پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
نقل قول:
سلام. آقا من پرداخت کردم کی سرویسم رو تحویل می گیرم؟
سلام علیکم
انشالاه امشب
منتظر تحویل سرور از طرف دیتاسنتر هستیم فعلا تحویل ندادن
با تشکر
آقا ما یه سرور گرفتیم یه 2 روز که درگیر ویندوز سرور بودیم که سی پی یوش همش رو 100% بود الان اون مشکل حل شده.....
درایو ویندوز کلا 13 گیگ جا داره که بعد از نصب ویندوز 2008 حدود 2 گیگ جای خالی میمونه ویندوز رو آپدیت کردیم درایو سی پر شده هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد به آقای وی گیگ تیکت دادیم که آقا یه 10-15 گیگ هارد به ما بده پولش رو دادیم و بهش گفتیم به سی اون 10 گیگ رو اضافه کن.....
آقا اومده یه درایو درست کرده 10 گیگ هرچی هم تیکت میدیم که آقا اون 10 گیگ رو بده به سی جواب مارو نمیده :(
آقا شب شد! و ما همچنان منتظر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
آقا ما یه سرور گرفتیم یه 2 روز که درگیر ویندوز سرور بودیم که سی پی یوش همش رو 100% بود الان اون مشکل حل شده.....
درایو ویندوز کلا 13 گیگ جا داره که بعد از نصب ویندوز 2008 حدود 2 گیگ جای خالی میمونه ویندوز رو آپدیت کردیم درایو سی پر شده هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد به آقای وی گیگ تیکت دادیم که آقا یه 10-15 گیگ هارد به ما بده پولش رو دادیم و بهش گفتیم به سی اون 10 گیگ رو اضافه کن.....
آقا اومده یه درایو درست کرده 10 گیگ هرچی هم تیکت میدیم که آقا اون 10 گیگ رو بده به سی جواب مارو نمیده :(
فکر نمیکنم بشه حجم VMDK رو اضافه کرد. (مطمئن نیستم شاید راهی باشه)، ولی شما میتونی اون درایو جدید رو پاک کنی و روی درایوی که میخای اکستندش کنی.
با پوزش از kingserver برای دخالت در تایپکشون ;)
بله میشه اضاف کردم
اما مهم اینه که این فضا بهتون اختصاص داده شده
خودتون باید برید دنبال ادغام کردنش ( به پشتیبانی ارتباطی پیدا نمیکنه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godman757
فکر نمیکنم بشه حجم VMDK رو اضافه کرد. (مطمئن نیستم شاید راهی باشه)، ولی شما میتونی اون درایو جدید رو پاک کنی و روی درایوی که میخای اکستندش کنی.
با پوزش از kingserver برای دخالت در تایپکشون ;)
میشه
مشکلی ندارد
من دیشب سفارش دادم اما هنوز.....
با احترام
آقا صبح فرمودید سرور آماده نشده و شب تحویل می دهید. توی چت هم هر چی پیام دادم پاسخی نگرفتم. من هنوز هم منتظر هستم و چیزی تحویل نگرفتم.
لطفا بررسی نمایید. تشکر.
دوستان مرسی اما کلا درایو سی 0 کیلوبیت فضا داره هیچ کاری نمیتونم بکنم ویندوز رو آپدیت کردم شر شد واسمون :(