعد میبینی دامنه رو یکی دیگه ثبت کرده
bale shoma dorost migin
سلام
دوست عزیز بنده پیام های زیادی در یاهو مسنجر برای شما ارسال کردم
ممنون می شوم رسیدگی نمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ext
سلام
دوست عزیز بنده پیام های زیادی در یاهو مسنجر برای شما ارسال کردم
ممنون می شوم رسیدگی نمائید.
لطفا ایمیل بزنین. ممکنه یاهو مسنجر پیغام ها به صورت آفلاین پاک بشه . ایمیل بزنین سریعتر جواب داده بشه
اوایل که این تاپیک رو ایجاد کردین ازتون دامنه گرفتم و مشکل داشت دیگه قید شما رو زدم اما چند وقت بعد در یاهو بهم پیام دادین شما چرا از ما دامین نمیگیرین منم گفتم دامنه های شما مشکل داره و بعد چند وقت غیر فعال میشه
و شما گفتی خیر مشکلی نیست
حالام ما ازتون دامنه به شرط یک سال رو خریدیم 5 روز پیش در یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما از بین رفته شما گفتی پشتیبانی سایت مربوطه دو روز دیگه جواب میدن باید صبر کنید ببینم مشکل از کجاست!
حالام امروز تو یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما چه شد ! اونوقت برگشتین میگین کدوم دامنه !
اگه مشکل حل نمیشه یک دامنه دیگه بهم بدین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
اوایل که این تاپیک رو ایجاد کردین ازتون دامنه گرفتم و مشکل داشت دیگه قید شما رو زدم اما چند وقت بعد در یاهو بهم پیام دادین شما چرا از ما دامین نمیگیرین منم گفتم دامنه های شما مشکل داره و بعد چند وقت غیر فعال میشه
و شما گفتی خیر مشکلی نیست
حالام ما ازتون دامنه به شرط یک سال رو خریدیم 5 روز پیش در یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما از بین رفته شما گفتی پشتیبانی سایت مربوطه دو روز دیگه جواب میدن باید صبر کنید ببینم مشکل از کجاست!
حالام امروز تو یاهو پیام دادم آقا این دامنه ما چه شد ! اونوقت برگشتین میگین کدوم دامنه !
اگه مشکل حل نمیشه یک دامنه دیگه بهم بدین.
به پشتیبانی میل بزنین . یاهو متاسفانه به دلیل زیاد بودن تعداد نفرات عملا قابل پشتیبانی کامل نیست
ایمیل زدم جوابی ندادین!!
در یاهو که والا خودتون همش میزنین به اون راه هر بار پی ام میدم میگم دامین ما چی شد باید داستان از اول تعریف کنم تا بفهمین کدوم دامنه رو میگم
خودتون میدونید دامنه غیر فعال شده دقیقا 7 روز پیش گفتین باید به پشتیبانی اون سایت ایمیل بزنم تا جواب بدن
حالا امروزم که اول گفتین دامنه مشکلی نداره یعد گفتی باید ببینم مشکل از کجاست
بعدشم که آخرین بار الان بود گفتی باید به پشتیبانی اون سایت ایمیل بزنم شما ما رو چی فرض کردی؟
این آقا از امروز صبح ما رو دست انداخته و تا ایدی مارو میبینه آف میکنه
در یاهو خدمت شما عرض کردم من بابت اون یازده پانصدی که بهتون دادم راضی نیستم و حرومه.