پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K!NG
اینطور که معلومه دوباره سرور فرانسه و انگلیسش به باد رفته :)
سرورات دوره ای مشکل دار میشن ؟ یا ازین یکبار مصرف هاست ؟ :)
ممنون از تیکه های شما :-)
انشاالله یکبار توی کاری به مشکلات شبیه ما گرفتار بشید شاید حال الان مارو درک کردید :-)
دوستان عزیز ما همینیم که هستیم
درحال حاظر داریم همه تلاش خودمان رو میکنیم مشکل رو برطرف کنیم !
چه درک کنید چه درک نکنید ما بخیال نیستیم و درحال رفع مشکل هستیم !
میدونم که درک نمی کنید!
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
من آخه نمیدونم چرا اینقدر قطعی دارین
الان مشتریه هی اس میده میگه چرا سرور فرانسه من رو قطع کردی بنظرت من بهش چی بگم؟ واقعا کارهای غیر منتظره ای انجام میدین
ما سرویس های شما رو برای تست کردن نخریدیم میخواستیم سایت هامون رو توسعه بدیم واسه هر مطلبی که پست میکردیم چند ساعت وقت ما گرفته میشد الان که از رنک گوگل افتاده همشون
یه فکر اساسی بکنین واقعا سعی کنید کیفیت و امنیت سرور رو بالا ببرید تا اینکه فروش بیشتری داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
من آخه نمیدونم چرا اینقدر قطعی دارین
الان مشتریه هی اس میده میگه چرا سرور فرانسه من رو قطع کردی بنظرت من بهش چی بگم؟ واقعا کارهای غیر منتظره ای انجام میدین
ما سرویس های شما رو برای تست کردن نخریدیم میخواستیم سایت هامون رو توسعه بدیم واسه هر مطلبی که پست میکردیم چند ساعت وقت ما گرفته میشد الان که از رنک گوگل افتاده همشون
یه فکر اساسی بکنین واقعا سعی کنید کیفیت و امنیت سرور رو بالا ببرید تا اینکه فروش بیشتری داشته باشید
دوست عزیز
دلیل نداره برای عموم بخوام مشکلات رو توی این تاپیک توضیح بدم
کل سرمایه ما درحال حاظر در حساب پیپال هست که تا مشکل تایید شدن پیپال رفع نشه هیچ کاری نمیتونیم کنیم
این مشکل شاید امروز رفع بشه شاید هم نشه!
نمیتونید صبر کنید تیکت بدید بعد از رفع مشکل و ازاد شدن ارز ما هزینه ای که کردید براتون برگشت داده میشه!
نیازی به ۱۰ تومن ۱۰۰ تومن شما نداریم که هرچی میخواهید میگید .
این هم باید بگم دوستانی که اینجا پست دادند تا وقتی پاک نکنند نه مبلغی بهشون برگشت داده میشه و نه ساپورتی بهشون میدیم .
مشکل سرور انگلیس به احتمال زیاد امروز برطرف میشه .
به دلیل شکایاتی که از سرویس شما وجود دارد ( به همراه اسناد و مدارک ) تاپیک فروش شما تا زمان رفع مشکلات مسدود می شود.لطفا از ایحاد تاپیک جدید تا زمان رفع مشکل خودداری فرمائید !
با تشکر