با سلام
یکم زوده واسه نتیجه گیری ولی خبرها خوبی دارم
خوشبختانه مسئولین شرکت گذرگاه بلخره به صورت جدی دنبال حل این مشکل هستن
و امیدوارم با کمک هایی که بنده هم بهشون میکنم مشکل رو هرچه سریعتر تا ساعت 16:30 بعد از ظهر حل کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
یکم زوده واسه نتیجه گیری ولی خبرها خوبی دارم
خوشبختانه مسئولین شرکت گذرگاه بلخره به صورت جدی دنبال حل این مشکل هستن
و امیدوارم با کمک هایی که بنده هم بهشون میکنم مشکل رو هرچه سریعتر تا ساعت 16:30 بعد از ظهر حل کنن
خوب این وسط جوابگوی خسارت هایی که به ما زده شده کیه؟؟؟
والا دیشب من که خواب دیدم سایتم به *اک رفته
ساعت 5 از خواب پریدم اومدم اینجا ددیم خبری نیست
اما منم به دلم افتاده دیگه تا قبل از ظهر امروز اوکی میشه
این وسط یکی این همه آدم مچل کرده.شاید سر هیچی.
همیشه پای یک زن در میان است! مثلااااا:-|
مشکل هرچه هست دسته گلیست که خود گذرگاه ، اقای حیدری ، x ،آقای Y،خانم Z مسئولش هست .کاملا مشخص شد که مشکل از خودمونه و دیتا سنتر برگه برنده ای داره که اعلام نمیکنید مشکل اصلی چه بوده ، چرا که میدونید همه خیلی سریع خواهند فهمید که مشتریان خود را به پشگلی مانند کرده اید دوستان گذرگاه عزیز....
من از هاست 97گرفتم
درک کنیم؟؟؟ البته من فقط یه سایت دارم و در مقابل دوستانی که جوابگوی مشتریانشون باید باشن دغدغه کمتری دارم. ولی بطور کلی باید فکر اساسی بشه. بطور مثال تمام هزینه هایی که توی این 1 ماه برای بهبود ترافیک سایت شده دود شد رفت هوا!!! همه جای دنیا چنین شرکت هایی بابت این قطعی هاشون خسارت میدن! بالاخره ما هم جوابگوی اسپانسرها و کاربرانمون باید باشیم. با درک کردن چیزی درست نمیشه. بله! اگه مشکل سخت افزاری بود میشد درک کرد ولی گویا فعلا مشکل کم کاری و سهل انگاریه!!!
تلفن های امروز ما با تلفن بانک پارسیان شروع شد که برای رسیدگی به درخواست درگاه یکی از مشتریان برای بازدید سایت اقدام کرده بودند.... بعد هم مشتری پشت مشتری داره زنگ می زنه....