پاسخ : کامل ترین پکیج فارسی ساز whmcs
دوستان آخرین نسخه فارسی ساز کاربری .. سازگار با whmcs 5.0.3 .. + رفع مشکلات این نسخه + آخرین نسخه قالب پرتال راست چین ....
http://www.webhostingtalk.ir/f176/42830/
.
در ضمن .. بنده سیستم مدریت whmcs رو فارسی کردم .. سازگار با whmcs 5.0.3 ....... اول خواستم بدمش به شماها ... رایگان .. اما دیدم شاید بعضیا ندونن که فارسی سازش هست .. و همه گیر نشه .. و همچنان برن . بخرن .. برای همین در حال مکاتبه با شرکت whmcs هستیم .. تا به زودی زبان شیرین فارسی از اول در whmcs درج بشه ....
به تاپیک بالا برید و نظر هم بدید .. سوالی هم داشتید بگید تا جواب بدیم ..
با سلام
من فارسی ساز ونون رو از بچه های این شرکت خریدم . واقعا عالی هست واقعا زحمت کشیده اند دوستان درود به همه دوستانی که این پروژه رو انجام دادند . پولش هم نوش جانتون واقعاکه بیشتر از اینها این بسته فارسی ساز ارزش داره .
خیلی عالی بود، من هم میخواهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alino8
خیلی عالی بود، من هم میخواهم
با سلام
از طریق سایت می تونید خریداری کنید:
ونون
عیدتون مبارک
واقعا کارشون درسته... علاوه بر پشتیبانی فارسی ساز ، لطف کردن و مشکلات دیگه ای هم که من داشتم برای من رفع کردن
به همه نیم خسته نباشید میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
با سلام
از طریق سایت می تونید خریداری کنید:
ونون
عیدتون مبارک
با سلام
1- الان آخرین ورژن کاملتون چنده؟ ایا بومی سازی به طور کامل در بخش مدیریت و کلاینت انجام شده است ؟
2- ایا مشکل لایسنس ممکن است گریبان گیرمون بشه؟ خود برنامه whmcs رو هم در اختیارمون قرار مدین؟
3- ایا فایل در اختیارمون قرار مدین وقتی خریدداری کردیم؟ یا خودتون باید اپگرید کنید؟
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qwerty2004
با سلام
1- الان آخرین ورژن کاملتون چنده؟ ایا بومی سازی به طور کامل در بخش مدیریت و کلاینت انجام شده است ؟
2- ایا مشکل لایسنس ممکن است گریبان گیرمون بشه؟ خود برنامه whmcs رو هم در اختیارمون قرار مدین؟
3- ایا فایل در اختیارمون قرار مدین وقتی خریدداری کردیم؟ یا خودتون باید اپگرید کنید؟
با سپاس
سلام
1- آخرین نسخه سازگار با 5.0.3 بله کاملا انجام شده از تصاویر می تونید ملاحظه کنید.
2- بحث لایسنس خود برنامه با فارسی ساز جداست بستگی به خودتون داره می خواین از چه نسخه ای استفاده کنید نال یا لایس دار برای فارسی ساز فرقی نداره.
3- بله بعد از خرید براتون باز میشه و نسخه مورد نظر می تونید دانلود کنید.
این کاملترین فارسی سازی هست که من دیدم
پشتیبانیشون هم واقعا عالی هست
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
به شدت تایید میشن
اگه برا کسی که الان داره از Version: 4.5.2 استفاده میکنه هم کار میکنه یا باید اپگرید کنه به 5.0.3؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qwerty2004
اگه برا کسی که الان داره از Version: 4.5.2 استفاده میکنه هم کار میکنه یا باید اپگرید کنه به 5.0.3؟
بعد از خرید فارسی ساز سری 4 و سری 5 در دسترس هست بسته به نیازتون نصب کنید و یا بعد از مدتی ارتقا دادین از نسخه 5 می توانید استفاده کنید.