نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
سلام مارو هم برسون :d
نمایش نسخه قابل چاپ
نماد اعتماد الكترونيكي فروشگاه هاي اينترنتي
سلام مارو هم برسون :d
در پاسخ به آقاب مددیان باید بگم که حرف های ایشون درست هست
همچنین من نیازی به پست در این انجمن ندارم. همینجوریم که میبینید 300 تا پست تا به حال ارسال کردم اما اقدام به فروش سرویس نمیکنم و نکردم
اما پاسخ آقای مددیان:
به این پست توجه کنید
سلام یه سرور با رم 1 گیگ میخوام و سیپیو اختصاصی بالا 2000
پورت 1 گیگ اختصاصی و همچنین پایداری و پشتیبانی نرم افزاری
تا 6 هزار تومن ماهیانه
تورو خدا نیاید پست بدید با 6 نمیدندا ،میدندا .یا قیمت بیشتر 6 بدیدند .ممنون میشم فارسی تون خوب باشه و به این خط توجه نماییند.;;)
ارزون فروشی همین همکاران باعث میشه که مشتری بیاد همچنین پست های ارائه کنه! و میشه گفت روش زیاد میشه.
البته کار ندارم که این طرف داره چه پستی میده اما بعد این طرف میره یه سرویس میگیره و بعد بی کیفیت سرویس رو که میبینه میگه پس برم یه سرور با قیمت بالاتر بگیرم و میاد از دیگر همکاران درخواست سرویس باکیفیت میکنه اما وقتی که یه بار کوچیک ترین مشکلی که پیش بیاد که البته طبیعی هست، به طرف ناسزایی میگه که دیگه ...
شما میاید جواب این آقا رو میدید؟
بعدشم نمیخوام از هیچ فروشنده ای انتقاد کنم اما شما بهتره که فقط در سایت آقا عسگر پور عضو شوید و ایمیل های که از طرف سایت ایشون بدست شما میاد رو مطالعه کنید بعد بگید با کیفیته یا بی کیفیت
اما برید در سایت abnoos.org ثبت نام کنید که صاحب این سایت آقای ایزدی هستند و بعد متوجه کیفیت سرور میشوید
من کارم به سرور های مجازی خیلی مربوطه، همچنین در این انجمن در حال حاظر اقدام به فروش سرور مجازی نمیکنم و از خیلی شرکت ها سرویس تهیه کردم و کیفیت آنها رو آزمایش کردم. مثل خود آقای عسگر پور یا ایزدی یا سایت لاگین وی پی اس و،دیتا ارقام و ....
تجربه ی من هم در این زمینه کم نیست
والا من سرور امریکا کم اوردم از اقای عسگرپور خرید کردم و دادم به مشتری
مشتری می گفت من چند تا دیگه می خوام به قدری سرعت بالا داشت و اصلا قطعی نداشت
ولی در مورد ایمیل هاش بنده بجز المان که اونم مشکل همه ما ها هست چیز دیگه ای دریافت نمی کنم
حالا به نظر بنده باید بی خیالی طی بکنید گفتم نیازی به کار های اضافه نیست
اون هایی که ارزون و با کیفیت می فروشند اون ها باقی می مونند ولی اون هایی که ارزون و بی کیفیت می فروشند از بین می رند
اجازه بدید تا ببینم مشتری مداری افراد مورد نظر چطوریه و مشتری ها در مورد افراد چی فکر می کنند
up
به خدا با بالا اوردن تاپیک هیچی نمی شه
اقا میشه تاپیک رو هرس کنین؟
دوستان خواهشا اسپم نکنید
ممنون
up
22 صفحه تاپیک شد و جایی نرسیدین
اقایون عزیز دوستان عزیز ای کسانی که سرور میفروشین
جون هرکی که دوست دارین به کارتون احترام بزارین
ما حدود یک هفته ای است قیمتارو استاندارد کردیم رم 512 رو از 15 به 20 و رم 1 رو از 25 به 35 بردیم
بازم رم 1 جا داره ولی واقعا به خاطر این وضع بازار نمیشه بیشترش کرد
من یک چیزی این وسط نمیفهمم ماشالا اینجا که همه مخ اقتصادی دارند
یکی جواب منو بده :
قیمت پایین بدی: مشتری بیشتر پیدا میکنی -مجبوری سرور رو پر پر کنی -پشتیبانی تک تک باید بهشون بدی- اخرشم یک سود کمی میکنی که واقعا صرف نداره شما فک کن اصلا 10 تا سرور پر کنی
قیمت درست و متوسط : مشتری کمتر-مجبور نیستی سرور رو بترکونی-پشتیبانی به دلیل تعداد کمتر اسون تره-سود خوب باتوجه به کار- جمعا دو سه تا سرورم پر میکنی از لحاظ کیفیت ملت میشناسنت
تجربه نشون داده : مشتری که به دنبال قیمت پایین هست 98 درصدشون وقتی قیمت حتی 2-3 تومن ببری بالا میره جای دیگه
خداوکیلی کدوم بهتره ؟؟؟؟؟
راستی عیدتونم مبارک
(;
منم دیگه بی خیال شدم.اینجا فقط شده برای افزایش پست برای کسانی که می خواهند فروش سرویس انجام دهند. همون حق با دوستمون آقای مددیان هست که گفتند طرف دوست داره مفتاد تومن بده به ملت به ما چه