پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
عزیز بنده چندین بار عرض کردم.. شما از اون یوزر های مشکل دار هستی...قصد جسارت نیست ولی باید اینقدر شعور داشته باشی که بدونی فروم جای پشتیبانی نیست.
ابیوز رو هم تیکت بزنید تا متنش فرستاده شود.
یاهو ما پشتیبانی نمیدیم فقط برای پیغام های ضروری است.
شاد باشید
یا حق:53:
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
عزیز بنده چندین بار عرض کردم.. شما از اون یوزر های مشکل دار هستی...قصد جسارت نیست ولی باید اینقدر شعور داشته باشی که بدونی فروم جای پشتیبانی نیست.
ابیوز رو هم تیکت بزنید تا متنش فرستاده شود.
یاهو ما پشتیبانی نمیدیم فقط برای پیغام های ضروری است.
شاد باشید
یا حق:53:
بله دیگه بنده شعور ندارم شما شعور دارید...
تیکتت که خوابیده میخوای تا عکس بگیرم حالا جواب ندادی اومدم توی یاهو ما رو قال میزاری معلوم نیست دارید چیکار میکنی دارم میگم اقا جواب بده پیدات نیست همینکه اسم اینجا میاد اونوفت جوابگو میشی چرا ؟
جناب سعی کن به شعور مشترت توهین نکنی اون از قطعی هات که الکی داستان جور میکردی میگفتی به من مصرفت بالاست بعدش گندش دراومد معلوم شد مشکل از سرورت بود که کرش میکرد (چون بدون دانش Xen نصب کرده بودی) منتها شما فکر میکردی با یه مشت تازه کار طرفی چه اشتباهی کردیم سرور گرفتیم.
شما الان هم دیر نشده سرور رو روشن کن بکاپم رو بگیرم فلنگم رو ببندم اعتبار که نموند برامون حداقل اطلاعاتمون دیگه نپره
چند روزه سرور آلمان مشکل پیدا کرده . امیدوارم مشکل زودتر حل شه :105:
الان 5 روزه وی پی اس منم کار نمیکنه انشاالله که درست میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cheshmak86
چند روزه سرور آلمان مشکل پیدا کرده . امیدوارم مشکل زودتر حل شه :105:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
musicayob
الان 5 روزه وی پی اس منم کار نمیکنه انشاالله که درست میشه
عزیز الان ۲ روزه پهنای باند ما تموم شده و پورت رو ۱۰mb/s لیمیت شده چندتا یوزر اومدن فراتر از انتظار مصرف پهنای باند داشتند ما احترامی که برای مشتری قایل هستیم براشون پهنای باند محدود نمیکنیم ولی همین مشکل ساز شده برامون به هر حال ما مسولیت رو به عهده گرفتیم ۷ ترابایت پهنا اضافی خریداری شده و دیتا سنتر قول داده امشب اعمال کنه... انشاالله مشکلات رفع شه و ما شرمده مشتریان نشیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
بله دیگه بنده شعور ندارم شما شعور دارید...
تیکتت که خوابیده میخوای تا عکس بگیرم حالا جواب ندادی اومدم توی یاهو ما رو قال میزاری معلوم نیست دارید چیکار میکنی دارم میگم اقا جواب بده پیدات نیست همینکه اسم اینجا میاد اونوفت جوابگو میشی چرا ؟
جناب سعی کن به شعور مشترت توهین نکنی اون از قطعی هات که الکی داستان جور میکردی میگفتی به من مصرفت بالاست بعدش گندش دراومد معلوم شد مشکل از سرورت بود که کرش میکرد (چون بدون دانش Xen نصب کرده بودی) منتها شما فکر میکردی با یه مشت تازه کار طرفی چه اشتباهی کردیم سرور گرفتیم.
شما الان هم دیر نشده سرور رو روشن کن بکاپم رو بگیرم فلنگم رو ببندم اعتبار که نموند برامون حداقل اطلاعاتمون دیگه نپره
عزیزم بنده توهین نکردم ولی خودتون به چند پست اخیر توجه کنید.. به هر حال .. بنده شخصا نمیدونم اخلاق خوبی هست یا نه ولی ادب و شعور مشتری خیلی خیلی برام مهمه واقعا مشتریانی دارم بنده که حتی بخوان من حاضرم مجانی به شون سرویس بدم اینقدر این شمتریان درک و فهم دارند بنده واقعا افتخار میکنم هچین مشتریانی دارم ولی به هر حال همه یه جور نیستند... بنده بازم عرض میکنم قصد جسارت نداشته و ندارم... شاید شما با سرویس های ما مشکل دارید تیکت بدید تا درخواستتون رسیدگس شود.:53:
عزیز ساعت 4 عصر دیروز تیکت دادم جواب ندادید
سرور مجازی آلمان محدودیت پورت داره مثل ایمیل ؟ با تورنت مشکلی داره ؟
و اینکه این قیمتی که برای سرویس 512 آلمان آفر است یا ثابته ؟
پینگ تست هم لطفا کنید ممنون میشم
با تشکر
شماره تیکت : 792003 به ساعت و روزی که پرسیدم توجه کنید
:-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schakalz
عزیز ساعت 4 عصر دیروز تیکت دادم جواب ندادید
سرور مجازی آلمان محدودیت پورت داره مثل ایمیل ؟ با تورنت مشکلی داره ؟
و اینکه این قیمتی که برای سرویس 512 آلمان آفر است یا ثابته ؟
پینگ تست هم لطفا کنید ممنون میشم
با تشکر
شماره تیکت : 792003 به ساعت و روزی که پرسیدم توجه کنید
:-|
عزیز مطمن هستید ما جواب ندادیم؟
بنده خاطرم هست شخصا جواب تیکتتون رو دادم.
اگه مطمن هستید خوهشا دوباره تیکت بدید احتمالا در پاسخ ما به درستی به دستتون نرسیده است.
با سلام تیکت برای 2 روز پیش بود جواب بعد از پیگیری داده شد ممنون
سرور آلمان پلن 1 موچود است در حال حاضر چون در تیکت ذکر کردید آی پی ندارید
سرویسشون که قطعی زیاد داره پشتیبانیشون تعریفی نداره به هیچ وجه .