پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
در سایتتون سرورمجازی ایران رم 4 و سی پی یو 8 هسته و 60 گیگ ssd قیمتش 300 بود و کد تخفیف DWXEIJ036I کار نمیکرد؟؟
پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.hoseini
در سایتتون سرورمجازی ایران رم 4 و سی پی یو 8 هسته و 60 گیگ ssd قیمتش 300 بود و کد تخفیف DWXEIJ036I کار نمیکرد؟؟
درود بر شما
ظرفیت پلان های SSD به اتمام رسیده است و برای همین کد تخفیف برای شما کار نکرده است ، در حال حاضر فقط پلان های NVMe ایران با این تخفیف قابل ارائه است.
مجددا چند عدد سرور مجازی آلمان قابل ارائه است ، رم 2 گیگ 185 هزار تومان و رم 4 گیگ 255 هزار تومان
درود
کد تخفیف رو که زدم به جای ۱۸۰ - ۲۳۵ محاسبه میکنه:112:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
درود
کد تخفیف رو که زدم به جای ۱۸۰ - ۲۳۵ محاسبه میکنه:112:
درود بر شما
کد تخفیف مشکلی ندارد و الان تست کردیم بدون مشکل اعمال شد.
سلام خسته نباشید
- - - Updated - - -
نمیدونم وب هاستینگ تالک چرا اینطوری شده قبلا اینطوری نبود و برای فرستادن پیام اخطار میده ، من قبلا از ایشون سرویس گرفته بودم ، ایشون کاملا با شخصیت و محترم هستن ،حتی یه زمانی برای یه برنامه ای نیاز بود ویندوز تغییر کنه ، ایشون چندین بار ویندوز عوض کردن و کاملا با احترام برخورد کردن
در تلگرام و تیکت هم جوابگویی خوبی دارن و همینطور دانش خوبی در مورد هاستینگ و سرور دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mtostar
سلام خسته نباشید
- - - Updated - - -
نمیدونم وب هاستینگ تالک چرا اینطوری شده قبلا اینطوری نبود و برای فرستادن پیام اخطار میده ، من قبلا از ایشون سرویس گرفته بودم ، ایشون کاملا با شخصیت و محترم هستن ،حتی یه زمانی برای یه برنامه ای نیاز بود ویندوز تغییر کنه ، ایشون چندین بار ویندوز عوض کردن و کاملا با احترام برخورد کردن
در تلگرام و تیکت هم جوابگویی خوبی دارن و همینطور دانش خوبی در مورد هاستینگ و سرور دارن
درود بر شما
از اظهار لطفی که به بنده و مجموعه ما دارید بسیار سپاسگزارم ، در خدمت هستیم.
حتماً سرور میخواید بگیرید از ایشون بگرید سروراشون بی نهایت با کیفیت خودم سرویس آفری داشتم نبودم تمدید نکردم پشیمون شدم هر مشخصات سروری که دارن شما دو برابرشو حساب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman.ir
حتماً سرور میخواید بگیرید از ایشون بگرید سروراشون بی نهایت با کیفیت خودم سرویس آفری داشتم نبودم تمدید نکردم پشیمون شدم هر مشخصات سروری که دارن شما دو برابرشو حساب کنید
درود بر شما
از اظهار لطف شما بینهایت سپاسگزارم ، در خدمت هستیم.
سلام.برای تست سرویس میخوام بگیرم.
مدام خطا زیر میده
لطفا خطاهای زیر را قبل از ورود به مرحله بعد تصحیح نمایید:
- The nameserver prefix is invalid.