پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moom94
نقره ای ویژه (0 موجود است)
در صورت امکان این سرویس را اضافه کنید
درود
متاسفانه از پلن مورد نظر موجودی نداریم
در صورت تمایل میتونیم پلن نقره ای ویژه 2 رو با 4 هزار تومان تخفیف ماه اول تقدیمتون کنیم
همچنین در صورتی که از ما سرویس دارید ممنون میشیم اگر در نظر سنجی همین تاپیک شرکت نمایید
با سپاس
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
با تشکر از ایشون و پشتیبانیشون
سرور مجازی تحویل گرفته شد و راضی هستم
و پست های قبلیم پاک کردم و تا این لحظه راضی هستم 7 روز از تحویل سرور گذشته
:53:
فروش همچنان ادامه دارد.
تحویل سرویس ها جدید 2 ساعته خواهد بود
سرور امریکا از دیتاسنتر با کیفیت کولوکراسنگ تحویل شده و بزودی اماده سرویس دهی خواهد بود
والا اول تاپیک زدن فقط خود سرور مشکل داشته باشه حل می کنیم
من خواستم بخرم این جمله رو دیدم پشیمون شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
متاسفانه متوجه منظورتون نشدم جناب !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
منظورم پولی بودن کانفیگ ها بود:
#انجام تمامی کانفیگ های اضافه با دریافت هزینه اندک
درود
دقت کنید که نوشته شده کانفیگ ها اضافه .تمامی کانفیگ ها ابتدایی به صورت رایگان انجام میشوند
کانفیگ ها اضافه مشمول کانفیگ iiss ftp server web server و ... میباشد
ارادتمند
هفته پیش برای ماه 3 سرورم را تمدید کردم
--
یه سوال دارم اینجا پرسیم شاید برای حرید به بقیه کمک کنه
چند بار میشه در ماه سیستم عامل را عوض کرد؟
هزینه دریافت میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moom94
هفته پیش برای ماه 3 سرورم را تمدید کردم
--
یه سوال دارم اینجا پرسیم شاید برای حرید به بقیه کمک کنه
چند بار میشه در ماه سیستم عامل را عوض کرد؟
هزینه دریافت میکنید؟
درود
ریلود سرویس های معمولی 5 هزار تومان میباشد
ریلود سرویسهای حرفه ای و نیمه اختصاصی رایگان میباشد
با احترام
فروش همچنان ادامه دارد - 20% تخفیف برای مشتریان جدید فقط تا فردا شب
برای دریافت تخفیف با پشتیبانی سایت در تماس باشید
......
تخفیفات 50% بر روی برخی از پلن ها اعمال شده :)
تاپیک اول بروز شد
فروش ادامه دارد
سلام
فقط همین سرویس ها تخفیف دارن !؟ سرور مجازی حرفهای تخفیف نداره !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
فقط همین سرویس ها تخفیف دارن !؟ سرور مجازی حرفهای تخفیف نداره !؟
درود
بر روی سرورهای حرفه ای هم 10 هزار تومان تخفیف ماه اول قایل ارائه میباشد-بعد از سفارش تیکت فرمایید فاکتور براتون ادیت بشه
ارادتمند