مجددا تیکت هم در بخش فروش ارسال شد .
نمایش نسخه قابل چاپ
مجددا تیکت هم در بخش فروش ارسال شد .
سلام سرور شما امنیت کافی واسه paypal کشور آمریکا رو داره؟
می خواستم اگه آی پی اختصاصی ارائه میدید استفاده کنم مرسی
جناب افشار عزیز من دوست دارم بدونم پشتیبانی یعنی چی؟ یعنی اینکه من صبح ساعت 12 تیکت بزنم ولی تا 12 ساعت بعد به هیچ جواب و نتیجه ای نرسم !!؟؟
سلام
بله برای پی پال سرویس هم داریم و از چند تا از این دوستان که پیمنتر هستند
چندین ماه هست از ای پی های ما که به نام خودشون ریپ کردیم استفاده می کنند و تضمین ثبات آی پی برای شما دوستان پی پال هم داریم .
سلام
بحث فنی و اینکه دیر حواب دادیم یا زود فقط در سایت ! این تاپیک فقط برای فروش و سوالات قبل از فروش هست .
به دلیل حاشیه ای که در روز گذشته توسط 3 نفر از کاربران خوبمون انجام شد
تصمیم به این گرفتیم دوستانی که بحث های خارج از سوالات قبل از فروش و فروش و تحویل ! انجام می دهند رو تا 3 بار ستاره کنیم . در سایت خود سرور دی ال و بعد از 5 بار سرویس مشترک رو لغو دوره تمدید کنیم .
سرورتون بد نیست آقای افشار اما متاسفانه پشتیبانیتون خیلی خیلی ضعیف هست امیدوارم بهتر عمل کنید ...
موفق باشید
جناب افشار خودتون میگید مسایل پشتیبانی رو به انجمن نکشونم اما مگه راهی برای من و امثال من باقی میزارید، قرار شد 2 روز پیش سرور آلمان رو انتقال بدید اما دیشب بی دلیل تیکت رو بستید این نوع پشتیبانی به هیچ عنوان پسندیده نیست 1 روز هستید 2 روز نیستید ساعت خاصی هم نداره
من دیشب سفارش دادم، تا الان که نزدیک به 11 ساعت گذشته ، هیچ خبری نشده.نقل قول:
- پشتیبانی 24 ساعته می باشد و توسط 2 تیم فنی اداره خواهد شد و مشکلات در اکثر موارد در 30 دقیقه ای 2 ساعت حل خواهد شد.
- زمان تحویل سرور ها بسته به نوع کانفیگ 30 دقیقه الی ۶ ساعت می باشد
2تا شماره همراه هم دادن که از همون دیشب تا الان جفتش خاموشه.
تا ساعت 11 صبر می کنم، اگر باز هم خبری نشد، درخواست مانی بک می دم.
سلام
سروری میخوام که تو این رنج باشه
216.107
213.209
84.254
موجوده ؟
سلام
چون سایتتون مسدود بود اینجا میگم
من سرور میکروتیک از آلمان سفارش دادم اما شما آمریکا تحویل دادید