این 1213 مسافرتی نرخ دولتی هست نرخ دلار آزاد 1515 هست
بانک ملي ايران :: نرخ ارزهاي رايج
Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار
نمایش نسخه قابل چاپ
این 1213 مسافرتی نرخ دولتی هست نرخ دلار آزاد 1515 هست
بانک ملي ايران :: نرخ ارزهاي رايج
Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار
درخواست فوری v.p.n پرسرعت حتما سرور پورت 1000 باید باشه از انگلیس ovh یا امریکا ترجیحا ovm سریع دوستان
به تعدادی از دوستان که تیکت زدند طبق قولی که داده بودم سرویس مورد نظرشون تحویل داده شد
دوستا اگر کسی هست که به حساب بنده پولی واریز کرده حتما تیکت بزنه من حتما بهش سرویس میدم یا راضیش میکنم
کسی از اول زندگی به ما یاد نداده که این پولا رو چطوری میشه خورد
حتما با من تماس بگیرید از طریق تیکت clients.esfahanweb.com
دوست عزیزاین همه سوال پرسیدم همه این موارد که جواب ندادبن اطلاعاتی که دادین هیچ جیزی مشخص نیستنقل قول:
اون سروری که مال اریا هست ممکنه مشخصات کامل تعداد ویپیاس و پولی که برای روش شدن و در کل 1 ماه شارج میشه هم ریالی هم دلاری
تعدا ایپی پهنای باند تعداد ویپیاسها و کانفیگی که روش بوده خصوصا شکایتهای که داشته( نکته مهم برای جلوگیری از شکایت ایا کراهیا انجام شده چون قررا باشه بی دروپیکر باشن بعدزا چند روز چپو راست شکایت بیاد برای سررو و مشکل ایجاد بشه که هیچی ) قیمت شارج کاربرانی که روش بودن (مجموع)
این موارد بفرماید یه حساب کتابی میکنم اگر شرایط مساعد باشه هزینها را پرداخت میکنم وسرویسهای دوستان را اوکی میکنم و اینکه به این شرط حداقل نصف کربارانی که روش هستند شارج مجد انجام بدون چوتن من خودم سررو با جای خالی دارم اگر قرا بشه این این وضعیت بزار یه سرو خالی دیگه الکی ضافه بشه که اصلا ارزشی نداره
من نیتسم تا حدود ساعت 7.30 امدم پاسخی این سوالت را اگر اعلام شده بود نیتجه را همون موقع اعهلام میکنم لطفا سوالات و کلیه موارد که پرسدیه شده پیام خصوصی کنید با تشکر
یکبار دیگه مواردی که خواسته شده بود بخونید کامل و پاسخ بدین
با تشکر
سلام
آقایان محترم فروشنده
یک سرویس به قیمت 8900 تومن به بنده فروختید که در یک هفته 24 ساعت هم کار نکرد و دائماً down بود، همه مشتریانم که منتقل کرده بودم رو این IP دادشون دراومده و آبروم رفته. الان بعد از عمری پینگ میده ولی طبق معمول یوزرمن کار نمیکنه! 48 ساعت قبل تقاضای بک زدن هزینه رو کردم که تا این لحظه هیچ جوابی ندادید، پرتال شما هم که شکر خدا down است و بالا نمیاد.!!!!
البته شکر خدا از جای دیگه خرید کردم و اوضاع روبراه شده ولی با ک ل ا ه ب ر د ا ر ی شما چه کنم؟!!!!
کی پول بنده رو برمیگردونید؟!!!!!
ip براتون pm شد.
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
سلام مجدد
آقا ما از آفر این تاپیک سفارش دادیم، تو سفارشم هم تأکید مؤکد کردم که آمریکا میخوام، تو پرتال این دکی جون هم سفارش دادم (support.on********/cart.php) ایشون بعد 10 دقیقه این IP رو به بنده دادن: 176.9.214.250 . حالا که تو pm براشون IP رو فرستادم میگه آخه این آمریکاست؟!!! برو با شریفی صحبت کن!!!! آدرس یه پرتال دیگه رو برام فرستاده که اونجا پیگیری کنم، مگه اونجا سفارش دادم که پولم رو از اونجا پس بگیرم؟
آخه کلاهبرداری تا کجا؟!!!! چون من ناواردم باید اینجوری سرم کلاه بزارید؟!!!!
آقای به ظاهر محترم، بنده از آفر این تاپیک و در پرتال شما سفارش دادم و شما خودتم باید پاسخگو باشی و پولم رو پس بدی، شریفی و غیره رو هم نه میشناسم نه میخوام بشناسم. پول رو بک بزن و همینجا هم اعلام کن وگرنه بچرخ تا بچرخی...
لطفاً مدیران عزیز و دوستان منصف خودشون قضاوت و پیگیری کنن.
با سپاس