پاسخ : فروش ویژه سرورهای اختصاصی DEll و SuperMicro در دیتا سنتر XLhost
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
دارم برات عزیزم چند جا تاپیک زدم برات اینجام دست کثیفت رو رو میکنم با مدرک.... پلیس فتا هم در پیشه تا فکر نکنی هالوییم
جناب آقای ...فامیل شریفتون رو هم فراموش کردم d: بهتر نبود در تایپک فروش ما اقدام به درج چنین عباراتی نمی کردید ؟
اگر اشتبه نکنم پیشتر افتخار ارائه سرویس به شما را داشته ایم
ذکر تجربه شما از همراهی با رسانگار در پاسخ به این دوستمان کافی می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
مشکل حل شد.ولی...
بیخیال
موفق باشید
خیر دوست متن نه ولی .... دارد و نه بی خیال !
وقتی حد ادب و نزاکت را نگاه نمی دارید و پا فراتر گذاشته اجازه اظهار نظر حتی در خصوص توان مالی ما را می کنید
منتظر ارسال لینک انتقادی شما هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
جناب آقای ...فامیل شریفتون رو هم فراموش کردم d: بهتر نبود در تایپک فروش ما اقدام به درج چنین عباراتی نمی کردید ؟
اگر اشتبه نکنم پیشتر افتخار ارائه سرویس به شما را داشته ایم
ذکر تجربه شما از همراهی با رسانگار در پاسخ به این دوستمان کافی می باشد
ببخشید حق با شماست کار بنده اشتباه بود مبارکی هستم آقای صالحی بازم عضر میخوام ببخشید شما که دیگه نیازی به تایید بنده یا بقیه ندارید کاملا شناخته شده هستید چه از نظر پشتیبانی و چه اخلاقی واقعا الگو هستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
ببخشید حق با شماست کار بنده اشتباه بود مبارکی هستم آقای صالحی بازم عضر میخوام ببخشید
بنده به جهت عذر خواهی شما این رو عرض نکردم جناب مبارکی عزیز !
از شما سپاس گذاریم که احترام بنده رو نگاه داشتید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
اولین نفر تایید کردیم تو این انجمن ایشون رو اولین نفر هم میگیم دیگه کیفیت سرور های قبل رو ندارین ساپورت هم هروفت رسیدن بررسی میکنن
2 روزه سروره ماداون شده یکی گفتن بدیهی داشته که پرداخت شده ولی وصل نشده
یکی هم گفتن ابیوز زیاد داشتید تو این ماه روی این سرور 1 ابیوز بیشتر نبوده اینم روی هر سرور ممکنه داشته باشه دلیلی نیست که به خاطر ابیوز قعط بشه
جوابگو هم نیستند
شماره همراهشونم میگن *** برده 5 ت ندارن بدن ایرانسل بخرن.
اگر اطلاعاتتون رو دوست دارید میخواید از بین نره پولتنو نره سرورتون نره انتقال بدید
اولین نفر تایید کردیم رو حساب تایید های ما یکی یکی خرید کردید الان هم رو حساب ما بودده انتقال بدید.به زودی شکایتی هم از این شرکت (اگه شرکت باشه !! : دی) گزارش میشه و تمام خسارت ها گرفته میشه.
الان هم لطف کند این سرور مارو بیار بالا بک اپ بگیریم بریم دیگه.زود تر انجام بده
سلام
آقای زارعی . بهتره با عصبانیت برخورد نکنید . همیشه گفتم و میگم
من بعد از شما از آقای صالحی سرویس گرفتم . هیچ مشکلی هم ندارم با سرویس ها و پشتیبانی
خودتون هم همیشه ازشون تعریف کردید و گفتید بی دردسر ترین سرویس ها رو از اقای صالحی میگیرید
از وقتی با اقای صالحی کار کردید مشکلی نداشتید تو سرویس دهی . درست نیست بعد از این همه تلاش و پشتیبانی اقای صالحی اینطوری رفتار کنید
مشکل همیشه پیش میاد . و اقای صالحی همیشه از خود ما بیشتر در جریان مشکلمان هستند . تا زمانی که مشکل پیش نیاد همیشه میگیم طرف خوبه .ولی وقتی مشکل پیش میاد همه ی زمان هایی که بدون مشکل سپری شد رو از یاد میبریم
در هر صورت من کاره ای نیستم . ولی درست نبود رفتارتون . فکر نمیکردم به وب هاستینگ هم ادامه پیدا کنه این موضوع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
سلام
آقای زارعی . بهتره با عصبانیت برخورد نکنید . همیشه گفتم و میگم
من بعد از شما از آقای صالحی سرویس گرفتم . هیچ مشکلی هم ندارم با سرویس ها و پشتیبانی
خودتون هم همیشه ازشون تعریف کردید و گفتید بی دردسر ترین سرویس ها رو از اقای صالحی میگیرید
از وقتی با اقای صالحی کار کردید مشکلی نداشتید تو سرویس دهی . درست نیست بعد از این همه تلاش و پشتیبانی اقای صالحی اینطوری رفتار کنید
مشکل همیشه پیش میاد . و اقای صالحی همیشه از خود ما بیشتر در جریان مشکلمان هستند . تا زمانی که مشکل پیش نیاد همیشه میگیم طرف خوبه .ولی وقتی مشکل پیش میاد همه ی زمان هایی که بدون مشکل سپری شد رو از یاد میبریم
در هر صورت من کاره ای نیستم . ولی درست نبود رفتارتون . فکر نمیکردم به وب هاستینگ هم ادامه پیدا کنه این موضوع
سلاو تشکر از پشتیبانی شما !
جناب زارعی گویا پشیمان شده اند و قصد کنسل کردن همه سرو رها رو دارند چون نه حر ف خودشون رو پس گرفتند و توضیح داند که مشکل از چه بوده و عذر خواهی کنند و نه اینکه تاپیک انتقاد زدند که ما از آبروی خودمون دفاع
کنیم ، شد مثل این افرادی که مالتی یوزر لاگین یک تاپیک رو خراب کرده و بعد غیب می شوند!
شاید هم کاربر آقای زارعی هک شده !؟
امیدوارم این مسائل هم به نوبه خودش حل بشه
از همراهی با رسانگار سپاس گداریم
موفق و پیروز باشید
با سلام
فروش سرویس ها ادامه دارد
سلام
امکان ارائه آفر هست؟
تحویل چند ساعت هست بعد از خرید؟