پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
----------------------
ضمن درخواست شفای عاجل برای سلامتی خواهر شما
در نظر داشته باشید ، شما اینکاره نیستید ، وقتی خودتان نمیتوانید مشکلات را حل کنید ، چه توقعی از شرکت جدید است،؟؟؟؟؟؟!!!!!!
در ضمن کسی هم زیر بار مشکلات شما نمی رود،با این همه درسر و مشکلات و....!!!!
و از طرفی هم فعلا ظاهرا درست است، این اسکریپت شما هنوز کسی درس وحسابی مصرف نکرده ، واگر مثلا برای سایتهای دانلود استفاده واقعی بشه، تازه 100 تا مشکل دیگر هم دارد و تازه مشخص میشه
نمیدانم چرا شما نمیخواهید قبول کنید، این کاره نیستید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما مبالغ را برگردانید،
شخصا بنده راضی نیستم و نخواهم بود
شما تازه مبالغ را برگردانید، کلی هم برای الافی مردم، مدیون مردم هستید
کلا این کار شما مصداق کلاهبرداری است و مال حرام خوردن
بنده که راضی نیستم ، بقیه دوستان هم بیشتر همینطور هستند
خودتان میدانید
این قدر هم مشکلات شخصی خود را برای ، عدم مهارت و تخصص خود ، بیان نکنید
شما یکسال است که میخواهید مشکلات را حل کنید، قبلا که این مشکل شخصی برای شما نبود، باز هم اسکریپت کلی مشکل داشت
موقع خرید گفتید ورژن 3 را تا 2 ماه دیگر بدون نقص انتشار میدهید، بعد الان 1 سال گذشته ،چکار کردید؟
خودتان میدانید و خدای خودتان
من جای شما بودم ،پول مردم را بر می گرداندم
دیگر هم حرفی در این پست نمی ذارم، همی 1سال الافی کافی است
یا علی
من از پلیس فتا و دادگستری سوال کردم گفتند که نیاز نیست جمع بشید... کافیه هرکی از هر مکانی شکایت رو ببره داسرا تا پرونده ایجاد بشه.
من که مدارک پرداخت و ... میبرم تا شکایت کنم شما هم دوستداشتی همین کارو انجام بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
من از پلیس فتا و دادگستری سوال کردم گفتند که نیاز نیست جمع بشید... کافیه هرکی از هر مکانی شکایت رو ببره داسرا تا پرونده ایجاد بشه.
من که مدارک پرداخت و ... میبرم تا شکایت کنم شما هم دوستداشتی همین کارو انجام بده
-------------
شما اقدام کردید
عکس شکایت و غیره را بگذارید
بقیه دانلود وامضا و می ککند و عکس می فرستند
شما به پرونده اضافه کنید
ممنون
بنظر من که ایشون میگه خواهرم فلان شده و ... همش کشکه
ایشون که میگن میخوایم به یک شرکت دیگه انتقال بدیم در اصل میخوان آب رفته رو به جوی برگردونن و با ثبت یک شرکت جدید دوباره فروش خودشون رو ادامه بدن و گرنه استخدام پشتیبان که دیگه کاری نداره
الله اعلم / در فضاي مجازي قضاوت عجولانه فاجعه به بار مياره بنابراين اول تحقيق كنيد بعد اقدام
چون از هم بي خبريم بي اعتمادي هم كه ماشالله
دنیا با همهی زرنگ بازی های ادم هایش،باز هم دارمکافات خوبی است و البته خدایی دارد که جبران میکند حق مردم را،
ولی درکل کلاهبرداری است کا راین اقای نمیدان چی
این اتفاق توی کشور عادی است،همین امروز صبح داخل برنامهی حالا خورشید شبکه ی 3
نمایندگی ایران خودرو داخل تهران با بیش از 18 سال سابقه نزدیک حداقل 200 تا ماشین را پیش فروش کرده بود و طرف فراری کرده بود
طبق گفتهی یکی از مالباختگا مبلغ کلاهبرداری نزدیک 15 میلیارد تومان بود
من می گم بریم شکایت برای این است تا حداقل در شغل خودمان کلاهبردارها مشخص بشوند
