پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
nic.ru بالاخره روی قیمت انتقال کوتاه اومد میگه دامنه هی com net org رو با 8.1 منتقل میکنه، تمدید هم با دپوزیت هزار دلار قیمت 8.4 میده
اما مشکل زبان روسی همچنان باقی هست
کارمون به کجا رسیده که باید دامنه هایی با اعتبار 10 ساله رو ببریم اینجاها
من میگم پولو فدای اعتبار نکنیم
باور کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
nic.ru بالاخره روی قیمت انتقال کوتاه اومد میگه دامنه هی com net org رو با 8.1 منتقل میکنه، تمدید هم با دپوزیت هزار دلار قیمت 8.4 میده
ولی زبان انگلیسی هم داره
https://www.nic.ru/en/index.html
آقا یک مورد کانادایی هست به نام evo plus با آدرس www.evonames.com این قیمتش خوبه. ایران هم داره توی لیستش. من هم به واسطه یک شرکت روسی که ریسلر این هست، دامین دارم توش(با مشخّصات ایران). فقط بدیاش این هست که سیستم پرداختش فقط با کارت و PayPal هست. البتّه عجیب اینجا است که توی لیست ICANN و توی لیست Internic نیست! مگر میشه یک شرکتی Registrar باشه ولی توی لیست ICANN و internic.net نباشه؟ البتّه در عمل که شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا یک مورد کانادایی هست به نام evo plus با آدرس
www.evonames.com این قیمتش خوبه. ایران هم داره توی لیستش. من هم به واسطه یک شرکت روسی که ریسلر این هست، دامین دارم توش(با مشخّصات ایران). فقط بدیاش این هست که سیستم پرداختش فقط با کارت و paypal هست. البتّه عجیب اینجا است که توی لیست icann و توی لیست internic نیست! مگر میشه یک شرکتی registrar باشه ولی توی لیست icann و internic.net نباشه؟ البتّه در عمل که شده.
با توجه به اسم حقوقی که داره باید سرچ کنید
danesco trading ltd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
با توجه به اسم حقوقی که داره باید سرچ کنید
danesco trading ltd
بله درست میفرمایید. با این اسم توی لیست ICANN حضور داره. توی قیسمت About هم همین رو نوشته. آخه توی WhoIs دامنه من زده بود Evo Plus قسمت Registrar رو که من فکر کردم اسم حقوقیاش همین هست. ظاهراً شرکتش هم توی کانادا نیست. توی قبرس هست. عجیب این هست که دوتا آدرس و سایت داره ظاهراً یکی www.evonames.com یکی هم https://danesconames.com هست. توی About دوتاش هم اسم Danisco را نوشته.
ضمناً حالا که توی کانادا نیست و توی قبرس هست، فکر کنم میشه باهاشون صحبت کنیم که Web Money و پرداختهای روسی رو هم اضافه کنند. البتّه قبرس هم جزء اتحادیه اروپا هست تقریباً ولی خوب خیلی از شرکتهاش دارن با ایرانیها کنار میان.
سلام ،
از امروز باید تحریم شروع شده باشه درسته ؟
یعنی امکان ساخت کاربر جدید نباید باشه
الان تست کردیم ، یک کاربر جدید ساختیم و یک دامنه هم ثبت کردیم ، مشکلی نداشت !
ظاهرا privacy protect هم به سیستمشون اضافه کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
آقا یک مورد کانادایی هست به نام evo plus با آدرس
www.evonames.com این قیمتش خوبه. ایران هم داره توی لیستش. من هم به واسطه یک شرکت روسی که ریسلر این هست، دامین دارم توش(با مشخّصات ایران). فقط بدیاش این هست که سیستم پرداختش فقط با کارت و PayPal هست. البتّه عجیب اینجا است که توی لیست ICANN و توی لیست Internic نیست! مگر میشه یک شرکتی Registrar باشه ولی توی لیست ICANN و internic.net نباشه؟ البتّه در عمل که شده.
عزیز اون هلند بود ترسید تحریم کرد.
این که معرفی کردید کانادا هست که دیگه بدتر. ;;)
ازشون سوال پرسیدید گفتند مشکلی نداریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
همشون میگن مشکلی نداریم اما وقتی تعداد دامنه ها زیاد میشه جا میزنن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
این nic.ru که اساساً فقط با روبل کار میکنه. حتّی توی سایت انگلیسیاش هم قیمتها رو به روبل زده. شما چطوری روی قیمت دلاری باهاشون صحبت کردی؟ ضمن اینکه این nic.ru یکجورایی دولتی هست. مثل nic.ir خودمون واسه دامنه .ru هست. ولی عجیبه که دامنه .com و... هم میفروشه. ضمناً من چند سالی هست که دارم باهاش کار میکنم. اشکالش این هست که قیمت دامینها رو هر سال افزایش میده(بر مبنای همون روبل) که بخاطر تورّم و عدم ثبات روبل هست.
فقط REG.com که ورژن انگلیسی REG.ru هست، خصوصی است و در نسخه انگلیسی اش آن هم بصورت نمایشی قیمتها رو دلار میزنه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
آقا اشتباه گفتم این evonames ظاهراً توی قبرس هست و نه کانادا. بروید توی about.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اون بیرونش هست :65:
شما بیا داخل میبینی چی میگم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
این nic.ru که اساساً فقط با روبل کار میکنه. حتّی توی سایت انگلیسیاش هم قیمتها رو به روبل زده. شما چطوری روی قیمت دلاری باهاشون صحبت کردی؟ ضمن اینکه این nic.ru یکجورایی دولتی هست. مثل nic.ir خودمون واسه دامنه .ru هست. ولی عجیبه که دامنه .com و... هم میفروشه. ضمناً من چند سالی هست که دارم باهاش کار میکنم. اشکالش این هست که قیمت دامینها رو هر سال افزایش میده(بر مبنای همون روبل) که بخاطر تورّم و عدم ثبات روبل هست.
فقط REG.com که ورژن انگلیسی REG.ru هست، خصوصی است و در نسخه انگلیسی اش آن هم بصورت نمایشی قیمتها رو دلار میزنه.
به راحتی عزیزم از تکنولوژی استفاده کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
- - - Updated - - -
آقا اشتباه گفتم این evonames ظاهراً توی قبرس هست و نه کانادا. بروید توی about.
من دیشب با یه شرکت ترک صحبت کردم خوشحال هم بودن گفتن مشکلی ندارن میتونند همکاری کنند.
ولی متاسفانه نمیدونم چقدر معتبر هستند.
به نظر شما کدوم شرکت های ترکیه ای بین الملی دارند کار میکنند؟