پاسخ : فروس سرور مجازی رم 512 ماهیانه 7500 تومان
سلام به همه دوستان ولی بنظز من بر خلاف سایر شرکتها علارغم فشار زیاد کاری بهترین پشتیبانی رو دارند من تا حالا تیکتام بدون جواب نمونده البته در اسرع وقت بنظر من جناب علیرضا از متعهد ترین فروشندگان سرور هست خدا خیرش بده ....البته بهترین چیزی که من توی ایشون دیدم صداقتشون است من که برای همیشه مشتری ثابت ایشون میشم
ببخشید شما کی هستین؟شما هنوز یک پست ندادین در این سایت که میاید نظر مید هید خوبه یا بد!
بعدشم این همه میگن ضعیفه شما میگی نه؟
اینکه مثلا بگن صبر کنید...
این جوابه به نظر شما؟
هم اکنون تیکت بنده ۳۳ ساعت هست که بی پاسخ مونده! چند بار هم آپ کردم ولی متاسفانه خبری نشده!
با احترام
البته بنده یک سرویس از ایشون گرفتم حتی توانایی ریختن centos 6.3 هم روی اون نداشتند! گفتم بازگشت هزینه بفرمایید. هنوز حتی اگر هم واریز کرده باشند (کمی بعید می دونم) به من اعلام نکردند. مراقب خرید از این فرد باشید. خیلی دوست دارم مدیریت فروم بررسی نمایند.
متاسفانه منم به مشکل خوردم و سروری که گرفتم فقط پولمو حروم کرده رفته
ماهم همین دو روز پیش یه سرور ازشون گرفتیم
اول اینکه خیلی دیر تحویل دادن
دوم اینکه گفته بودم اقا نرم افزار nttac رو روش کانفینگ کنن اما مثل اینکه زیاد وارد نبودن و درست این کار رو نکردن به همین دلیل کار نمیکرد،تیکت دادم که اقا دوباره کانفینگ کن که خرابه،بعدش جواب دادن که ما مسئول نیستیم.من نمیدونم این یعنی چی،من از اوشون سرور خریدم و قبل از خرید کانفینگ سرور رو بر عهده گرفته و حالا میگه که نمیتونم.
من در خواست بازکشت وجه رو کردم ولی ایشون سرور رو قطع کرد و پول رو هم پس نداد و دیگه اصلا هم جواب تیکت ها رو هم نداد!!!!:59:
و بگم که کیفیت سرورشم واقعا اشغال بود
در هر صورت باید بگم که بعضی ها واقعا بی مسئولیت هستن و عین خیالشون هم نیست
نمیخوام تبلیغ کنم ولی قبلا یکی اینجا سرور میفروخت به نام erfane.taleghani،اگه اشتباه نکنم.
من قبلا از ایشون یه سرور داشتم،هم کیفیتش بیش از اون چیزی بود که من انتضار داشتم و هم ایشون خیلی ادم مسئولیت پذیری بودن،چیزایی هم که حتی به سرور های اوشون مربوط نبود هم پی گیری میکردن و میخواستن مشکل مشتری ها حل بشه.
ولی یه مدت هست که من دیگه ندیدمشون
فقط بازم بگم که خریدن سرور از این یاسنا وی پی اس کار عاقلانه ای نیست و هر ارزونی هم بی دلیل نیست:-?
1 فایل پیوست
کیفیت و آپتایم سرویس بسیار خوب هست :53:
فایل پیوست 10473 تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa0011
ماهم همین دو روز پیش یه سرور ازشون گرفتیم
اول اینکه خیلی دیر تحویل دادن
دوم اینکه گفته بودم اقا نرم افزار nttac رو روش کانفینگ کنن اما مثل اینکه زیاد وارد نبودن و درست این کار رو نکردن به همین دلیل کار نمیکرد،تیکت دادم که اقا دوباره کانفینگ کن که خرابه،بعدش جواب دادن که ما مسئول نیستیم.من نمیدونم این یعنی چی،من از اوشون سرور خریدم و قبل از خرید کانفینگ سرور رو بر عهده گرفته و حالا میگه که نمیتونم.
من در خواست بازکشت وجه رو کردم ولی ایشون سرور رو قطع کرد و پول رو هم پس نداد و دیگه اصلا هم جواب تیکت ها رو هم نداد!!!!:59:
و بگم که کیفیت سرورشم واقعا اشغال بود
در هر صورت باید بگم که بعضی ها واقعا بی مسئولیت هستن و عین خیالشون هم نیست
نمیخوام تبلیغ کنم ولی قبلا یکی اینجا سرور میفروخت به نام erfane.taleghani،اگه اشتباه نکنم.
من قبلا از ایشون یه سرور داشتم،هم کیفیتش بیش از اون چیزی بود که من انتضار داشتم و هم ایشون خیلی ادم مسئولیت پذیری بودن،چیزایی هم که حتی به سرور های اوشون مربوط نبود هم پی گیری میکردن و میخواستن مشکل مشتری ها حل بشه.
ولی یه مدت هست که من دیگه ندیدمشون
فقط بازم بگم که خریدن سرور از این یاسنا وی پی اس کار عاقلانه ای نیست و هر ارزونی هم بی دلیل نیست:-?
خیلی جالبه داستان شما دوست عزیز
اولا نرم افزار nttc بر روی تمپبل نصب میباشد و ما بعد از تحویل دیگر این نرم افزار را نصب نمیکنیم و ویندوز را بالا می آوریم که این نرم افزار داخل ان نصب میباشد که شما وارد به کار کردن با ان نیستید فکر میکنید مشکل از طرف ما میباشد!
همچنین دلیل ساسپند کردن سرور و پاسخ ندادن به تیکت شما رو خوب میدونید، در صورت فراموشی برای جویا شدن دلیل فقط در بخش انتقادات به شما پاسخ داده خواهد شد
بنده در اینجا با کسی شوخی ندارم که تیکت های ...
موفق باشید
تنها 3 نفر از دوستان سرویس سفارش داده اند که سرویس شان را تحویل نگرفته اند
به انها تیکت داده ام پرداخت پارس پال 3 روز کار زمان میبرد که امروز به دست ما میرسد
در رابطه با یوزر music tehran نیز منتظر ایپی از طرف دیتاسنتر میباشیم، عرض کردم صبر کنید، مشکل از دیتاسنتر بوده نه از طرف ما
دوست عزیز که فرمودند بنده سنتوس 6.3 بلد نیستم، در تیکت نیز عرض کردم داخل سرور این ورژن را ما موجود نداریم و بنده وقت ندارم برای 7 تومن پول این سیستم عامل را آپلود سرور کنم زیرا این سیستم عامل کاربری تا آلان نشده است که استفاده نماید به همین دلیل به شما هم گفتم میتوانید شماره کارت بدهید بنده مبلغ شما را بازگشت بزنم و حال نیز منتظر 3 روز تاییدی پارس پال میباشم، بعد از پرداخت پارس پال به شما باز گشت داده خواهد شد
دوست عزیزی که فکر میکنید تیکت شما 32 ساعت میباشد که جواب داده نشده، در قوانین گفته شده بعد از 6 ساعت در صورتی که پاسخی دریافت نکردید تیکت را به روز کنید
موفق باشید
همچنین قابل توجه دوستان
این تاپیک فقط برای فروش میباشد و سوالات در این رابطه پاسخ داده میشود، حال زمان فروش به اتمام رسیده است و از مدیران در خواست قفل را نموده ام اما خبری نیست
از این پس فقط به انتقاداتی که در بخش انتقادات انجمن ارسال میشود پاسخ داده میشود
موفق باشید