بابک زنجانی های ،همین ادم هایی هستند که در جوانی کلاهبردار وچک بودند،بعدا شدند بابک زنجانی های این روزگار
کلا اقای زرنگ حواست باشد،یک جا خدا بد حالت را می گیرد
با یکی از همکاران برنامه نویس صحبت شده وسورس هر دوسیستم برای ایشان به همرا شرح تغییرات ارسال شده و طی صحبت های انجام شده آپدیت های مورد نیاز هر دو سیستم روز شنبه منتشر خواهد شد
همچنین از روز ۵ شنبه امکان انتقال رایگان کلیه کاربران از مگاپلاس به نسخه جدید vipsystem به صورت خودکار فراهم میشه
شرح تغییرات اعمال شده در آپدیت شنبه روز ۴ شنبه همین هفته اعلام میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
با یکی از همکاران برنامه نویس صحبت شده وسورس هر دوسیستم برای ایشان به همرا شرح تغییرات ارسال شده و طی صحبت های انجام شده آپدیت های مورد نیاز هر دو سیستم روز شنبه منتشر خواهد شد
همچنین از روز ۵ شنبه امکان انتقال رایگان کلیه کاربران از مگاپلاس به نسخه جدید vipsystem به صورت خودکار فراهم میشه
آپدیت چه بدرد ما میخوره بردار من !! ما بهت گفتیم آپدیت بدی ؟
دو مشکل ساده که اونم فقط به خاطر دیکود بودن اسکریپت نمیتونیم خودمون حل کنیم و محتاج جناب عالی هستیم رو پشتیبانی و پاسخی نمیدی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
با سلام
بنده هم قربانی این سیستم به اصطلاح جدید شدم
متاسفانه از این تایپیک اطلاعی نداشتم
تقریبا یک ماهه این سیستم رو تهیه کردم و ایشون با هزار بهونه تا الان وقت ما رو هدر داده با اینکه در تلگرام تعهد کرده بود قبل خرید که روز شنبه یا 3شنبه آپدیت جدید منتشر میشه و دارای همه امکانات که براشون ذکر کردیم هست که این شنبه و 3شنبه ها تا الانه که ادامه داره و حقیقت نداره احتمالا
با پیگیری های که کردیم از قبیل تلگرام+تیکت+ایمیل+تلفن و ... هم فایده ایی نداشت که نداشت
1000% پشیمون هستم برای خرید این اسکریپت به قول دوستان هم کد شده هست هم اینکه پشتیبانی زیر صفر 0- و هم وقتمون هدر رفته و متحمل خسارت هایی شدیم .
نظر بنده اینه با واگذار کردن به شرکت دیگر مساله حل نمیشود که هیچ بدتر میشود و باز وقت ما هدر میره و هم باز حرص خوردن و اعصاب خوردکنیش برای ما میمونه و به هیچ عنوان معقول نیست از طرفی شکایت رو در پیش گرفتیم اما باز صلاح دونستیم فعلا صبر کنیم چه اتفاقی میافته
از پلیس فتا هم اطمینان کامل دارم و مطمئنم به پولم میرسم چون با کمتر از این مبالغ هم رسیدم فقط پیگیری و عمل لازم داره و لاغیر.(کسانی رو دیدم بخاطر 15 هزارتومان هم رفتند و شکایت کردند بخاطر نفس عمل اشون و اتفاقا به پولشون رسیدند)
حالا پیشنهاد من اینه که یا پول همه اونا که مشکل دارند رو عودت و پس بدهند یا اینکه حداقل فایل اوپن سورس رو فقط برای خریداران قرار دهند که یه گلی به سرشون بگیرند و بتونند حداقل نیازهای خودشون رو تامین کنند .
اینقدری که ایشون توی این یک ماه ما رو اذیت کردند و حتی به خواهش و التماس های ما توجهی نکردند و خسارت به ما زدند و باز هم با غرور بیجا جواب سربالا دادند که چاره ایی نداریم بریم شکایت کنیم اگر بازم ادامه دار بشه این موارد
خود بنده هم نهایتا تا همین هفته آینده روز شنبه منتظر خواهم بود و اگر باز هم این شنبه اون شنبه نبود پرونده رو تحویل دادسرا خواهم داد.
