پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
سایتتون مشکل داره هنگام سفارش توی سبد خرید ثبت نمیشه با تشکر
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
سایتتون مشکل داره هنگام سفارش توی سبد خرید ثبت نمیشه با تشکر
این مشکل 1 هفته ای هست که حل شده ، دوباره امتحان کنید ، در صورت نیاز تیکت بزنید
لطفا پیام خصوصیتونو چک کنید
هاست یا سرور مجازی هم دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadOS
لطفا پیام خصوصیتونو چک کنید
هاست یا سرور مجازی هم دارید؟
جواب دادم بهتون
نه متاسفانه ، صفحه قبل هم جواب همین سوالو داده بودم
یک فروند com ازشون خریداری شد و به سرعت برق تحویل داده شد
من هم یک دامنه دیگر ثبت کردم همه چیز خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadOS
من هم یک دامنه دیگر ثبت کردم همه چیز خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsneshan
یک فروند com ازشون خریداری شد و به سرعت برق تحویل داده شد
قیمت ها آپدیت شد ، دوستان برای نمایندگی میتونن توی سایت تیکت بزنن تا راهنمایشون کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
جواب دادم بهتون
نه متاسفانه ، صفحه قبل هم جواب همین سوالو داده بودم
دوست عزیز چرا دامنه های in در پنل من حذف شده است؟ولی وقتی هویز میگیرم مشخصات کامله ولی تو پنل نیستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
talait
دوست عزیز چرا دامنه های in در پنل من حذف شده است؟ولی وقتی هویز میگیرم مشخصات کامله ولی تو پنل نیستش
اونا حذف نشدن ، لینک کنترل پنل عوض شده ، توی کنترل پنل دوم هستند ، با همون یوزر پسورد خودتون
بازم اگه مشکل داشتید تو سایت تیکت بزنید برسی میشه
یک دامنه سفارش داده شد ....