سلام
متاسفانه با وجود کیفیت خوب سرورها ، پشتیبانی خیلی ضعیف هستش
الانم که سایت بالا نمیاد
من درخواست پشتیبانی دارن ولی نمیدوتم چیکار باید بکنم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
متاسفانه با وجود کیفیت خوب سرورها ، پشتیبانی خیلی ضعیف هستش
الانم که سایت بالا نمیاد
من درخواست پشتیبانی دارن ولی نمیدوتم چیکار باید بکنم ...
سلام به همه دوستان من هم 2تا vps ازشون دارم الان 2 روزه کلا down شده بعد سایتشون هم بالا نمیاد . گوشی موبایل هم خاموش . نمیدونم دیگه باید چیکار کنم . دوستا اگه کسی ازشون خبری داشت یا با آقای اسکندری حرفی زدن اطلاع بدن ممنون میشم
سلام.هرچند شاید به من ربطی نداشته باشه اما این کار واقعا درست نیست شما توی تاپیک فروش امگاهاست انتقاد میکنی . بخش انتقاد جدا هست و شما اگر انتقادی داری میتونی توی بخش انتقاد ها از هر کسی و یا هر چیزی خواستی انتقاد کنی
و نکته آخر اینکه شما الان این حرف رو زدی،اگرم توی بخش انتقاد ها ایننو منتقل کردی حتما مدارکتو بزار چون اینطوری اسپم بحساب میاد .
کارت درست نبود
--------------------------------------
یا علی مدد
قیمت ها که فضایی شدند ...
بنده 20 ت ماهیانه واسه سرورم که از ایشون گرفتم میدادم الان شده 40 ت تازه بنده 30% تخفیف دائمی دارم
بقیه که 20 ت میدادن الان 50 ت باید بدن ؟
البته من فکر می کنم اشتباهی در صورتحساب ها هست که هنوز فرصت نکردند درستش کنند.مثلا فاکتور زیر رو ببینید
هزینه ها رو دلاری کردند حالا معلوم نیست بعد از اینکه این همه روی قیمت های پایین مانور دادند و مشری جمع کردن منظور از این حرکت چی بوده !
فکر نمیکنم فاکتورها صحیح باشند. من یک بار سوال کردم گفتند اصلاح میشه.
به هر حال حتما باید از اطلاعات کپی داشته باشیم که ناگهان از دست نروند
متاسفانه من 12 روزی هست تیکت کردم که وقت نکردند برسی کنند.من هم 2 تا سرویس دارم تخفیف دائمی بودم ماهیانه 21تومان با قیمت جدیدی که قرار کرفته نمیدونم واقعا توان دوستان میرسه واسه تمدید یا خیر
واقعا کیفیت سرویس ها عالی هست و اپتایم بالایی داره اما متاسفانه همونطوری که دوستان گفتند پشتیبانی خیلی ضعیف خیلی ضعیف.
دوست عزیز شما کیفیت خوب سرویس رو دارید فاکتور مهم بعدی پشتیبانی خوب هست که این 2 در کنار هم عامل موفقیت هست که متاسفانه این مورد خیلی ضعیف هستید
امیدوارم که این مورد رو برطف کنند و به زودی تکلیف کاربرایی که تخفیف دائمی داشتند هم مشخص کنند که ببیند با قیمت جدید مقدور هست واسه تمدید یا خیر تکلیف خودشون رو بدوندد