پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
پیشنهاد شگفت انگیز همچنان ادامه دارد .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سرویس رو تحویل دادن
کیفیت سرور واقعا عالی هستش
امیدوارم بتونیم همکاری بیشتری باهاشون داشته باشیم
سرویس خیلی عالی 15 دقیقه ای تحویل شد
کیفیت عالی
پشتیبانی عالی
برخورد مناسب و عالی
خواستم ازت تشکر کنم آقا مصطفی
یا حق
همه چی عالی من که لذت بردم از رفتارشون و طرز برخوردشون حتی بعد نیم ساعت به رایگان برام ویندوز نصب کردن و .....
با سلام و احترام.
در صورت سفارش می توانید سرور با پورت 2Gbps ارائه کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abidarnet
با سلام و احترام.
در صورت سفارش می توانید سرور با پورت 2Gbps ارائه کنید؟
با سلام
خیر ، شما نیاز به یک سرور اختصاصی دارید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
سرویس خیلی عالی 15 دقیقه ای تحویل شد
کیفیت عالی
پشتیبانی عالی
برخورد مناسب و عالی
خواستم ازت تشکر کنم آقا مصطفی
یا حق
خواهش میکنم
موفق باشید :53:
Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
خواهش میکنم
موفق باشید :53:
آقا مصطفی ۱دونس ، اونم واسه نمونس :)
من یه سوال داشتم . . . شما میتونید تضمین کنید که سی پی یو کم نمیاریم . من با دوتا نرم افزار اکانتینگ بر روی سرور نیاز دارم . الان روی این سروری که هستم سی پی یو من روی 100 % میرود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behtash007
من یه سوال داشتم . . . شما میتونید تضمین کنید که سی پی یو کم نمیاریم . من با دوتا نرم افزار اکانتینگ بر روی سرور نیاز دارم . الان روی این سروری که هستم سی پی یو من روی 100 % میرود .
با سلام
سی پی یویی که برای هر کدام از پلن ها گفته شده به صورت اختصاصی در اختیار شما قرار میگیره .