امیدوارم به تعهداتتون عمل کنید و رویه کاری خودتون رو تغییر بدهید چون به غیر از اینکه مشکل شرعی داره این کار شما بلکه طبعات قانونی رو در پی خواهد داشت که البته شاید دیر و زود داشته باشه اما به حقمون خواهیم رسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kalak120
با سلام
بنده هم قربانی این سیستم به اصطلاح جدید شدم
متاسفانه از این تایپیک اطلاعی نداشتم
تقریبا یک ماهه این سیستم رو تهیه کردم و ایشون با هزار بهونه تا الان وقت ما رو هدر داده با اینکه در تلگرام تعهد کرده بود قبل خرید که روز شنبه یا 3شنبه آپدیت جدید منتشر میشه و دارای همه امکانات که براشون ذکر کردیم هست که این شنبه و 3شنبه ها تا الانه که ادامه داره و حقیقت نداره احتمالا
با پیگیری های که کردیم از قبیل تلگرام+تیکت+ایمیل+تلفن و ... هم فایده ایی نداشت که نداشت
1000% پشیمون هستم برای خرید این اسکریپت به قول دوستان هم کد شده هست هم اینکه پشتیبانی زیر صفر 0- و هم وقتمون هدر رفته و متحمل خسارت هایی شدیم .
نظر بنده اینه با واگذار کردن به شرکت دیگر مساله حل نمیشود که هیچ بدتر میشود و باز وقت ما هدر میره و هم باز حرص خوردن و اعصاب خوردکنیش برای ما میمونه و به هیچ عنوان معقول نیست از طرفی شکایت رو در پیش گرفتیم اما باز صلاح دونستیم فعلا صبر کنیم چه اتفاقی میافته
از پلیس فتا هم اطمینان کامل دارم و مطمئنم به پولم میرسم چون با کمتر از این مبالغ هم رسیدم فقط پیگیری و عمل لازم داره و لاغیر.(کسانی رو دیدم بخاطر 15 هزارتومان هم رفتند و شکایت کردند بخاطر نفس عمل اشون و اتفاقا به پولشون رسیدند)
حالا پیشنهاد من اینه که یا پول همه اونا که مشکل دارند رو عودت و پس بدهند یا اینکه حداقل فایل اوپن سورس رو فقط برای خریداران قرار دهند که یه گلی به سرشون بگیرند و بتونند حداقل نیازهای خودشون رو تامین کنند .
اینقدری که ایشون توی این یک ماه ما رو اذیت کردند و حتی به خواهش و التماس های ما توجهی نکردند و خسارت به ما زدند و باز هم با غرور بیجا جواب سربالا دادند که چاره ایی نداریم بریم شکایت کنیم اگر بازم ادامه دار بشه این موارد
خود بنده هم نهایتا تا همین هفته آینده روز شنبه منتظر خواهم بود و اگر باز هم این شنبه اون شنبه نبود پرونده رو تحویل دادسرا خواهم داد.
امیدوارم به تعهداتتون عمل کنید و رویه کاری خودتون رو تغییر بدهید چون به غیر از اینکه مشکل شرعی داره این کار شما بلکه طبعات قانونی رو در پی خواهد داشت که البته شاید دیر و زود داشته باشه اما به حقمون خواهیم رسید.
بابا کور شدیم تا بخونیم ! رنگ قرمز چرا نوشتی بردار !!
در خصوص شکاست شما حتما بگیر باش وگرنه امیدی به تغییر و حل مشکلات این آقا نیست که نیست ....
همه ی ما گول ظاهر اسکریپت رو خوردیم و بس که در پشت این ظاهر زیبا عدم پشتیبانی کامل اونم با یه سیستم کدگذاری شده نیست.
ایشون من هم پیشنهاد میکنم فایل اپن سورس اسکریپت در اختیار خریداران قرار بدن و ای حالت لایسنس غیر فعال بشه !
درست مثل اسکریپت زیر که خود من هم خریداری کردم و منتظرم که وضعیت این اسکریپت مشخص بشه و سپس کاربران رو منتقل کنم !
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189980